
Denna traktörpanna på 28 cm kombinerar rostfritt stål och en aluminiumkärna för optimal värmespridning och hållbarhet. Den fungerar på alla spisar, inklusive induktion, och har ett ergonomiskt handtag i rostfritt stål. En praktisk och stilren panna för alla typer av matlagning.

Traktörpanna med keramisk non-stick-beläggning i serien Roya från Pillivuyt. Roya-serien är utformad för att ge dig bästa möjliga resultat i köket, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren matlagare. Seriens produkter har stommar av 90% återvunnet rostfritt stål, med även handtag och botten i rostfritt stål. Traktörpannan är utrustad med en sandwichbotten på 4,1 millimeter, vilket ger en snabb, jämn och effektiv värmefördelning. Glaslock med ångutsläpp för säker tillagning medföljer.
Roya traktörpanna har en snygg matt finish, som gör sig fint både i köket och på bordet. Det nitade handtaget blir inte hett, så att du slipper oroa dig för att bränna dig när du steker. Traktörpannans keramiska beläggning är extra tålig, vilket gör att du kan använda redskap av både plast, silikon, trä och metall i pannan. Kompatibel med alla värmekällor, inklusive induktion. Tål ugnsvärme upp till 240°C. Handdisk rekommenderas.

En praktisk traktörpanna i gjutjärn från Lodge Cast Iron. Denna mångsidiga panna är perfekt till allt från stekning och fritering till att baka bröd. Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, ugn och grill. Pannan levereras instekt och färdig att användas.
Material: Gjutjärn.
Bredd: 30 cm.
Längd: 47,3 cm.
Skötselråd
- Diska alltid dina gjutjärnsprodukter från Lodge Cast Iron för hand med varmt vatten utan diskmedel.

Robust traktörpanna från Skeppshult. Pannan har ett fint trähandtag och glaslock.
Bottendiameter som ligger mot plattan 23 cm.
Skeppshults gjutjärnsprodukter är alltid förbehandlade med kravmärkt rapsolja från Carlshamns. Detta ger produkterna en fin svart färg och ger produkten ett sk. Natural non-stick skydd, utan tillsats av några kemikalier.
Skeppshults gjutjärnsprodukter tillverkas av noggrant kontrollerat råmaterial i form av rent tackjärn, man använder inget skrot i tillverkningen vilket borgar för ett rent hälsosamt gjutjärn. När man tillagar mat i en gjutjärnsgryta eller stekpanna avger kokkärlet en liten mängd hälsosamt järn till maten.
Gjutjärn kan användas på alla typer av värmekällor inklusive öppen eld.
Skeppshults Gjuteri är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som tillverkar hushållsprodukter i gjutjärn. Många moment i tillverkningen är fortfarande ett rent hantverk och är beroende av stor yrkesskicklighet.
Skötselråd:
- Diska alltid dina Skeppshult pannor och grytor för hand med varmt vatten utan diskmedel.
- När du ska grovrengöra din panna: Täck botten på pannan med grovsalt. Värm sedan upp pannan på hög temperatur i 1-2 minuter. Häll bort saltet och torka ur pannan med papper. Efter detta får din produkt en grå nyans, detta betyder att du nu kan bränna in din produkt med ny rapsolja:
- Torka produkten och häll på några droppar rapsolja så att det blir ett tunt lager.
- Ställ produkten på hög värme på spisen.
- Efter 10-15 minuter har oljan bränts in och produkten är återigen svart.
- Om matrester bränns fast kan pannorna rengöras med svinto eller liknande, varefter man bör bränna in stekpannan igen. Samma behandling gäller vid eventuell rost.

