
Denna kolstålspanna från de Buyer är tillverkad för att tåla höga temperaturer och passar utmärkt för induktionshällar. Pannan kräver en inbränning innan användning, men blir sedan bara bättre med tiden. En robust och tålig stekpanna för den seriösa hemmakocken.

de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem. Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Pannan är förbehandlad med naturligt bivax.
Grillpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 230 grader.
Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka. Botten ska bli lite brun.
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten
de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion.
Vikt: 1,3 kg.
Plåttjocklek 2 mm.

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.
En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.
Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.
Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Bli wokmästare i köket med denna praktiska wokpanna från De Buyer! Pannan finns i olika storlekar och detta är den största. Det gör att du får möjlighet att laga en god middag till dina vänner och familj! På de större wokpannorna finner vi två smarta handtag, ett i järn och ett i rostfritt stål. De är båda monterade med nitar, för bättre hållbarhet. De två handtagen gör dessutom wokpannan ergonomisk och lätthanterlig.
Wokpannorna i serien Mineral B element är gjorda i högkvalitativt järn och har en beläggning av bivax. Detta skyddar mot oxidering samt främjar kryddningen. Pannan är känd för att passa utmärkt för karamelisering av mat, men är också användbar då du vill laga en hälsosam och fettsnål måltid. Den snabba uppvärmningen och jämna värmefördelningen kommer att imponera på dig!
Specifikationer:
- Material: Järn, bivax, rostfritt stål.
- Snabb uppvärmning och jämn värmefördelning.
- Möjliggör Maillard-reaktion.
- Liten, platt och stabil botten.
- Skötsel: Deglacera, skölj med varmt vatten, torka och olja lätt.
- Ska förvaras på ett torrt ställe.
- Använd inte diskmedel. Pannan tåler inte heller användning i diskmaskin.
- Fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktion.
- Två smarta handtag.
- Diameter: 40 cm. (bottendiameter 11 cm.)
- Vikt: 2,75 kg.
- Tål metallredskap

de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem. Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den. Pannan är förbehandlad med naturligt bivax. Stekpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 200 grader. Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt: Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka. Botten ska bli lite brun. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den.
Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen. de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar! Handtaget är 19,8 cm.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Pannan kan brukas i ugnen MEN max 10 minuter och 200 grader. Handtaget har en belägnning av epos som kan skadas om den för för mycket värme.

Nonstick-panna från det anrika företaget de Buyer. Generös storlek på 28 cm som rymmer mat för flera.
Stekpannan har fantastiska stekegenskaper och ger ett pålitligt resultat varje gång.
- Extra tjock aluminium som ger ytan hög motståndskraft vid användning på induktion.
- Botten tillverkad i rostfritt ferritiskt stål.
- Beläggningen, bestående av 5 lager, ger professionellt kvalitetsmotstånd med fantastiska nonstick-egenskaper.
Det nitade järnhandtaget är enkelt att hålla och tillverkat för att tåla höga temperaturer.
Skötselråd: Undvik temperaturchocker. Använd inte köksredskap tillverkade av metall i pannan. Diskas för hand utan diskmedel. Kan användas på alla hällar, inklusive induktion.

Blinispanna där du kan steka 3st 10 cm blinis. Pannans ytterdiameter är 27 cm.
de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem. Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Pannan är förbehandlad med naturligt bivax.
Stekpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 200 grader.
Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.
Botten ska bli lite brun.
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion.
Vikt: 3 kg.
Plåttjocklek 2 mm.

Praktisk pannkaksstekpanna från franska De Buyer. Pannan är tillverkad i 99 % stål, vilket gör den otroligt slitstark och ser till till att den håller i många år. I paketet ingår också en guide för hus du lättast och på bästa sätt gör pannan redo för användning för första gången. På så vis gräddar du läckra pannkakor som bara blir bättre och bättre ju mer pannan används.
Den kan enkelt användas på grillen, vilket gör att du kan samla hela familjen och bjuda på pannkakor under trädgårdsfesten. Pannans fina och unika design är praktisk och ergonomisk, samtidigt som den är oerhört lätt att rengöra.

de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem. Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den. Pannan är förbehandlad med naturligt bivax. Stekpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 200 grader. Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt: Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka. Botten ska bli lite brun. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den.
Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen. de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar! Handtaget är 19,8 cm.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Pannan kan brukas i ugnen MEN max 10 minuter och 200 grader. Handtaget har en belägnning av epos som kan skadas om den för för mycket värme.

de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem. Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den. Pannan är förbehandlad med naturligt bivax. Stekpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 200 grader. Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt: Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka. Botten ska bli lite brun. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den.
Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen. de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar! Handtaget är 19,8 cm.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Pannan kan brukas i ugnen MEN max 10 minuter och 200 grader. Handtaget har en belägnning av epos som kan skadas om den för för mycket värme.

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.
En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.
Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.
Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll.
Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna.
En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.
En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt.
Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.
Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.
Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten
Häll ca 1 cm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen
Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.



de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.
Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Pannan är förbehandlad med naturligt bivax.
Traktörpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 200 grader.
Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka. Botten ska bli lite brun. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar. Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion.
Bottendiameter; 22,5 cm.
Vikt: 3 kg.
Plåttjocklek 3 mm.

Skäm bort dina gäster med en kall och uppfriska drink. Luigi Bormiolis Palace ölglas/ longdrink-glas har en elegant och tidlös design. Det är lätt att hantera, vilket gör det idealiskt för varje tillfälle. Palace serien är en del av Accademia-kollektionen som utvecklats för vinälskare och professionella.
Glasteknologin som Luigi Bormioli har använt är mer hållbar och tåligare. Glasmassan SON.hyx®, är fullständigt transparent. Hållbarheten för mekaniska stötar är +105% och kantens hållbarhet är förstärkt med +37,5%. Hållbarheten är här ökad med 140% i t.ex. samband med vridning. Du kan diska glasen 1.000 gånger i diskmaskinen utan förändringar. Det rekommenderas att du använder ett program på max. 55°C. Det är 25 års garanti för hack på kant och fot, såväl som missfärgning och skuggor som följd av maskindisk.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.