
Valrhona Guanaja 70% är en klassisk mörk chokladkaka med en rik och djup smak. Den har toner av bitterhet och syrlighet, vilket ger en lång och behaglig eftersmak. Perfekt för bakning, pralintillverkning eller att njuta som den är.

Valrhona Bahibe 46% är chokladkaka av rik och fyllig mjölkchoklad gjord på bönor från Dominikanska republiken. Chokladen har toner av torkad frukt och kraftig kakao, och passar otroligt väl att avnjuta till kaffet. Du kan dock med fördel använda den i bakning eller pralintillverkning.
Valrhona grundades år 1922 i Tain-L’Hermitage i södra Frankrike. Idag är företaget en av de största aktörerna på chokladmarknaden, och levererar choklad till konditorier och restauranger över hela världen. Målet är att erbjuda delikat choklad världen över, och samtidigt producera produkterna med hänsyn till både människor och miljö. Självklart använder de högkvalitativa kakaobönor, för att alltid ge dig bästa möjliga smak.

Valrhona Albinao är en chokladkaka med 85% kakaohalt. Chokladen har en elegant kraft och är ovanligt balanserad för sin höga kakaohalt. Bitterheten är dominant i smakbilden men balanseras upp av en liten syrlighet. Perfekt både att avnjuta som ett elegant tillbehör till kaffet eller att använda i bakning eller pralintillverkning.
Det franska företaget Valrhona grundades 1922 i Tain-L’Hermitage i södra Frankrike. Idag är företaget ett av de allra största på chokladmarknaden. För att skapa bästa möjliga smak använder de kakaobönor av högsta kvalitet, och de levererar choklad till restauranger och konditorier världen över. Målet är att erbjuda otroligt god choklad, och samtidigt producera sina produkter med hänsyn till såväl människor och miljö.

Mild och mjuk mjölkchoklad från Valrhona med noter av karamell och mjölk. Chokladen har en kakaohalt på 39% och är både ekologisk och Fairtrade-certifierad. Väl lämpad för många olika typer av bakning, till exempel praliner, gjutning, ganache, glass, mousse, crémeux och som dekoration.
Valrhona grundades 1922 i Tain-L’Hermitage i Rhonedalen i södra Frankrike. Idag är de en av de allra största aktörerna på chokladmarknaden, och förser konditorier och restauranger världen över med choklad. För att ge dig bästa möjliga smak använder de kakaobönor av allra högsta kvalitet. Deras mål är att erbjuda delikat choklad, och samtidigt tillverka sina produkter med hänsyn till både människor och miljö.

Valrhona Caraibe 70 g är gjord på en blandning av kakaobönor från den karibiska övärlden och har en kakaohalt på 66%. Den har en mild och balanserad smak, med toner av russin, vanilj och rostade hasselnötter. Perfekt att avnjuta till kaffet precis som den är, men även mycket väl lämpad för pralintillverkning eller som topping.
Chokladföretaget Valrhona grundades 1922 i Rhonedalen i södra Frankrike. Idag är de en av de allra största aktörerna på marknaden, och levererar choklad till restauranger och konditorier världen över. För att ge dig den bästa möjliga smaken använder de kakaobönor av högsta kvalitet. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, och samtidigt producera sina produkter med hänsyn till såväl människor som miljö.


Vit chokladkaka från Valrhona med 35% kakaohalt. Ivoire är en vit silkeslen choklad som inte är för söt, och som ger dig en mjuk smak av mjölk och vanilj. Perfekt som smaksättare i praliner och bakning. Förpackningen finns i två olika storlekar, antingen 250 gram eller 1 kilo.
Valrhona grundades i Tain-L’Hermitage i Rhonedalen i Frankrike år 1922. Idag är märket en av världens största chokladtillverkare. De använder kakaobönor av högsta kvalitet, och deras choklad används av konditorier och restauranger över hela världen. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, samtidigt som de producerar sina produkter med hänsyn till människor och miljö.

Med Valrhona Inspiration får du ett helt nytt sätt smaksätta glass, desserter och choklad. Du får en intensiv smaksättare, samtidigt som du kan dra nytta av den unika chokladtexturen för att ge dina bakverk precis rätt konsistens. Inspiration finns i fyra olika smaker: jordgubb, yuzu, passionsfrukt och hallon. Du kan med andra ord välja och vraka, eller kanske till och med kombinera flera smaker? Låt Valrhona inspirera dig i köket – endast fantasin sätter gränserna.
Företaget Valrhona grundades i Rhonedalen i södra Frankrike år 1922. Idag är de en av världens största chokladtillverkare och levererar choklad till konditorier och restauranger över hela världen. De använder kakaobönor av högsta kvalitet för att alltid ge dig bästa möjliga smak. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, samtidigt som de producerar sina produkter med hänsyn till både människor och miljö.


