Köpa.se Logo
x
571 850
PRODUKTER
x
1 542
KATEGORIER
Dulcey 35% chokladkaka, 70 g

Valrhona Dulcey 35% är en unik blond choklad med en karamelliserad smak. Den har en söt och salt balans med noter av smörkex, kola och dulce de leche. Perfekt att njuta som den är eller använda i bakning och pralintillverkning.

120 kr

Mat och dryck
Choklad
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Dulcey 35% choklad, 1 kg
649 kr
Bagaren och Kocken

Med Valrhona Dulecy 35% får du en blond choklad, som skapas genom att man karamelliserar mjölksockret i vit choklad. Chokladen får en vacker smörkolafärg, och smaken får noter av smörkex, kola och dulce de leche, med en liten sälta som ger den en utsökt balans. Perfekt för pralintillverkning, bakning eller för att göra en dessert som imponerar på gästerna. Förpackningen finns i två olika storlekar, 250 gram eller 1 kilo.

Företaget Valrhona grundades i Tain-L’Hermitage i södra Frankrike år 1922. Idag är de en av världens största chokladtillverkare, och levererar choklad till konditorier och restauranger över hela världen. De använder kakaobönor av högsta kvalitet för att alltid ge dig bästa möjliga smak. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, och samtidigt producera produkterna med hänsyn till både människor och miljö.

Prorex Lunker Measure 140 cm
299 kr
AstroSweden
Med denna extra stora matta upp till 140 cm kan du även mäta de största gäddor och gösar utan problem. * PVC-materialet absorberar inte vatten och kan därför lätt rengöras. * Knäskyddet skyddar ditt knä mot vatten och smuts. * Vadderingen skonar fisket under mätningsprocessen. * Kan rullas ihop och transporteras enkelt. * Transportväskan kan enkelt fästas på en annan väska eller ditt bälte via kardborrefäste för transport. * Material: PVC
Caraibe 66% choklad, 250 g
260 kr
Bagaren och Kocken

Valrhona Caraibe har en kakaohalt på 66% och är gjord på en blandning av kakaobönor från karibiska övärlden. Chokladen har en rund och balanserad smak, med toner av vanilj, russin och rostade hasselnötter. Caraibe passar mycket bra till exempel för att göra praliner, eller för att använda som topping. Förpackningen innehåller 250 gram, men chokladen finns även i en större förpackning på 1 kilo.

Chokladföretaget Valrhona grundades år 1922 i Tain-L’Hermitage i Rhonedalen. Idag är de en av de största aktörerna på marknaden, och levererar choklad till restauranger och konditorier över hela världen. Deras mål är att erbjuda delikat choklad och samtidigt producera sina produkter med hänsyn till både människor och miljö. För att ge dig en så god smak som möjligt använder de självklart kakaobönor av högsta kvalitet.

Jivara 40% choklad, 250 g
209 kr
Bagaren och Kocken

Jivara 250 gram från Valrhona är en mjölkchoklad av hög kvalitet med en kakaohalt på 40%. Chokladen har en härligt krämig konsistens, med en elegant smak med en subtil bitterhet och mjuka noter av vanilj och malt. Otroligt god i bakning, desserter och till pralintillverkning.

Företaget Valrhona grundades i Rhonedalen i södra Frankrike år 1922, och är idag en av världens största chokladtillverkare. Deras mål är att erbjuda otrolig choklad till människor över hela världen, samtidigt som de vill producera sin choklad med hänsyn till människor och miljö.

Jivara mjölkchoklad 40%, 1 kg
599 kr
Bagaren och Kocken

Med ett kilo mjölkchoklad från Valrhona får du högkvalitativ choklad med 40% kakaoinnehåll. Chokladen har en viss bitterhet, en härligt krämig konsistens och mjuka noter av malt och vanilj. Perfekt att använda till såväl desserter och kakor som för att göra praliner.

Valrhona startades i Tain-L’Hermitage i södra Frankrike år 1922, och har idag kommit att bli en av världens största chokladtillverkare. Deras mål är att alltid tillhandahålla delikat choklad, som produceras med hänsyn till människor och miljö. Chokladen görs av kakaobönor av mycket hög kvalitet och fungerar lika bra till bakning och pralintillverkning som att avnjutas precis som den är.

