Autoglym Foaming Car Wash 2,5 liter


Autoglym Foaming Car Wash 2,5 liter

Äntligen ett riktigt bra skumschampo från Autoglym. Det skummar inte bara bra, ger ett fantastiskt glid och tvättar rent med en blank skinande finish. Det doftar också härligt av körsbär. Autoglym Foaming Car Wash har snabbt blivit vår nya favorit!

Autoglym Foaming Car Wash ger ett högt skum, oavsett om man använder det i en hink eller med ett skummunstycke. När du använder det i en hink är ett högt skum viktigare än vad många tror. Självfallet är det estetiskt tilltalande med mycket skum i hinken, men det har faktiskt också ett viktigt uppdrag. Skum gör att tvätthandske eller svamp får bättre glid, vilket ger en mer skonsam tvätt. Genom att skumrester ligger kvar på bilen efter att du dragit tvätthandsken eller svampen över karossen bidrar det till att ge ytterligare kraft till rengöringen samtidigt som du fortsatt tvättar mycket skonsamt.

Autoglym Foaming Car Wash fungerar utmärkt att använda med ett skummunstycke. Det lägger sig som ett tjockt skumtäcke över alla karossens ytor och lyfter damm och smuts, samtidigt som det ligger och jobbar sig igenom smutsen. Dessutom sprids en härlig doft av körsbär som får dig att vilja tvätta bilen en gång till bara för att åter få njuta av doften.

  • Dunken innehållande 2,5 liter räcker till mer än 80 hinkar (använd 2 korkar/hink)
  • Med ett skummunstycke kan det variera kraftigt från munstycke till munstycke och hur du ställer in det. Det vanliga blandningsförhållandet är 1–2 dl till en 1 liters flaska. Fyll upp med vatten

Andra produkter från Bilvårdskungen