Kränzle K2160 TST


Kränzle K2160 TST

Kränzle är mest känd för att vara konungen när det gäller högtryckstvättar bland bilvårdentusiaster och andra professionella användare, och av goda skäl. Kränzle K2160 TST är en tyskproducerad högtrycksspruta där det inte finns något sparsamt av någonting. Det här är en professionell högtrycksspruta.

Innovation, kvalitet och livslängd är några av de saker som beskriver Kränzle. Cirka 90% av alla delar är tyska och pumphuvudet är tillverkat av Kränzle smidd mässing i sin egen fabrik vilket garanterar en extremt lång livslängd. Detta märker du när du måste lyfta maskinen. Här finns inga onödiga plastkomponenter. Högtryckstvätten är också det verktyg som du kan använda mest och oftast när bilvård görs, vilket både gör jobbet enklare och effektivare

Varför välja Kränzle K2160 TST?

Rostfritt stål med keramisk beläggning

Alla högtryckstvättare är utrustade med keramiskt belagt rostfritt stål. Kombinationen av den goda värmeledningsförmågan hos rostfritt stål med den höga slitstyrkan hos den keramiska beläggningen bidrar till att avsevärt öka livslängden.

Torrgående säkerhet

Alla pumpar är försedda med en tyghylsa och en Teflon-grafitunderlag på varje kolv. De goda smörjegenskaperna hos Teflon minskar både friktion och temperatur i pumpen. Därför kan Kränzle pumpar köras utan vatten under en viss tid utan att orsaka skador. Men självklart bör du alltid kontrollera att vatten är anslutet före start.

Justerbart tryck och kvantitetskontroll

För alla maskiner kan driftstrycket och mängden vatten som lämnar högtryckstvätten justeras exakt för att passa rengöringsuppgiften.

Bypass-operation

Alla högtryckspumpar är konstruerade för att byta till tryckreduceringsbrytare när avtryckspistolen är stängd. Vattnet cirkuleras sålunda vid ett återstående tryck av ca 10 bar. Pump och motor töms inte bara för en betydande förlängning av hållbarheten utan också för energibesparingar. Maskiner med ytterligare kvalifikations TS är helt eliminerade vid denna tidpunkt.

Korrisionsskydd

Alla delar av pumpen och säkerhetsanordningar som kommer i kontakt med vatten är gjorda av rostfritt stål eller speciell mässing. Maskinfel på grund av korrosion är omöjligt, vilket gör att alla Kränzle högtryckstvättar är så unika

Viktig

Denna maskin måste placeras liggande före användning. Om maskinen används står risken att du förstör pumpen med mera.

Andra produkter från Bilvårdskungen