Chokladkaka Komuntu 80%, 70 g - Valrhona
65 kr
Lyckas med mat
Valrhonas Choklad Komuntu är en mörk choklad med minst 80% kakaohalt.
Manjari 64% choklad, 250 g
281 kr
Bagaren och Kocken

Manjari 250 g görs på kakao från Madagaskar, som nästan alltid har en hög syrlighet. Chokladkakan har 64% kakaohalt, och har en mild smak utan bitterhet, med toner av apelsin, hallon och röda vinbär. Otroligt god att använda för pralintillverkning, desserter och bakning.

Chokladtillverkaren Valrhona grundades i södra Frankrike år 1922 och är idag en av världens största. De arbetar med att utveckla choklad som både är vacker och otroligt god, samtidigt som den produceras med respekt för både människor och miljö. Chokladen tillverkas av kakaobönor av hög kvalitet för att alltid ge dig bästa möjliga smak.

Bahibe 46% chokladkaka, 70 g
99 kr
Bagaren och Kocken

Valrhona Bahibe 46% är chokladkaka av rik och fyllig mjölkchoklad gjord på bönor från Dominikanska republiken. Chokladen har toner av torkad frukt och kraftig kakao, och passar otroligt väl att avnjuta till kaffet. Du kan dock med fördel använda den i bakning eller pralintillverkning.

Valrhona grundades år 1922 i Tain-L’Hermitage i södra Frankrike. Idag är företaget en av de största aktörerna på chokladmarknaden, och levererar choklad till konditorier och restauranger över hela världen. Målet är att erbjuda delikat choklad världen över, och samtidigt producera produkterna med hänsyn till både människor och miljö. Självklart använder de högkvalitativa kakaobönor, för att alltid ge dig bästa möjliga smak.

Albinao 85% chokladkaka, 70 g
99 kr
Bagaren och Kocken

Valrhona Albinao är en chokladkaka med 85% kakaohalt. Chokladen har en elegant kraft och är ovanligt balanserad för sin höga kakaohalt. Bitterheten är dominant i smakbilden men balanseras upp av en liten syrlighet. Perfekt både att avnjuta som ett elegant tillbehör till kaffet eller att använda i bakning eller pralintillverkning.

Det franska företaget Valrhona grundades 1922 i Tain-L’Hermitage i södra Frankrike. Idag är företaget ett av de allra största på chokladmarknaden. För att skapa bästa möjliga smak använder de kakaobönor av högsta kvalitet, och de levererar choklad till restauranger och konditorier världen över. Målet är att erbjuda otroligt god choklad, och samtidigt producera sina produkter med hänsyn till såväl människor och miljö.

Valrhona Choklad Millot, 74 % Kakao, 250 g
119 kr
Lyckas med mat
Valrhona Choklad Millot, 74% Kakao, 250 g är en mörk choklad.
Andoa 39% mjölkchoklad, 250 g
318 kr
Bagaren och Kocken

Mild och mjuk mjölkchoklad från Valrhona med noter av karamell och mjölk. Chokladen har en kakaohalt på 39% och är både ekologisk och Fairtrade-certifierad. Väl lämpad för många olika typer av bakning, till exempel praliner, gjutning, ganache, glass, mousse, crémeux och som dekoration.

Valrhona grundades 1922 i Tain-L’Hermitage i Rhonedalen i södra Frankrike. Idag är de en av de allra största aktörerna på chokladmarknaden, och förser konditorier och restauranger världen över med choklad. För att ge dig bästa möjliga smak använder de kakaobönor av allra högsta kvalitet. Deras mål är att erbjuda delikat choklad, och samtidigt tillverka sina produkter med hänsyn till både människor och miljö.

Caraibe 66% chokladkaka, 70 g
120 kr
Bagaren och Kocken

Valrhona Caraibe 70 g är gjord på en blandning av kakaobönor från den karibiska övärlden och har en kakaohalt på 66%. Den har en mild och balanserad smak, med toner av russin, vanilj och rostade hasselnötter. Perfekt att avnjuta till kaffet precis som den är, men även mycket väl lämpad för pralintillverkning eller som topping.

