Chemical Guys Pad-cleaner


Chemical Guys Pad-cleaner

Chemical Guys Pad-cleaner kan du spraya direkt på skivanoch sedan hjälpa till lite med en polerskivborste för att sist skölja kudden noga så att alla kemikalierester sköljs ut, tillsammans med polish och oljerester. Låt skivan torka innan du använder den igen.

Chemical Guys Pad-cleaner kan även blandas ut i en stor hink vatten (ca 1:10). Lägg dina använda skivor i hinken, och se till att de hamnar helt under vatten. Den kan vara bra att använda handskar då rengöringsmedlet kan torka ut eller irritera huden.

Vänta upp till 15 minuter, beroende på hur mycket poleringsmedel och oljor som finns i skivorna. Hjälp till lite med en kuddborste, för att få ut alla polishrester, medan du sköljer skivorna under rinnande vatten. Kläm försiktigt ut vattnet och låt skivorna lufttorka.

Tips

För snabbare torkning kan du sätta skivorna på maskinen och ”snurra dem torra”. Det kan vara smart att hålla dem nere i en tom hink, för att inte slunga runt vattenrester i hela rummet. De behöver fortfarande lite lufttorkning efteråt, men de blir torra mycket, mycket snabbare.

Innehåll: 475 ml.

Andra produkter från Bilvårdskungen