Flex XFE 7 – 12 – Mini DA Polermaskin


Flex XFE 7 – 12 – Mini DA Polermaskin

Flex XFE 7-12- Mini DA Polermaskin är, som namnet avslöjar, en Dual Action polermaskin. Det vill säga den har fri rotation och en bana på hela 12 mm. Som ett resultat av att ha en bana på 12 mm ökar den effektiva slipkraften för en viss svamp- och poleringskombination (eftersom slipmedlen arbetar över ett större område på grund av oscillation). Den totala effekten av detta är att Flex XFE 7- 12 polerar mer på kortare tid, men utan risk för att bygga upp värme eller behov av efterarbete.

Genom att begränsa banan till 12 mm (storebror Flex XFE 7-15 har 15 bana) och med hjälp av en fastmonterad fästplatta på 75 mm förblir maskinen vibrationsfri, och du kan lättare ha kontroll när det arbetas på mycket böjda ytor och i trånga områden ut mot kanterna.

lFlex XFE 7-12 är kraftigare och samtidigt mer skonsam än motsvarande maskiner på marknaden. Som nämnts så kan oscilleringen köras ned helt till 1800 varvtal per min, och med 700 w motor får du full kraft ända upp till 5500 varvtal. Själva huset och greppytan ger ett bra grepp för tvåhandspolering, medan lättviktsmaskinen (endast 2,1 kg) enkelt kan användas i ett enhandsgrepp när det behövs.

Andra produkter från Bilvårdskungen