WashKing Diamond Active Foamwash (5 liter)


WashKing Diamond Active Foamwash (5 liter)

WashKing Diamond Active Foamwash är en miljövänlig alkalisk produkt som passar mycket bra för användning i ett skummunstycke för att bäst utnyttja kraften. Använd den som en avfettning eller som en kraftfull förtvätt innan du skall polera. Använd den som motortvätt eftersom den löser upp smuts mycket effektivt, utan att påverka packningar och plast. Eller så kan du blanda den till ett skonsamt schampo du använder varje vecka för underhållstvätt utan att det sliter allt för mycket på vax eller syntetiska förseglingar.

WashKing Diamond Active Foamwash är tveklöst mycket ekonomiskt, effektivt och mångsidigt.

washking-diamond-active-foamwash2Regelbunden tvätt av bilen är det viktigaste steget för att bevara dess lack. Kvaliteten på biltvätten har stor inverkan på lackens generella tillstånd. Tvätta och skydda är i grund och botten de 2 medel som står till buds för att ta hand om en fin lack. Med WashKing Diamond Active Foamwash kan du späda ner till 1%. Du får då ett mycket skonsamt lödder som trots det har kraft nog att lösa de vardagliga utmaningar du ställs inför och som är skonsamt mot existerande skydd.

Genom att späda WashKing Diamond Active Foamwash till 5 % får du ett lödder som löser upp oljerester, asfaltsfläckar, saltavlagringar samtidigt som det är skonsamt mot plast och gummi. Detta innebär att du får ett kraftfullt avfettningsmedel som tryggt kan användas till tvätt av däck, motortvätt och tvätt av hela bilen inför polering och vaxning.

WashKing Diamond Active Foamwash i skumkanon

Det är när du kör WashKing Diamond Active Foamwash genom ett skummunstycke som den verkligen kommer till sin rätt. Den går givetvis utmärkt att använda direkt från en hink och ger bra lödder och ett bra glid. Använder du den däremot tillsammans med ett skummunstycke kommer du att få ett tjockt, krämigt skum som inte rinner av alla vertikala ytor. Detta gör att den kemiska sammansättningen får tid att verka och att arbeta sig in i smutsen. Med hjälp av en mjuk svamp eller med din favorittvätthandske kommer du att uppnå en otroligt ren och blank yta.

Bruksanvisning för WashKing Diamond Active Foamwash

  • Skaka alltid flaskan innan användning.
  • Späd till önskad styrka utifrån behov beroende på vad som skall tvättas
  • Skumlägg Diamond Active Foamwash med lågtrycks- eller högtrycksskummunstycke/foamlance.
  • Låt skummet verka i 3-5 minuter och spola grundligt med högtryckstvätt.
  • Spola nedifrån och upp för bästa tvättresultat. Tvätta aldrig i direkt solljus och låt aldrig produkten torka på ytan.

Dosering: Spädes med vatten 1-5 % beroende på graden av nedsmutsning.

Innehåll: 5 liter

Andra produkter från Bilvårdskungen