CarPro Fixer Polish


CarPro Fixer Polish

Kvaliteten i en modern polish är ofta tillverkade av slipmedel som avtar i slipstyrka allteftersom man polerar, för att man lättare ska få en finare glans. För att ta bort lacksakdor är det därför nödvändigt att applicera lite polish under tiden som man polerar för att man ”använder upp” polishen.

CarPro Fixer Polish är ett avancerat 1-stegs polermedel som är tillverkat för alla lackade ytor. Allt från nylackat, mjuk, hård och reptålig lackning. Allt kan poleras snabbt och enkelt utan att det blir några märken efter virvlar eller hologram. CarPro Fixer Polish är den finaste och snabbaste enstegs polish som ger ytan en glödande och perfekt glans.

Med en blandning av nanotekniska ingredienser och sofistikerade slipmedel är CarPro Fixer Polish i stånd till att hantera ett brett spektra av de korrigeringsbehov som lackan kräver, med allt från att ta bort P 1 500 märken och repor efter våtslipning, till att ge den slutliga finishen på de flesta lacktyper, inkluderat mjuka asiatiska klarlacker och hårda reptåliga keramiska lacktyper.

Fixers egen effektiva och silikon/filler-fria blandning säkrar också maximala resultat på minimal tid utan drop-back.

Innehåll: 250 ml

Andra produkter från Bilvårdskungen