
Denna wokpanna från Dexam är tillverkad i kolstål och har handtag i bambu och metall. Den kan användas på alla typer av spishällar, inklusive induktion. Med tiden utvecklar pannan en naturlig non-stick beläggning.


Paellapannan i kolstål från Hot Wok är ett mångsidigt kokkärl som passar perfekt såväl för att laga paella som för att snabbt steka råvaror eller koka soppor. Pannans generösa storlek gör det enkelt att laga stora portioner, vilket gör den perfekt för både stora och små måltider.
Pannan är tillverkad av 1,5 millimeter kolstål, ett material som ger bra värmefördelning och lång hållbarhet i köket. Handtaget i trä ger dessutom ett bra grepp under matlagningen och är utrustad med en praktisk upphängning som gör pannan enkel att förvara. Paellapannan kan användas på alla Hot Wok-gasbrännare, vilket gör den till ett särskilt praktiskt val för matlagning utomhus.

Servera läckra rätter ur din wok direkt på bordet. Med detta smarta underlägg till din wokpanna kan du säkert ställa den mitt på matbordet utan att riskera att bordet tar skada. Denna hållare och underlägg passar till alla wokpannor från Dexam, förutom Skinny wok.

WMF:s wokpanna är det ultimata valet för dig som älskar asiatisk mat. Med den kan du tillaga smakrika och hälsosamma wokar och curryrätter på ett enkelt och effektivt sätt. Wokpannan har en robust keramisk beläggning som tål höga temperaturer upp till 400° C och ger dig ett jämnt och krispigt resultat. Beläggningen är också lätt att rengöra efter användning. Wokpannan är gjord av Cromargan® rostfritt stål 18/10 som är elegant och hållbart.
Du kan använda den på alla spistyper, även induktion, tack vare den energisparande TransTherm®-universalbottnen som ger en optimal värmefördelning och -behållning. Självklar går det även bra att sätta den i ugnen om du vill gratinera eller hålla maten varm. Wokpannan har också praktiska funktioner som värmereducerande handtag som håller sig svala under tillagningen och bred hällkant som gör det enkelt att hälla och servera.

Woken i School of Wok-serien från Dexam är utformad för att göra det både enkelt och roligt att laga autentisk asiatisk mat hemma. Med sin platta bas passar woken perfekt på alla moderna spisar, inklusive induktionshäll. Woken är tillverkad av tåligt kolstål, ett material som ger en jämn och effektiv värmefördelning. Wokens bambuhandtag håller sig däremot svalt under tillagningen, vilket gör den bekväm att hantera även vid höga temperaturer.
En stor fördel med den här woken är att den bränns in på förhand redan i fabriken, vilket gör att du kan sätta igång direkt med att laga läckra wokrätter och slipper tänka på att bränna in den själv. För att bibehålla produktens livslängd rekommenderas att du torkar woken ordentligt efter användning och rengöring, eftersom det minskar risken för rost. Observera att woken inte tål maskindisk.


Mareld wokpanna i lättviktsgjutjärn passar perfekt när du vill få till en riktigt god wok. Wokpannan har en bottendiameter på 14 centimeter, vilket gör att den passar även på den minsta plattan på spisen. Den är utrustad med två stilrena trähandtag, tillverkade av ljust bokträ. Det finns även en ögla för upphängning, så att den enkelt kan förvaras hängande när du inte använder den.
För att uppnå bästa möjliga resultat när du wokar i pannan rekommenderas att du värmer upp den gradvis, för att skapa en jämn värmefördelning och undvika temperturskiftningar. Diska med varmt vatten utan diskmedel. Torka av med en kökshandduk direkt efteråt.