Chokladföretaget Valrhona grundades 1922 i Rhonedalen i södra Frankrike. Idag är de en av de allra största aktörerna på marknaden, och levererar choklad till restauranger och konditorier världen över. För att ge dig den bästa möjliga smaken använder de kakaobönor av högsta kvalitet. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, och samtidigt producera sina produkter med hänsyn till såväl människor som miljö.

Ivoire 35% choklad, 250 g
209 kr
Bagaren och Kocken

Vit chokladkaka från Valrhona med 35% kakaohalt. Ivoire är en vit silkeslen choklad som inte är för söt, och som ger dig en mjuk smak av mjölk och vanilj. Perfekt som smaksättare i praliner och bakning. Förpackningen finns i två olika storlekar, antingen 250 gram eller 1 kilo.

Valrhona grundades i Tain-L’Hermitage i Rhonedalen i Frankrike år 1922. Idag är märket en av världens största chokladtillverkare. De använder kakaobönor av högsta kvalitet, och deras choklad används av konditorier och restauranger över hela världen. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, samtidigt som de producerar sina produkter med hänsyn till människor och miljö.

Inspiration Passion choklad, 250 g
299 kr
Bagaren och Kocken

Med Valrhona Inspiration får du ett helt nytt sätt smaksätta glass, desserter och choklad. Du får en intensiv smaksättare, samtidigt som du kan dra nytta av den unika chokladtexturen för att ge dina bakverk precis rätt konsistens. Inspiration finns i fyra olika smaker: jordgubb, yuzu, passionsfrukt och hallon. Du kan med andra ord välja och vraka, eller kanske till och med kombinera flera smaker? Låt Valrhona inspirera dig i köket – endast fantasin sätter gränserna.

Företaget Valrhona grundades i Rhonedalen i södra Frankrike år 1922. Idag är de en av världens största chokladtillverkare och levererar choklad till konditorier och restauranger över hela världen. De använder kakaobönor av högsta kvalitet för att alltid ge dig bästa möjliga smak. Deras mål är att erbjuda otroligt god choklad, samtidigt som de producerar sina produkter med hänsyn till både människor och miljö.

Tasting Collection, 6x70 g
419 kr
Bagaren och Kocken

Lyxigt paket med sex stycken noga utvalda favoriter från Valrhona. Du får både ljus och mörk choklad, som passar både för bakning eller för att avnjuta som den är. Chokladkakorna som ingår är: Tulakalum 75%, Guanaja 70%, Manjari 64%, Bahibe 46%, Jivara 40% och Dulcey 35%. Perfekt att ge bort som present, eller för dig som vill ha ett urval av olika sorters högkvalitativ choklad för bakningen. Även god att avnjuta till kaffet.

Valrhona Chocolatier grundades i södra Frankrike år 1922 och är idag en av världens största chokladförsäljare. De arbetar för att ta fram produkter som är både vackra och delikata, samtidigt som de produceras med respekt för såväl människor som miljö. Deras choklad tillverkas av kakaobönor av högsta kvalitet och fungerar lika bra i köket som att äta som den är.

Caraibe 66% mörk choklad, 1 kg
804 kr
Bagaren och Kocken

Valrhona Caraibe är gjord på en blandning av kakaobönor från den karibiska övärlden. Caraibe har en mild, rund och balanserad chokladsmak med toner av vanilj, russin och rostade hasselnötter. Chokladen har en kakaohalt på 66%, och är mycket väl lämpad till exempel för till exempel tillverkning av praliner eller som topping. Förpackningen innehåller 1 kilo, men chokladen finns även i en mindre förpackning på 250 gram.

Det franska chokladföretaget Valrhona grundades 1922 i Tain-L’Hermitage i Rhonedalen. Idag är de en av de största aktörerna på marknaden, och levererar choklad till restauranger och konditorier över hela världen. För att ge dig bästa möjliga smak använder de kakaobönor av högsta kvalitet. Deras mål är att erbjuda delikat choklad och samtidigt producera sina produkter med hänsyn till både människor och miljö.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.