
Brusletto Hunter Premium är en elegant version av den populära jaktkniven Hunter. Denna handgjorda kniv kombinerar ett vackert utseende med högkvalitativ funktionalitet. Tillverkad i Norge med livstidsgaranti, är den redo för många års användning.

Barnkniv med trubbig spets, utvecklad av norska Brusletto för att även dina barn ska kunna vara delaktiga i friluftslivet. Skaftet är utformat särskilt för att passa små händer, och kniven är utrustad med ett dubbelt parergrepp för extra säkerhet.
Kniven har en skandinavisk rakslipad egg i rostfritt stål med trubbspets. Bladet har en längd på 8,3 centimeter, och knivens totallängd är 18,4 centimeter. Slida i läder medföljer.



Set om kockkniv och brödkniv från norska Brusletto. En bra kockkniv är ett måste i köket. Kockkniven som ingår i setet har en bladlängd på 20 centimeter och kan användas till såväl grönsaker som benfritt kött och fisk. Brödkniven har en bladlängd på 23 centimeter och har en tandad egg som gör det enkelt att skära alla typer av bröd, även när det är rykande färskt. Bägge knivarna är tillverkad av tyskt stål med en hårdhet på 57 +/- 2 Rockwell. Handtagen är tillverkade av högkvalitativ komposit och har en ergonomisk design som ligger bra i handen. Du får två stabila knivar som gör matlagningen enklare och som håller i många år.
Skötselråd: Slipa knivarna vid behov, på 15° med knivstål. Skölj knivarna direkt efter användning för att bevara skärpan, eftersom syra och salt sliper på eggen. Knivarna tål maskindisk, men för optimal hållbarhet rekommenderar vi att du diskar dem för hand och torkar av dem efteråt med en torr trasa.

Den handgjorda kockkniven från norska Brusletto är en exklusiv kniv som är designad och tillverkad för hand i deras fabrik i Geilo, Norge, vilket betyder att den kommer med livstidsgaranti vid normal användning. Kockkniven är ett mångsidigt verktyg som lätt blir den mest använda kniven i köket. Den är idealisk till grönsaker, benfritt kött eller fisk. Hunter Premium Chef AP-kniven kommer i två storlekar. Den större modellen har en längd på 31,5 centimeter med ett blad på 19 centimeter. Den mindre modellen är minst lika mångsidig som den större och passar bra till frukt och grönsaker. Den mindre modellen mäter 25,5 centimeter med ett blad på 13,5 centimeter. Skaften på knivarna är tillverkade av specialbehandlad, färgad och oljad masurbjörk. Knivbladen är gjorda av stål med konkava luftfickor infrästa i stålet och utformade för att maten lättare ska släppa från stålet - en egenskap som uppskattas av många.


Med skärpstålet från Brusletto kan du vässa alla dina knivar på nolltid. Slipstålet är tillverkat av krombelagt kolstål med ett ergonomiskt handtag av komposit som ligger bra i handen. Stålet är värmebehandlat för att göra ytan stark och motståndskraftig. På så vis blir stålet hårdare än knivbladet, vilket ger bästa effekt vid slipning. Rengör för hand med varmt vatten och torka noggrant efteråt.
Användningsguide: Håll bladet mot stålet i 15-20° vinkel. Håll stålet stilla och slipa kniven genom att röra den över stålet. Det gör du genom att dra bladet från botten till spets längs stålet, så att hela bladet slipas. Upprepa processen på båda sidor av kniven 5-10 gånger tills du har slipat kniven till önskad skärpa.

Knivset i tre delar från norska Brusletto. I setet ingår en kockkniv, en brödkniv och ett slipstål som hjälper dig att hålla dina knivar i toppskick. Den mångsidiga kockkniven har en bladlängd på 20 centimeter och kan användas till allt från grönsaker till benfritt kött och fisk. Brödknivens blad är 23 centimeter långt och har en vass tandad egg som gör det enkelt att skära upp alla typer av bröd, även när det är rykande färskt från ugnen. Slipstålet är tillverkat av krombelagt kolstål som är värmebehandlat för att skapa en yta som är starkt och tålig mot korrosion och slitage. Knivarnas blad är gjorda av tyskt 1.4116-stål med en hårdhet på 57 +/- 2 Rockwell. Alla setets delar har ergonomiska handtag av komposit som ligger bra i handen.
Användningsguide slipstål: Håll bladet mot stålet i 15-20° slipvinkel. Håll stålet i vänster hand och kniven med höger. Håll stålet stilla och slipa kniven genom att röra den över stålet. Dra bladet från botten till spets längs stålet, så att hela bladet slipas. Upprepa processen på bägge sidor av kniven 5-10 gånger tills kniven är slipad till önskad skärpa.





En kockkniv är A och O i köket, eftersom den klarar de flesta uppgifter och är den mest använda typen av kniv i köket. Den här kockkniven från norska Brusletto finns flera storlekar, så att du enkelt kan hitta rätt storlek, grepp och balans för just dina behov. Du kan välja mellan tre olika längder på bladet: 15, 20 eller 22 centimeter. Kniven är tillverkad av tyskt stål med en hårdhet på 57 +/- 2 Rockwell, så att du får ett robust blad som du kan använda i många år framöver. Den har även ett ergonomiskt handtag av högkvalitativ komposit med en lyxig design som ligger bra i handen.
Skötselråd: Slipa kniven vid behov med en vinkel på cirka 15° med slipstål. Skölj av kniven direkt efter användning då salt och syra kan påverka eggens skärpa. Kniven tål maskindisk, men för bästa möjliga hållbarhet rekommenderar vi att du diskar den för hand. Se även till att torka den torr direkt efter avslutad diskning.


En kockkniv är A och O i köket, eftersom den klarar de flesta uppgifter och är den mest använda typen av kniv i köket. Den här kockkniven från norska Brusletto finns flera storlekar, så att du enkelt kan hitta rätt storlek, grepp och balans för just dina behov. Du kan välja mellan tre olika längder på bladet: 15, 20 eller 22 centimeter. Kniven är tillverkad av tyskt stål med en hårdhet på 57 +/- 2 Rockwell, så att du får ett robust blad som du kan använda i många år framöver. Den har även ett ergonomiskt handtag av högkvalitativ komposit med en lyxig design som ligger bra i handen.
Skötselråd: Slipa kniven vid behov med en vinkel på cirka 15° med slipstål. Skölj av kniven direkt efter användning då salt och syra kan påverka eggens skärpa. Kniven tål maskindisk, men för bästa möjliga hållbarhet rekommenderar vi att du diskar den för hand. Se även till att torka den torr direkt efter avslutad diskning.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.