Köpa.se Logo
x
563 282
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Tagine Tout 2 liter, mörkgrå

Denna tagine-gryta från Emile Henry kombinerar traditionell matlagning med modern design. Tillverkad av högkvalitativ keramik, ger den en jämn värmefördelning för att skapa smakrika och möra rätter. Grytan kan användas på alla typer av spisar, inklusive induktion, och tål även ugn.

2999 kr

Grytor
Köksredskap
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Ånginsats till 26 cm gryta
799 kr
Bagaren och Kocken
Gör om din gjutjärnsgryta till en ångkokare med denna fantastiska ånginsats från Staub. Ånga grönsaker och fisk i ångkorgen. Du kan koka en gryta i grytan samtidigt som du ångar grönsaker i korgen, möjligheterna är oändliga (nästan).     

Diameter: 26 cm (passar Staub rund gryta 26 cm 5,2 Liter)
La Cocotte Rund Gryta Svart 18 cm 1,7 l
1851 kr
Bagaren och Kocken
Tack vare sin svarta och stilrena färg passar denna underbara gryta in i varje typ av kök, samtidigt som den fortfarande får lov att sticka ut lite tack vare sin charmerande och gammaldags stil. Förutom detta är den såklart även riktigt kvalitativ och gör sig användbar både i ugnen och på spisen. 

Specifikationer:
-Tillverkad i Frankrike
-Självstrålande spikar på locket skapar en regnskogseffekt som effektivt återförser maten med dess saft
-Tung vikt, tättsittande lock
-Ugnssäker upp till 260 grader
-Nickelstålsknopp
Rund Gryta 26 cm 5,2 liter Blå
2474 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta blå 26 cm, 5,2 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Stekpanna med ljust trähandtag 28 cm
2099 kr
Bagaren och Kocken

En rejäl stekpanna med samma goda förmåga att fördela och hålla värmen som Staubs alla gjutjärnsgrytor. Stekpannan är gjord i gjutjärn, vilket betyder att den bara kommer att bli bättre för varje gång du använder den, en perfekt kamrat i köket helt enkelt. 

OBS. I en gjutjärnspanna ska du aldrig använda diskmedel när du diskar den utan endast varm vatten och en diskborste. 

Material: Gjutjärn, Trähandtag

Diameter: 28 cm

Stekpanna med ljust trähandtag 26 cm
1462 kr
Bagaren och Kocken

En rejäl stekpanna med samma goda förmåga att fördela och hålla värmen som Staubs alla gjutjärnsgrytor. Stekpannan är gjord i gjutjärn, vilket betyder att den bara kommer att bli bättre för varje gång du använder den, en perfekt kamrat i köket helt enkelt. 

OBS. I en gjutjärnspanna ska du aldrig använda diskmedel när du diskar den utan endast varm vatten och en diskborste. 

Material: Gjutjärn, Trähandtag

Diameter: 26 cm

Rund Gryta 26 cm 5,2 liter Röd
2279 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta röd 26 cm, 5,2 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Rund Gryta 30 cm 8,35 liter Röd
2699 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta röd 30 cm, 8,35 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
La Cocotte Rund Gryta Röd 20 cm 2,2 l
1897 kr
Bagaren och Kocken

I Staubs sortiment finner vi denna härligt körsbärsröda gryta! Liva upp ditt kök med en färgklick som både är snygg och funktionell. Den estetiskt tilltalande designen gör att du kan använda grytan för servering. Dessutom gör grytans emalj att värmen fördelas på ett jämnt sätt, samt att värmen håller bra. Den franska grytan är ideal för rätter som coq au vin, men passar också till andra läckra maträtter!

 

En produkt i gjutjärn håller länge och blir en riktig kompanjon i köket. Det robusta materialet är slitstarkt och imponerande. Grytan går att använda i ugn samt på alla typer av spisar. Den är perfekt för bräsering och långsam tillagning av kött, fisk och grönsaker. Låt fantasin flöda!

 

På insidan av locket finner vi smarta knoppar. Dessa fångar upp ångan och fördelar den över din mat så att den blir saftig och utvecklar sin smak till fullo.

