Selaclean Professional Fast Cut – Grov Rubbing och Repborttagare (250 ml.)


Selaclean Professional Fast Cut – Grov Rubbing och Repborttagare (250 ml.)

Selaclean Professional Fast Cut fungerar också väldigt bra på svåra hologram och andra lackskador och kommer lämna en spegelblank finish efter sig. Kan användas på alla typer av lack och är också även bra som gelcoat.

Selaclean Professional Fast Cut är optimalt blandad och bränner sig inte fast under poleringen och dammar minimalt. Den är allsidig eftersom den passar alla typer av lack, är lätt att torka av och kan användas på stora ytor. Risken att det blir fel är dessutom låg. Den är trots allt så pass grov att man ska använda den klokt när man använder den med en roterande maskin. Kan användas både med roterande och oscillerande maskin (DA) samt för hand.

Selaclean Professional Fast Cut är producerad med hjälp av slipande partiklar som är noga utformade i ett speciellt mönster. Det ger inte bara en högre nivå på slipeffekten utan också en glans som inte borde gå att få av en produkt med denna nivån på skärningen. Selaclean Professional Fast Cut är en komplett enstegspolish där du, efter att ha polerat, direkt kan använda vax eller sealer.

Selaclean Professional Fast Cut är så effektiv att du knappt kan göra körspår med den, vare sig du arbetar med en DA-maskin eller roterande.

Andra produkter från Bilvårdskungen