Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Stekpanna Lyonnaise CARBONE PLUS Ø 26 CM

Denna stekpanna från de Buyer är tillverkad i kolstål och är perfekt för den som vill ha en restaurangkvalitet hemma. Pannan blir bättre ju mer den används och ger en autentisk matlagningsupplevelse. Den är lämplig för alla typer av spisar, inklusive induktion.

519 kr

Köksredskap
Stekpannor
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Countrypan Traktörpanna Kolstål Lyonnaise Mineral B Dia 32 cm
1038 kr
Bagaren och Kocken

de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.
Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Pannan är förbehandlad med naturligt bivax.

Traktörpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 200 grader. 

Innan första användning ska pannan stekas in.

Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka. Botten ska bli lite brun. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar. Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion.

Bottendiameter; 22,5 cm.

Vikt: 3 kg.

Plåttjocklek 3 mm.

Oval Traktörpanna Kolstål Lyonnaise Mineral B
1349 kr
Bagaren och Kocken

Oval traktörpanna med rostfria handtag.

Mått: 36 cm x 26 cm.

Höjd 4,8 cm.

de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem. Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den. Pannan är förbehandlad med naturligt bivax.

Traktörpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 200 grader. 

Innan första användning ska pannan stekas in.

Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 cm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den.

Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i frankrike sedan 1830.

Kvalitetsredskap för krävande kockar.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion.

Vikt: 1 kg.
Plåttjocklek 2,5 mm.

Stekpanna Lyonnaise CARBONE PLUS Ø 32 CM
791 kr
Bagaren och Kocken
Stor stekpanna som kan användas på grillen såväl som spisen. Rustik känsla som gör den snygg att servera maten i. 
 
de Buyer Lyonnaise kolstålspanna Carbone Plus är tillverkad av extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.
Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten.
Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.
Botten ska bli lite brun. 
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper.
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Bottendiametern är 8 cm mindre än toppdiametern.
de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830.
Kvalitetsredskap för krävande kockar.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion samt ugn upp till 200 grader i 15 minuter och sedan börjar den ta skada, främst i handtaget.
 
Carbone Plus eller Mineral B 
Skillnaden mellan denna panna och Mineral B från de Buyer är att denna panna ursprungligen är tillverkad för restaurangbranschen och därför inte är rostskyddad, det innebär att det vid leverans kan förekomma små ytliga rostfläckar som lätt kan putsas bort.
Charmen med denna typ av pannor är att det ska vara en rå äkta känsla av back to basic bort från beläggning och konstgjorda ytskikt. 
Stekpanna Lyonnaise CARBONE PLUS Ø 40 CM
1049 kr
Bagaren och Kocken
Rejäl stekpanna som med fördel kan användas på grillen. Imponera på gästerna genom att steka paellea och servera direkt ur stekpannan. 
 
de Buyer Lyonnaise kolstålspanna Carbone Plus är tillverkad av extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.
Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten.
Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.
Botten ska bli lite brun. 
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper.
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Bottendiametern är 8 cm mindre än toppdiametern.
de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i frankrike sedan 1830.
Kvalitetsredskap för krävande kockar.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion samt ugn upp till 200 grader i 15 minuter och sedan börjar den ta skada, främst i handtaget.
 
Carbone Plus eller Mineral B 
Skillnaden mellan denna panna och Mineral B från de Buyer är att denna panna ursprungligen är tillverkad för restaurangbranschen och därför inte är rostskyddad, det innebär att det vid leverans kan förekomma små ytliga rostfläckar som lätt kan putsas bort.
Charmen med denna typ av pannor är att det ska vara en rå äkta känsla av back to basic bort från beläggning och konstgjorda ytskikt. 
Lyonnaise Stekpanna Kolstål 20 cm
199 kr
Bagaren och Kocken

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.

En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.

Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.

Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Stekpanna Lyonnaise CARBONE PLUS Ø 30CM
639 kr
Bagaren och Kocken
Stekpanna 30 cm, snygg att ha på bordet och servera direkt ur. de Buyer Lyonnaise kolstålspanna Carbone Plus är tillverkad av extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.
 
Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten.
Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.
Botten ska bli lite brun. 
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper.
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Bottendiametern är 8 cm mindre än toppdiametern.
de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i frankrike sedan 1830.
Kvalitetsredskap för krävande kockar.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion samt ugn upp till 200 grader i 15 minuter och sedan börjar den ta skada, främst i handtaget.
 
Carbone Plus eller Mineral B 
Skillnaden mellan denna panna och Mineral B från de Buyer är att denna panna ursprungligen är tillverkad för restaurangbranschen och därför inte är rostskyddad, det innebär att det vid leverans kan förekomma små ytliga rostfläckar som lätt kan putsas bort.
Charmen med denna typ av pannor är att det ska vara en rå äkta känsla av back to basic bort från beläggning och konstgjorda ytskikt. 
Stekpanna Lyonnaise CARBONE PLUS Ø 18 CM
335 kr
Bagaren och Kocken
Smidig stekpanna som är bra om du bara ska steka en liten mängd.
 
de Buyer Lyonnaise kolstålspanna Carbone Plus är tillverkad av extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.
Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten.
Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.
Botten ska bli lite brun. 
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper.
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Bottendiametern är 8 cm mindre än toppdiametern.
de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830.
Kvalitetsredskap för krävande kockar.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion samt ugn upp till 200 grader i 15 minuter och sedan börjar den ta skada, främst i handtaget.
 
Carbone Plus eller Mineral B 
Skillnaden mellan denna panna och Mineral B från de Buyer är att denna panna ursprungligen är tillverkad för restaurangbranschen och därför inte är rostskyddad, det innebär att det vid leverans kan förekomma små ytliga rostfläckar som lätt kan putsas bort.
Charmen med denna typ av pannor är att det ska vara en rå äkta känsla av back to basic bort från beläggning och konstgjorda ytskikt. 
Grillpanna Kolstål Lyonnaise Mineral B Dia 32 cm
891 kr
Bagaren och Kocken

de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.
Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.

Pannan är förbehandlad med naturligt bivax. Grillpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 230 grader.

Innan första användning ska pannan stekas in.

Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka. Botten ska bli lite brun. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion.

Vikt: 3 kg.

Plåttjocklek 3 mm.

Pannkakspanna CARBONE PLUS Ø 24 CM
310 kr
Bagaren och Kocken
Stekpanna med mycket låga kanter, perfekt för stekning av pannkakor.
 
de Buyer Lyonnaise kolstålspanna Carbone Plus är tillverkad av extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.
Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten.
Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.
Botten ska bli lite brun. 
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper.
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830.
Kvalitetsredskap för krävande kockar
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion samt ugn.
 
Carbone Plus eller Mineral B 
Skillnaden mellan denna panna och Mineral B från de Buyer är att denna panna ursprungligen är tillverkad för restaurangbranschen och därför inte är rostskyddad, det innebär att det vid leverans kan förekomma små ytliga rostfläckar som lätt kan putsas bort.
Charmen med denna typ av pannor är att det ska vara en rå äkta känsla av back to basic bort från beläggning och konstgjorda ytskikt. 
Pannkakspanna Kolstål Lyonnaise Mineral B Dia 30 cm
585 kr
Bagaren och Kocken

Praktisk pannkaksstekpanna från franska De Buyer. Pannan är tillverkad i 99 % stål, vilket gör den otroligt slitstark och ser till till att den håller i många år. I paketet ingår också en guide för hus du lättast och på bästa sätt gör pannan redo för användning för första gången. På så vis gräddar du läckra pannkakor som bara blir bättre och bättre ju mer pannan används.

Den kan enkelt användas på grillen, vilket gör att du kan samla hela familjen och bjuda på pannkakor under trädgårdsfesten. Pannans fina och unika design är praktisk och ergonomisk, samtidigt som den är oerhört lätt att rengöra. 

Nonstick Stekpanna Choc Resto 28 cm
776 kr
Bagaren och Kocken

Nonstick-panna från det anrika företaget de Buyer. Generös storlek på 28 cm som rymmer mat för flera.

Stekpannan har fantastiska stekegenskaper och ger ett pålitligt resultat varje gång. 