 

Specifikationer:

- Material: Gjutjärn
- Färg: Röd
- Kan användas i ugn och på alla typer av spisar, även induktion.
- Smarta handtag på vardera sida för enkel hantering.
- Lätt att underhålla och rengöra.
- Fördelar värme på ett bra sätt.
- Hållbart material.
- Emalj som ej missfärgas. 
- Bredd: 20 cm
- Längd: 26,5 cm
- Höjd: 14,5 cm
- Höjd utan lock: 9,5 cm
- Diameter: 20 cm
- Bottens diameter: 16,1 cm
- Vikt: 3,6 kg
- Kapacitet: 2,2 L 

Rund Gryta 26 cm 5,2 liter Svart
2430 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta svart 26 cm, 5,2 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
- Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
- Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
- Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
- Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
- Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
- Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
- Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
Designer
- Staub
Skötselråd
- Handdisk rekommenderas
Bra att veta
- Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
La Cocotte Rund Gryta Svart 12 cm 0,4 l
878 kr
Bagaren och Kocken
I en svart och stilren färg passar denna söta gryta perfekt in i de flesta typer av kök och stil. Den har en gammalmodig men ändå tidlös design som gör den underbar att duka med vid servering, och med material som gjutjärn är den även en höjdare på matlagning. 

Specifikationer:
-Tillverkad i Frankrike
-Självstrålande spikar på locket skapar en regnskogseffekt som effektivt återförser maten med dess saft
-Tung vikt, tättsittande lock
-Ugnssäker upp till 260 grader
-Nickelstålsknopp
Rund Gryta 22 cm 2,6 liter Röd
1817 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta röd, rymmer 2,6 liter, 22 cm i diameter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
-Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
-Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
-Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
-Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik.
 
-Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
-Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
-Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Designer
-Staub
 
Skötselråd
-Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
-Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Rund Gryta 30 cm 8,35 liter Svart
2999 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta svart 30 cm, 8,35 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Rund Gryta 28 cm 6,7 liter Blå
2799 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta blå 28 cm, 6,7 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
La Cocotte Rund Gryta Grå 20 cm 2,2 l
1829 kr
Bagaren och Kocken

Denna runda gryta från Staub blir enkelt din nya bästa vän i köket! Den är inte bara fin att se på, utan också väldigt funktionell och praktisk. På insidan finner vi en matt, svart emalj som bara blir bättre för varje gång du använder grytan. Dessutom gör beläggningen att värmen fördelas jämnt och håller länge. Laga maten i grytan och ställ fram den direkt på bordet för servering. Den stilfulla designen i granitgrå färg imponerar både på dig och dina gäster!

 

En gryta i gjutjärn håller länge och är enkel att rengöra. Därför kan du räkna med att det lär bli många smarriga grytor! Locket har en speciell knoppstruktur som fångar upp ånga under tillagningen och droppar den jämnt över maten. Detta håller kött mört och saftigt, och grönsakerna får behålla sin naturliga smak. 

 

Specifikationer:

- Material: Gjutjärn
- Färg: Grå
- Kan användas i ugnen och på alla sorters spisar, inklusive induktion.
- Hållbart material. 
- Enkel att underhålla och rengöra. 
- Smart knoppstruktur i locket. 
- Smarta handtag på vardera sida för enkel hantering.
- Emalj som ej missfärgas.
- Bredd: 20 cm
- Längd: 26,5 cm
- Höjd: 14,5 cm
- Höjd utan lock: 9,5 cm
- Diameter: 20 cm
- Bottens diameter: 16,1 cm
- Vikt: 3,6 kg
- Kapacitet: 2,2 L 

Rund Gryta 22 cm 2,6 liter Grafitgrå
1997 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta grafitgrå, rymmer 2,6 liter, 22 cm i diameter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
-Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
-Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
-Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
-Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
-Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
-Kan användas på alla värmekällor, även induktion.
 
-Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Designer
-Staub
 
 
Skötselråd
 
-Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
 
-Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
La Cocotte Rund Gryta Svart 16 cm 1,2 l
1699 kr
Bagaren och Kocken
Gör plats i köksskåpet för denna goding! Grytan från Staub är inte enbart vacker och dekorativ, utan den är även en riktig mästare på matlagning. Den är tillverkad av gjutjärn och kan på så vis fördela och även bevara värmen helt perfekt, samtidigt som den tål både spis, ugn och diskmaskin. 

Specifikationer:
-Tillverkad i Frankrike
-Självstrålande spikar på locket skapar en regnskogseffekt som effektivt återförser maten med dess saft
-Tung vikt, tättsittande lock
-Ugnssäker upp till 260 grader
-Nickelstålsknopp

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.