Traktörpanna 25 cm med trähandtag och glaslock.
Bottendiameter som ligger mot plattan 20 cm.
Skeppshults gjutjärnsprodukter är alltid förbehandlade med kravmärkt rapsolja från Carlshamns. Detta ger produkterna en fin svart färg och ger produkten ett sk. Natural non-stick skydd, utan tillsats av några kemikalier.
Skeppshults gjutjärnsprodukter tillverkas av noggrant kontrollerat råmaterial i form av rent tackjärn, man använder inget skrot i tillverkningen vilket borgar för ett rent hälsosamt gjutjärn. När man tillagar mat i en gjutjärnsgryta eller stekpanna avger kokkärlet en liten mängd hälsosamt järn till maten.
Gjutjärn kan användas på alla typer av värmekällor inklusive öppen eld.
Skeppshults Gjuteri är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som tillverkar hushållsprodukter i gjutjärn.
Många moment i tillverkningen är fortfarande ett rent hantverk och är beroende av stor yrkesskicklighet.
Skötselråd:
- Diska alltid dina Skeppshult pannor och grytor för hand med varmt vatten utan diskmedel.
- När du ska grovrengöra din panna: Täck botten på pannan med grovsalt. Värm sedan upp pannan på hög temperatur i 1-2 minuter. Häll bort saltet och torka ur pannan med papper. Efter detta får din produkt en grå nyans, detta betyder att du nu kan bränna in din produkt med ny rapsolja:
- Torka produkten och häll på några droppar rapsolja så att det blir ett tunt lager.
- Ställ produkten på hög värme på spisen.
- Efter 10-15 minuter har oljan bränts in och produkten är återigen svart.
- Om matrester bränns fast kan pannorna rengöras med svinto eller liknande, varefter man bör bränna in stekpannan igen. Samma behandling gäller vid eventuell rost.

Kärlet är tillverkat med trelagersprincipen, rostfritt stål på insidan för hygienisk matlagning och enkelt underhåll. Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Rostfritt hölje för enkelt underhåll och lång hållbarhet. Fungerar på alla spisar, inklusive induktion.Handtag gjutna i rostfritt stål för god hållbarhet, ergonomi och utseende. Tvätta ur produkten med vatten och diskmedel för att bli av med eventuellt damm. Använd endast på låg till mellanhög värme - hög värme kan skada produkten. Hetta aldrig upp en tom rostfri produkt på spisen. Tillsatt endast salt efter att vattnet i kastrullen/grytan har börjat koka.
Storlekar:
3,5 liter: diameter 21 cm., højde 11,5 cm.
6 liter: diameter 25,5 cm., højde 13 cm.
10 liter: diameter 28 cm., højde 16 cm.

Kärlet är tillverkat med trelagersprincipen, rostfritt stål på insidan för hygienisk matlagning och enkelt underhåll. Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Rostfritt hölje för enkelt underhåll och lång hållbarhet. Handtag gjutna i rostfritt stål för god hållbarhet, ergonomi och utseende.
Användning
Tvätta ur produkten med vatten och diskmedel för att bli av med eventuellt damm.
Skötselråd
Använd vatten och diskmedel för rengöring alternativt diskmaskin. Ifall mat fastnar i produkten vid matlagning, fyll med vatten och diskmedel och låt stå ett tag för att lösa upp matrester.

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.
En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.
Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.
Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.
En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.
Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.
Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Kopparkastrull som rymmer 2,2 liter med tillhörande lock. Kastrullen är tillverkad med trelagersprincipen. Först ett lager kopparplåt utvändigt, sen ett lager aluminium och sist ett lager rostfritt stål invändigt vilket gör kastrullen lätt att hålla ren. Koppar och aluminiumplåten leder värmen bra och gör att kastrullen snabbt blir varm och håller en jämn värme.
Handtaget är av gjutet rostfritt stål.
Kan användas på alla typer av värmekällor inklusive induktion.
Handdisk rekommenderas för att skona kopparplåten.
Bottendiameter: 13,8 cm.
G.R.Y.M serien med kokkärl i vacker koppardesign är framtagen av designerduon Carl & Carl.