- Extra tjock aluminium som ger ytan hög motståndskraft vid användning på induktion.

- Botten tillverkad i rostfritt ferritiskt stål.

- Beläggningen, bestående av 5 lager, ger professionellt kvalitetsmotstånd med fantastiska nonstick-egenskaper.

Det nitade järnhandtaget är enkelt att hålla och tillverkat för att tåla höga temperaturer. 

Skötselråd: Undvik temperaturchocker. Använd inte köksredskap tillverkade av metall i pannan. Diskas för hand utan diskmedel. Kan användas på alla hällar, inklusive induktion.  

Bestway Sweet Summer Lounge (Olika utseenden)
199 kr
Stor & Liten
Badmadrass från Bestway i form av en somrig jordgubbe eller ananas. Madrassen har en meshbotten för extra komfort.
Stekpanna Kolstål Lyonnaise Mineral B Dia 28 cm
675 kr
Bagaren och Kocken

Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från De Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktionshäll utan problem. Den här pannan är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål och är förbehandlad med naturligt bivax. 

Stekpannan klarar av att vara i ugnen, maxtemperatur 200 grader. 

Innan första användning ska den stekas in. Gör på följande sätt:
1. Rengör stekpannan med mycket varmt vatten. Häll i ca 1 mm matolja och värm tills oljan börjar ryka.

2. Botten ska bli lite brun. 

3. Häll ut oljan och torka ur med hushållspapper. Nu är den klar för användning. Ju mer den används ju bättre blir den och diska den aldrig i diskmaskinen.

Deras produkter är garanterat fria från giftiga ämnen och stekpannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. De har tillverkat professionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar.

Vikt: 2,15 kg.

Plåttjocklek: 3 mm.

Diameter överkant: 28 cm.

Diameter botten: 21 cm.

Stekpanna Kolstål Lyonnaise Mineral B Dia 26 cm
606 kr
Bagaren och Kocken

de Buyer Lyonnaise Mineral B är toppmodellen från de Buyer med extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem. Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den. Pannan är förbehandlad med naturligt bivax. Stekpannan klarar att vara i ugnen, max temperatur 200 grader. Innan första användning ska pannan stekas in.

Gör på följande sätt: Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka. Botten ska bli lite brun. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den.

Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen. de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten. de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830. Kvalitetsredskap för krävande kockar! Handtaget är 19,8 cm.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Pannan kan brukas i ugnen MEN max 10 minuter och 200 grader. Handtaget har en belägnning av epos som kan skadas om den för för mycket värme.

Stekpanna Lyonnaise CARBONE PLUS Ø 50 CM
1395 kr
Bagaren och Kocken
En gigantisk stekpanna som med fördel kan användas på grillen. Imponera på gästerna genom att steka upp en paellea eller gör enorma pannkakor. 

de Buyer Lyonnaise kolstålspanna Carbone Plus är tillverkad av extra tjock plåt som fördelar värmen bra och klarar av induktion utan problem.
 
Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder den.
Innan första användning ska pannan stekas in.
Gör på följande sätt:
Rengör pannan med mycket varmt vatten.
Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.
Botten ska bli lite brun. 
Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper.
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.
Bottendiametern är 8 cm mindre än toppdiametern.
de Buyers stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.
de Buyer har tillverkat proffesionella köksredskap i Frankrike sedan 1830.
Kvalitetsredskap för krävande kockar.
Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion samt ugn upp till 200 grader i 15 minuter och sedan börjar den ta skada, främst i handtaget.
 
Carbone Plus eller Mineral B 
Skillnaden mellan denna panna och Mineral B från de Buyer är att denna panna ursprungligen är tillverkad för restaurangbranschen och därför inte är rostskyddad, det innebär att det vid leverans kan förekomma små ytliga rostfläckar som lätt kan putsas bort.
Charmen med denna typ av pannor är att det ska vara en rå äkta känsla av back to basic bort från beläggning och konstgjorda ytskikt. 
Lyonnaise Stekpanna Kolstål 24 cm
499 kr
Bagaren och Kocken

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.

En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.

Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.

Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.