Wokmästaren Ken Hom säger själv att wokpannan är det enda redskap som är nödvändigt i ett välutrustat kök, och med en wok som denna får man lust att hålla med. Den här modellen är en del av Ken Homs Excellence-kollektion, och är tillverkad av starkt kolstål, en legering av stål och järn som tillsammans bildar en mycket stark och slittålig metall. Med det läckra handtaget i trä är det lätt att slunga dina rätter så att de tillagas till perfektion.
Eftersom wokpannans metall är ljus kommer den med tiden att få patina i form av en lite mörkare färg. Pannan lämpar sig bäst till gasspisar och ska endast rengöras för hand.
Botten är:
32 cm: 17 cm
36 cm: 18 cm



Fantastiska wokrätter såväl i köket som ute i det fria – med Black 5 wok från Demeyere har det aldrig varit enklare. Woken är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket låter dig woka och karamellisera som ett riktigt proffs. På utsidan har den en keramisk beläggning, vilket gör att den är eldfast och tål temperaturer upp till 400°C. Den speciella 5-lagerskonstruktionen säkerställer optimal värmefördelning, så att du kan uppnå förstklassiga resultat. Passar alla typer av hällar samt kan användas på gasolgrill eller på induktionsplattan. Woken är även utrustad med stora handtag, specialanpassade för användning med tjocka grillvantar. Ett utmärkt val när du vill laga fräscha wokrätter i vardagen, men även för kulinariska äventyr i det fria.

Steelsafe wokpanna från Heirol är ett mångsidigt köksredskap som kombinerar egenskaperna hos stål- och non-stick-pannor. Det patenterade stålnätet skyddar non-stick-beläggningen och gör att du kan använda metallredskap i pannan utan att skada den. Perfekt när du vill steka, bryna eller ånga utan brända rester i botten.
Wokpannan mäter 28 centimeter och har en stekyta på 22 centimeter, vilket ger gott om utrymme för att laga såväl wokrätter som saftiga biffar. Konstruktionen i rostfritt stål har en aluminiumkärna, vilket bidrar till den utmärkta värmefördelningen och gör den idealisk för snabb sautering såväl som långsam tillagning av kött och grönsaker.
Woken kan användas på alla typer av hällar, inklusive induktionshäll, och tål ugnstemperaturer upp till 260°C vilket gör den lämplig för både stekning och bakning. Handdisk rekommenderas.

Dexam har utvecklat denna wok till dig som älskar att laga asiatiska maträtter hemma. Wokpannan är tillverkad i kolstål med ett handtag i bambu och metall. Pannan kan användas på både induktion och vanliga spishällar. Dessutom kommer pannan utveckla en naturligt non-stick med tiden.

KitchenCraft wokpanna svart är perfekt för att få den autentiska asiatiska smaken hemma, särskilt med sin induktionsanpassade konstruktion i tåligt kolstål. Wokpannans kraftiga kolstålkonstruktion håller värmen väl och tål hög temperatur, vilket ger rätterna den åtråvärda, rökiga "wok-hei"-smaken – en smakdimension som traditionell wokning ger.
Denna wok fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktionshällar, vilket gör den till ett flexibelt redskap för köket. Kolstålet fördelar värmen jämnt, och den hållbara non-stick-beläggningen ser till att maten släpper lätt från ytan, vilket gör att wokpannan blir enkel att rengöra efter tillagningen.
För alla som älskar asiatisk mat kan denna wok verkligen förändra matlagningen, där höga temperaturer och robusta material kombineras för att lyfta fram den genuina smaken.

Wokpanna från Dexam tillverkad i hållbart och högkvalitativt kolstål. Pannan har bekväma handtag som är tillverkade i bambu och metall, vilket gör att du smidigt flyttar den från spisen till matbordet. Den kan även användas på både induktion och vanliga spishällar. Dessutom blir den bättre med tiden och utvecklar en naturlig non-stick beläggning.

Wokmästaren Ken Hom säger själv att wokpannan är det enda redskap som är nödvändigt i ett välutrustat kök, och med en wok som denna får man lust att hålla med. Den här modellen är en del av Ken Homs Excellence-kollektion, och är tillverkad av starkt kolstål, en legering av stål och järn som tillsammans bildar en mycket stark och slittålig metall. Med det läckra handtaget i trä är det lätt att slunga dina rätter så att de tillagas till perfektion.
Eftersom wokpannans metall är ljus kommer den med tiden att få patina i form av en lite mörkare färg. Pannan lämpar sig bäst till gasspisar och ska endast rengöras för hand.
Botten är:
32 cm: 17 cm
36 cm: 18 cm
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.