Denna traktörpanna från Samuel Groves är en utmärkt följeslagare för den som älskar att laga smakrika grytor, såsbaserade rätter eller mat som kräver lite extra utrymme. Med en diameter på 24 cm och högre kanter än en klassisk stekpanna, får råvarorna möjlighet att tillagas jämnt och varsamt, samtidigt som pannan är tillräckligt elegant för att användas direkt på matbordet som en del av serveringen.
Pannan ingår i den tidlösa Classic Stainless Steel-serien och är konstruerad i tre lager – ett inre lager av aluminium omgiven av två yttre lager i rostfritt stål. Denna uppbyggnad ger en snabb och jämn värmefördelning, vilket ger god kontroll vid tillagning och gör pannan extra tålig för frekvent användning. Den borstade ytan ger ett sofistikerat intryck och håller sig fin även efter många användningar.
Kantdesignen är noggrant förseglad för att förhindra att fukt tränger in i materialet, vilket förlänger pannans livslängd. Den släta insidan gör rengöringen enkel, oavsett om den sker för hand eller i diskmaskin. Traktörpannan är dessutom kompatibel med alla typer av värmekällor – inklusive induktion – vilket gör den flexibel och mångsidig i köket.
Det här är ett genomtänkt val för den som söker en robust men stilren panna som kombinerar form med funktion, och som med rätt skötsel kommer att hålla i många år framöver.

Gör läckra rätter med traktörpannan från Smeg. Den snygga traktörpannan är 28 cm i diameter och kan användas på alla typer av spisar, inkl. induktion. Tål användning i ugn upp till 250°C och levereras med 5 års garanti. Det ingår ett platt glaslock med ånghål, handtagen är gjorda av rostfritt stål. Traktörpannan finns i tre olika färger: svart, rött och creme.
Traktörpannan är gjort av 6 lager; en extern botten i rostfritt stål, aluminiumskropp, sand-blästrat lager för att fästa non-stick beläggningen, primer-beläggning, non-stick lager med keramiska partiklar och överst ett PTFE non-stick lager. De olika materialen bidrar till att ge dig en optimal panna. Den tjocka botten och kanten gör att pannan har en jämn värmefördelning och är extremt hållbar.


Valnöt är en traditionellt designad produktserie som knyter samman dåtid och nutid, gjutjärnsprodukterna passar i såväl moderna som rustika miljöer och med sitt exklusiva handtag i valnötsträ får man en snygg och praktisk traktörpanna med "extra allt".
Vikt 3,5 kg.
Skeppshults gjutjärnsprodukter är alltid förbehandlade med kravmärkt rapsolja från Carlshamns. Detta ger produkterna en fin svart färg och ger produkten ett s k Natural Non-Stick skydd, utan tillsats av några kemikalier.
Skeppshults gjutjärnsprodukter tillverkas av noggrant kontrollerat råmaterial i form av rent tackjärn, man använder inget skrot i tillverkningen vilket borgar för ett rent hälsosamt gjutjärn. När man tillagar mat i en gjutjärnsgryta eller stekpanna avger kokkärlet en liten mängd hälsosamt järn till maten.
Gjutjärn kan användas på alla typer av värmekällor inklusive öppen eld.
Skeppshults Gjuteri är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som tillverkar hushållsprodukter i gjutjärn. Många moment i tillverkningen är fortfarande ett rent hantverk och är beroende av stor yrkesskicklighet.
Skötselråd:
- Diska alltid dina Skeppshult pannor och grytor för hand med varmt vatten utan diskmedel.
- När du ska grovrengöra din panna: Täck botten på pannan med grovsalt. Värm sedan upp pannan på hög temperatur i 1-2 minuter. Häll bort saltet och torka ur pannan med papper. Efter detta får din produkt en grå nyans, detta betyder att du nu kan bränna in din produkt med ny rapsolja:
- Torka produkten och häll på några droppar rapsolja så att det blir ett tunt lager.
- Ställ produkten på hög värme på spisen.
- Efter 10-15 minuter har oljan bränts in och produkten är återigen svart.
- Om matrester bränns fast kan pannorna rengöras med svinto eller liknande, varefter man bör bränna in stekpannan igen. Samma behandling gäller vid eventuell rost.

