Meguiars Polishing Disc 6″ Gul


Meguiars Polishing Disc 6″ Gul

Meguiars Finishing Disc har en lågprofil-design, som ger möjlighet för bättre energiöverföring från verktyget till lacken, och mindre fara för friktionsvärme in i kudden. Detta ger bättre glansförmåga och att polishen verkligen utnyttjas, för optimalt resultat.

Meguiars DA Skum-kuddar har en betydande fördel framför tjockare kuddar, eftersom mindre energi är nödvändigt från din DA-poleringsmaskin, för att uppnå effektiv oscillering och rotation. Det är mindre risk för att göra typiskt ”nybörjarfel” genom att man förstör kudden med friktionsvärme inne i kudden. Detta gör att DA-poleringsmaskin ger bättre resultat på kortare tid.

Meguiars Polishing Disc har en mindre tät konsistens än den grövre röda kudden, och är i stånd till att ta bort lätta swirls och oxidation genom att den används tillsammans med en medium polish, som t ex Menzerna PF 2500 eller Meguiars Deep Crystal Polish.

Om du är en profesionell detailer, är det nyttigt att ha fräscha pads för handen, till stora jobb. Speciellt slipande kuddar, som denna, kan kräva detta. Inte minst pga lackrester som efterhand fyller paden.

För att maximera prestandan till varje pad bör du använda en padborste efter varje område. Denna borsten kommer tryggt att ta bort produktrester, öka prestandan och förlänga levnadstiden på kuddarna.

Meguiars Polishing Disc 6″ passar till backplates på 150 mm.

Andra produkter från Bilvårdskungen