
Miyabi 6000 MCT Santoku är en japansk kniv med en kärna av extremt hårt stål och två yttre hamrade lager. Kniven är känd för sin höga kvalitet, skärpa och unika design med skaft i pakkaträ. En santokukniv är en allround kockkniv som fungerar bra till att strimla, tärna och skära.




Imponera på gästerna med denna vackra gjutjärnsgryta från Staub. Nu kan du servera allt från gratänger till fantastiska chokladsuffléer direkt på middagsbordet, grytans design gör nämligen att den passar utmärkt på bordets mitt. Staub har tillverkat gjutjärnsprodukter under lång tid och deras grytor kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion, du kan också ställa in den i ugnen vid behov. Den nya White Truffle-grytan ingår i en elegant serie inspirerad av världens lyxigaste delikatess och är försedd med två stabila handtag samt ett lock med silverknopp. En perfekt kombination mellan funktionalitet och design.
Grytan tål maskindisk men handdisk rekommenderas för längre livslängd.












Med Staub gjutjärnsgryta får du ett kokkärl som passar perfekt för att laga läckra familjemiddagar av färska ingredienser. Den finns i flera färger och levereras med ett matchande lock, som ger optimal värmefördelning och möjliggör en snabbare tillagning av till exempel kött. Grytan rymmer 3,8 liter och har en diameter på 24 centimeter – perfekt för vardagsmiddagar eller som huvudrätt på middagsbjudningen. Den är emaljerad på utsidan och har en grov struktur på insidan, vilket skapar tusentals mikrogrillpunkter som ger läckra rostningsaromer under tillagningen. Grytan är mycket tålig och blir faktiskt bättre för varje gång den används – en kvalitetsprodukt som kan gå i arv till nästa generation.
Gjutjärnsmaterialet i grytan fördelar värmen jämnt och behåller den länge. Det tättslutande Aroma Rain-locket har en speciell struktur som säkerställer att avdunstad fukt droppar tillbaka, vilket ger ett saftigt kött och mjuka grönsaker. Den är inte bara lämplig för alla typer av grytor och grillat kött, utan passar även perfekt för att baka ett gott runt bröd. Locket håller då kvar ångan, vilket ger brödet en mjuk insida med ett riktigt krispig och god skorpa.
Grytan kan användas på alla typer av hällar samt i ugnen. Den tål temperaturer från -20°C till 250°C men behöver värmas upp långsamt, så se till att hantera den varsamt. Använd ugnshanskar och ett underlägg när du hanterar grytan eftersom den blir mycket varm. Det är även bäst att använda trä- eller silikonredskap för att undvika repor. Grytan tål maskindisk, men handdisk rekommenderas.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.