Traktörpanna i serien Roya från Pillivuyt Gourmet är skapad för att ge dig bästa möjliga resultat i köket, oavsett om du är nybörjare eller erfaren matlagare. Traktörpannans stomme är tillverkad av 90% återvunnet rostfritt stål och även handtag och botten är tillverkade av rostfritt stål. Stekpannans botten på 3,6 millimeter har en sandwichkonstruktion vilket ger jämn och snabb uppvärmning för maximal effektivitet i köket.
Traktörpannan har en stilren matt finish som gör sig fint både på spisen och på bordet. De nitade handtagen blir inte heta, så att du slipper oroa dig för att bränna dig. Passar alla värmehällor, inklusive induktion, samt tål ugnsvärme upp till 240°C. Handdisk rekommenderas.

Slitstark traktörpanna 28 cm med fint trähandtag från Skeppshult. Bottendiameter som ligger mot plattan 23 cm.
Skeppshults gjutjärnsprodukter är alltid förbehandlade med kravmärkt rapsolja från Carlshamns. Detta ger produkterna en fin svart färg och ger produkten ett sk. Natural non-stick skydd, utan tillsats av några kemikalier.
Skeppshults gjutjärnsprodukter tillverkas av noggrant kontrollerat råmaterial i form av rent tackjärn, man använder inget skrot i tillverkningen vilket borgar för ett rent hälsosamt gjutjärn. När man tillagar mat i en gjutjärnsgryta eller stekpanna avger kokkärlet en liten mängd hälsosamt järn till maten.
Gjutjärn kan användas på alla typer av värmekällor inklusive öppen eld.
Skeppshults Gjuteri är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som tillverkar hushållsprodukter i gjutjärn. Många moment i tillverkningen är fortfarande ett rent hantverk och är beroende av stor yrkesskicklighet.
Skötselråd:
- Diska alltid dina Skeppshult pannor och grytor för hand med varmt vatten utan diskmedel.
- När du ska grovrengöra din panna: Täck botten på pannan med grovsalt. Värm sedan upp pannan på hög temperatur i 1-2 minuter. Häll bort saltet och torka ur pannan med papper. Efter detta får din produkt en grå nyans, detta betyder att du nu kan bränna in din produkt med ny rapsolja:
- Torka produkten och häll på några droppar rapsolja så att det blir ett tunt lager.
- Ställ produkten på hög värme på spisen.
- Efter 10-15 minuter har oljan bränts in och produkten är återigen svart.
- Om matrester bränns fast kan pannorna rengöras med svinto eller liknande, varefter man bör bränna in stekpannan igen. Samma behandling gäller vid eventuell rost.

Opus Cupra stekpanna från Ruffoni är en trogen följeslagare i köket, som levererar klassiskt hantverk och exakt värmefördelning. Perfekt för att sautera grönsaker, reducera såser, rosta kryddor eller steka kött, fågel och fisk med optimal kontroll över tillagningen.
Stekpannans solida kopparkonstruktion ger snabb och jämn värmefördelning för enkel temperaturkontroll. Tack vare insidan i rostfritt stål är den dessutom både motståndskraftig mot sura ingredienser och lätt att underhålla. Det långa handtaget i rostfritt stål, dekorerat med vackra blad, ger ett elegant utseende och gör pannan enkel att hantera både på spisen och vid servering. När den inte används kan den hängas upp som dekorativ detalj i köket.
Stekpannan finns i två storlekar, med diameter på 26 eller 30 centimeter, så du kan välja den som passar bäst utifrån dina behov. Oavsett vilken storlek du väljer får du en tidlös kombination av funktionalitet och raffinerat italienskt hantverk – precision och estetik i ett.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.