Meguiars Ultimate Liquid Wax


Meguiars Ultimate Liquid Wax

Meguiars Ultimate Liquid Wax har en teknologi som Meguiars har utvecklat och kallar ”Thin film-teknologi”, något som har gjort att denna vax är otroligt lätt att applicera. Vaxen kan läggas på i direkt solljus på en varm yta- och det kommer inte att påverka prestandan!

När du kommer fram till gummilister och plastdetaljer behöver du heller inte oroa dig. Meguiars Ultimate Liquid Wax lämnar inte vita fläckar efter sig eller synliga rester på svart plast och gummilister. Den är rätt och slätt ”idiotsäker”!

Meguiars Ultimate Liquid Wax varar längre än en karnaubavax och ännu längre än många syntetiska vax. Den är utvecklad för att ge längsta möjliga varaktiga skydd och vattenavvisande effekt, samtidigt som den levererar en djup glans. Detta gör det också mycket lättare att rengöra bilen.

Meguiar Hydrofob Polymer Technology reducerar ytspänningen, så att vattnet pärlar sig och rullar av bilen! Ganska imponerande att se. Meguiars Ultimate Quik Wax passar för alla lackfärger. Den förbättrar färgen, skapar djup och glans.

Så använder du Meguiars Ultimate Liquid Wax

  • För bästa resultat, se till att ytan är helt ren. Tvätta grundligt och rengör med clay.
  • Fördela vaxen med skum-applikatorn
  • Torka av med mikrofiberduken

Både applikator och mikrofiberduk finns med i paketet.

Innehåll: 475 ml

Andra produkter från Bilvårdskungen