Flex PE 150 18,0-EC/5,0Ah


Flex PE 150 18,0-EC/5,0Ah

Flex PE 150 18.0-EC / 5.0Ah är det som ställer standarden för roterande polermedel, och nu kommer den utan sladd. Detta är ett mästerverk utan jämförelse, med endast  en kvalitet i Flex. Denna maskin har du i flera år – utan problem! Det är inte bara det starkare och tystare än sina konkurrenter, det är också mer kontrollerbart, användarvänligt och balanserad.

Flex PE 150 18,0-EC/5,0Ah – Helt utan kabel

Flex PE 150 18.0-EC / 5.0Ah är nu i ny version. Nu utan kabel. Detta har många väntat på. Flex PE 150 18.0-EC / 5.0Ah Väger 7.4 kg men känns inte tunga. Detta är ergonomiskt tillverkat och maskinen är praktisk. Dessutom känns maskinen lätt att arbeta med och är lätt att bära. Det kommer att känna sig oöverträffatdå man inte har någon kabel att hålla reda på över axeln, men den här går snabbt och förstår hur bekvämt det är att polera utan.

I den här nya kit levereras den med 2 x 5 Ah batterier och en snabb laddare. Batterierna ger 40 minuters polertid tid medan laddaren ser till att du har ett nytt batteri klart på 30 minuter. Med andra ord, kontinuerlig polering utan rädsla för att stå med tomt batteri. Maskinen levereras med en bakplatta på 150 mm men kan bytas ut.

Med steglös hastighetsreglering, konstant hastighetsreglering, överbelastningsskydd, återstartsskydd och temperaturövervakning garanteras du en maskin som klarar av de hårdaste jobben gång på gång utan att misslyckas. Den steglösa hastighetsstyrningen har en av de bästa mjukstart som vi har testat. I steg 1 startar maskinen med 380 rpm, men är du är känslig på avtryckaren, du kan enkelt få mycket lägre hastighet.

Den innovativa lösningen med plan och vinklad växellåda i omkretsen har minskat ljudet till ett absolut minimum, vilket gör Flex PE 150 18.0-EC / 5.0Ah en av de tystaste polermaskinerna på marknaden.
Växelhus är konstruerad utomordentligt låg jämfört med konkurrerande maskiner. När du kommer närmare objektet blir det stabilt, exakt och bekvämt att arbeta med.

Det här är garanterat en maskin du kommer att njuta av under de kommande åren, och när Dual Action-maskinerna kommer fram i form av snabb och effektiv korrigering kan en maskin vara betrodd är denna!

Innehåller 2x 5Ah batterier Snabbladdare Flex PE 150 18.0-EC / 5.0Ah 150 mm bakplatta

Andra produkter från Bilvårdskungen