Colourlock Leather Protector (1-liter)


Colourlock Leather Protector (1-liter)

Colourlock Leather Protector är ett skydd för ditt skinn som innehåller UV-filter, antioxidanter, slitage och balsam. Det hjälper till att hålla lädret mjuk, slät och antioxidanter skyddar huden mot åldrande. Du kan jämföra ditt läder/skinn som din hud. Det är inte särskilt förtjust i kyla eller värme såvida den inte smittas och skyddas. Därför är det viktigt att rengöra skinnet och sätta in den med en bra produkt som Leather Protector. Då får du ett skinn som ser bättre ut länge och blir inte så fort sliten och rynkad, och underhållet blir betydligt enklare.

Vi rekommenderar att du rengör och sätt in din hud med Colourlock Leather Protector minst två gånger om året. Men gärna göra det oftare om du ser behovet. På särskilt utsatta platser kanske du vill avsluta med en liten läderskydd varje 3 månader.

Colorlock Leather Protector är också en utmärkt produkt för att skydda sadlar på motorcyklar eller lädersäten i en båt. Både sadlarna på motorcyklar och läder i båten, det här är ofta något som ständigt utsätts för solljus som kommer att torka ut skinnet och göra det sprött. Med en ren och regelbunden behandling med Colourlock Leather Protector kommer du att behålla det ursprungliga utseendet betydligt längre.

Så applicerar du Colourlock Leather Protector

  • Sørg for at alle såperenser er tørket av etter du renset setet.
  • Applicera produkten med en applicator som denna i ett tunt lager över hela skinnet.
  • Låt det torka tills dagen efter och torka av eventuelle rester.

Andra produkter från Bilvårdskungen