Meguiars Gold Class Car Wash And Conditioner


Meguiars Gold Class Car Wash And Conditioner

Meguiars Gold Class Car Wash And Conditioner ger ett lyxigt lödder med ett balsam som ger viktig näring till lacken och skapar en slät yta med en bra vattenavstötande effekt. Detta reducerar torktiden och ger dig en blank och slät yta.

Detta lyxiga balsam skämmer bort lacken och gör själva tvättprocessen till en dröm, om du använder en handske eller svamp. Meguiars Gold Class Car Wash And Conditioner ger en överlägsen smörjning till tvätten och därmed en mycket skonsam tvätt. Detta är mycket mer än en biltvätt.Detta är som spa för din bil!

Meguiars Gold Class Car Wash And Conditioner är ett kvalitetsschampo

Meguiars har varit ledande i branschen i över 100 år, och om det är någonting experterna på Meguiars förstår så är det att utveckla produkter som fungerar som de ska. Detta har Meguiars visat gång på gång och Meguiars Gold Class Car Wash And Conditioner är inget undantag. Snarare ytterligare ett exempel på deras framgång!

Meguiars Gold Class Car Wash And Conditioner löddrar bra och är därför också mycket lämplig för skumkanon eller skumspruta. Du får mer än tillräckligt med skum för att tvätta hela bilen från bara ett litet ”streck” Gold Class Car Wash And Conditioner.

Innehåll: 473 ml

Andra produkter från Bilvårdskungen