Chemical Guys AllClean+ (3,7 liter)


Chemical Guys AllClean+ (3,7 liter)

Chemical Guys AllClean är ett högteknologiskt rengöringsmedel som kan användas för att rengöra nästan allt som är smutsigt. Det är ett så kallat ”All Purpose Cleaner” och det är verkligen i ordets rätta bemärkelse. Det rengör alla ytor. Oavsett om det är att tvätta motorn, instrumentbrädan eller sätena i bilen. Du styr själv effekten, genom hur pass du blandar ut produkten.

Chemical Guys AllClean använder helt naturliga citrusextrakt i kombination med sofistikerade tensider, som ger en enastående rengöringseffekt på de flesta ytor. Använd Chemical Guys AllClean för att rengöra allt från däck till klädsel. Om det är i akut behov av att tvättas, får Chemical Guys AllClean säkert bort smuts eller fläckar.

Chemical Guys AllClean eliminerar behovet av ytterligare produkter. Detta är en mycket koncentrerad produkt som man blandar 10:1 för exteriör och 20:1 för interiör. Du kan variera inom dessa ramar och hitta ”den perfekta mixen.” Detta gör även den Chemical Guys AllClean mycket kostnadseffektiv.

Så fort Chemical Guys AllClean kommer i kontakt med ytan, så startar de avancerade medlen att bryta ner smutsen, något som gör det lätt att sen avlägsna.

Chemical Guys AllClean är helt trygg att använda på gummi, textilier, mattor, fälgar, dörröppningen och motorrummet. Du kan även använda den mot envisa insekts- och asfaltsrester.

Andra produkter från Bilvårdskungen