Lyxigt paket med sex stycken noga utvalda favoriter från Valrhona. Du får både ljus och mörk choklad, som passar både för bakning eller för att avnjuta som den är. Chokladkakorna som ingår är: Tulakalum 75%, Guanaja 70%, Manjari 64%, Bahibe 46%, Jivara 40% och Dulcey 35%. Perfekt att ge bort som present, eller för dig som vill ha ett urval av olika sorters högkvalitativ choklad för bakningen. Även god att avnjuta till kaffet.
Valrhona Chocolatier grundades i södra Frankrike år 1922 och är idag en av världens största chokladförsäljare. De arbetar för att ta fram produkter som är både vackra och delikata, samtidigt som de produceras med respekt för såväl människor som miljö. Deras choklad tillverkas av kakaobönor av högsta kvalitet och fungerar lika bra i köket som att äta som den är.

Valrhona Caraibe är gjord på en blandning av kakaobönor från den karibiska övärlden. Caraibe har en mild, rund och balanserad chokladsmak med toner av vanilj, russin och rostade hasselnötter. Chokladen har en kakaohalt på 66%, och är mycket väl lämpad till exempel för till exempel tillverkning av praliner eller som topping. Förpackningen innehåller 1 kilo, men chokladen finns även i en mindre förpackning på 250 gram.
Det franska chokladföretaget Valrhona grundades 1922 i Tain-L’Hermitage i Rhonedalen. Idag är de en av de största aktörerna på marknaden, och levererar choklad till restauranger och konditorier över hela världen. För att ge dig bästa möjliga smak använder de kakaobönor av högsta kvalitet. Deras mål är att erbjuda delikat choklad och samtidigt producera sina produkter med hänsyn till både människor och miljö.

Ekologisk och Fairtrade-certifierad mörk choklad med friska fruktiga toner och sötma med en subtil bitterhet. Otroligt god till kaffet, men även lämplig för olika typer av bakning och tillverkning av praliner.
Franska Valrhona grundades 1922 i södra Frankrike, och är idag en av de största aktörerna på chokladmarknaden. Företaget använder sig av högkvalitativa kakaobönor av hög kvalitet, och levererar choklad till restauranger och konditorier över hela världen. Valrhonas mål är att erbjuda otroligt god choklad, och samtidigt producera sina produkter med hänsyn till både miljö och människor.

Vit chokladkaka från Valrhona med 35% kakaohalt. Ivoire är en vit silkeslen choklad som inte är för söt, och som ger dig en mjuk smak av mjölk och vanilj. Perfekt som smaksättare i praliner och bakning. Förpackningen finns i två olika storlekar, antingen 250 gram eller 1 kilo.
Valrhona grundades i Tain-L’Hermitage i Rhonedalen i Frankrike år 1922. Idag är märket en av världens största chokladtillverkare. De använder kakaobönor av högsta kvalitet, och deras choklad används av konditorier och restauranger över hela världen. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, samtidigt som de producerar sina produkter med hänsyn till människor och miljö.


Med Valrhona Inspiration får du ett helt nytt sätt smaksätta glass, desserter och choklad. Du får en intensiv smaksättare, samtidigt som du kan dra nytta av den unika chokladtexturen för att ge dina bakverk precis rätt konsistens. Inspiration finns i fyra olika smaker: jordgubb, yuzu, passionsfrukt och hallon. Du kan med andra ord välja och vraka, eller kanske till och med kombinera flera smaker? Låt Valrhona inspirera dig i köket – endast fantasin sätter gränserna.
Företaget Valrhona grundades i Rhonedalen i södra Frankrike år 1922. Idag är de en av världens största chokladtillverkare och levererar choklad till konditorier och restauranger över hela världen. De använder kakaobönor av högsta kvalitet för att alltid ge dig bästa möjliga smak. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, samtidigt som de producerar sina produkter med hänsyn till både människor och miljö.

Ta frukostupplevelsen till nästa nivå med Søholm Solvej frukosttallrik från Aida – funktionalitet, stil och enkel rennöring i ett. Den här tallriken passar perfekt för såväl dagliga frukostar som för härlig brunch med vännerna.
Tallrikens rymliga diameter på 22 centimeter gör att den passar perfekt för allt från ägg och bacon till smörgåsar och frukt. Den finns även i ett brett urval av färger, så att du kan mixa och matcha utifrån din personliga inredningsstil. Tallriken är dessutom tillverkad av ett slitstarkt material som tål maskindisk.

Guanaja är en av av Valrhonas riktiga klassiker. Du får en djup och rik chokladsmak med varma toner av allt som är utmärkande för mörk choklad: bitterhet, syrlighet och en extraordinärt lång eftersmak. Chokladen lämpar sig mycket väl för bakning och pralintillverkning. Du kan med fördel använda den till exempel för att göra chokladmousse eller en brownie med riktigt fyllig chokladsmak. Förpackningen innehåller 1 kilo choklad, och finns även i en mindre påse på 250 gram.
Chokladföretaget Valrhona grundades i södra Frankrike år 1922, och är idag en av de största aktörerna på marknaden. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, samtidigt som de producerar sina produkter med hänsyn till både människor och miljö. De använder kakaobönor av högsta kvalitet för att alltid ge dig bästa möjliga smak, och levererar choklad till konditorier och restauranger över hela världen.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.