Meguiars Quik Interior Detailer


Meguiars Quik Interior Detailer

Vem har sagt att en detaljspray bara är till för lack? Meguiars vill att du ska uppleva samma bekvämlighet och snabba resultat inuti bilen som du gör utanpå när du använder en detaljspray. Därför skapades Meguiars Quik Interior Detailer. Spraya och torka alla hårda ytor inuti bilen för ett rent utseende och en fräsch doft.

Meguiars Quik Interior Detailer är perfekt för en snabbtvätt innan du ska på date eller plocka upp svärmor. Eller för att upprätthålla ett perfekt och rent utseende mellan stortvättarna. Denna spray tar bort damm, smuts, fläckar och fingeravtryck från all inre plast, metall, gummi, läder, vinyl samt stereon, utan att lämna en fet film efter sig. Det är bara att spraya och torka för att hålla dessa områden rena.

Meguiars Quik Interior Detailer lämnar inga spår efter sig på ytor, så du kan använda den på både läder och vinyl. Den förnyar både färg och konsistens på din bils interiör vilket får det att framstå som om du rengör den regelbundet, även om du inte gör det.

Vi rekommenderar att du använder Meguiars Quik Interior Detailer tillsammans med vår specialiserade interiörduk Diamond Waffle.

Innehåll: 473 ml

Andra produkter från Bilvårdskungen