CarPro HydroFoam


CarPro HydroFoam

CarPro HydroFoam är ett pH-neutralt bilschampo tillverkat för att försiktigt lyfta och avlägsna smuts från bilens ytor. HydroFoam är utformad med ett speciellt smörjmedel som inte bara ”lyfter” smuts från ytor utan också ger minimal friktion så att du har en skonsam men mycket effektiv tvätt, samtidigt som du efterlämnar ett imponerande skydd i känd HydroO2-anda!

Lägger ett hållbart HydrO2 skydd medan du tvättar!

CarPro HydrO2 har imponerat många av oss. När CarPro nu har utvecklat ett skummande bilschampo baserat på samma teknologi från hydrofil glasfiber, fluorpolymer och i tillägg kan användas på alla bilens hårda ytor, så känner du igen vad du får. Vi sade på vår tid att du får inte en enklare coating än HydrO2. Vi hade fel. CarPro har gjort det igen; CarPro HydroFoam är faktiskt det, ännu enklare!

Använd den på lack, glas, plast, fälg, bromsok och hjulhus. Detta är snabbt och enkelt med CarPro HydroFoam. Skummet lyfter bort smuts nästan magiskt, medan sköljningen bidrar till en vatten- och smutsavvisande hinna som omedelbart fäster på underlaget.

Detta resulterar i en robust silikon-sköld som också ger en enastående glans och blank yta. Som gör att bilen är otroligt lätt att underhålla och hålla ren längre.

Så använder du den

    • Applicera inte HydroFoam i direkt solljus eller på varma ytor, gör du det kan du få rinnmärken eller fläckar som man vara svåra att avlägsna.
    • När bilen blir väldigt smutsig bör du tvätta noga med avfettning och eventuellt Iron-X
    • Applicera HydroFoam blandat med 1:9 antingen med skummunstycke eller för hand där du har blandad färdigt i en hink. Vid bägge appliceringsmetoderna, använd gärna CarPro Merino Tvättvante och handtvätta bilen för att sprida ut produkten jämnt.
    • Skölj bilen noga, gärna med högtrycksspruta, men det går också bra med trädgårdsslang.
    • Avsluta med att ”översvämma bilen”, dvs ta spolmunstycket på trädgårdsslangen och skölj bilen från topp till botten, det kommer att stanna kvar minimalt med vatten på bilen.
    • Torka till sist med Diamond Perl Torkhandduk

Andra produkter från Bilvårdskungen