Valrhona har gjort en blandning av kakaobönor från olika plantager i ett område som sträcker sig från kusten ner till den norra delen av Anderna i nordvästra Venezuela. Kakaobönorna i detta område har en unik och kraftig smak som ger Araguani toner av lakrits, russin och kastanj. 70 g. Lagring: Förvara på torr plats mellan 16-18 °C.
Bitter och elegant. Används med fördel till desserter och bakverk som ska ha en fyllig mörk chokladsmak.Chokladpellets, enklare att dosera och använda vid bakning. 200 gLagring: Förvara på torr plats mellan 16-18 °C.Mörk Choklad (70% Kakao Minimum, Rent Kakaosmör).Ingredienser: Kakaobönor, Socker, Kakaosmör, Emulgeringsmedel (Sojalecitin), Naturligt Vaniljextrakt. Denna Produkt Kan innehålla spår av nötter, mjölk, äggproteiner, gluten Och jordnöt.
Jivara 40%Krämig och chokladigEn krämig och len mjölkchoklad med tydlig chokladsmak och intressanta toner av vanilj och malt. Chocolateri Valrhona presenterar 1 kg proffschoklad i 5 varianter för hemma-gourmeten.Valrhonas klassiska Grand Cru-choklad finns nu att köpa in i praktiska form och förpackning, till ett förnuftigt kilopris. Chokladen kommer i form av pellets, den form som dessertkockar mest använder sig av för att slippa hacka block. Pelletsen kallas av Valrhona för feves, vilket betyder kakaoböna på franska. Formen är oval med en fördjupning i mitten, så att choklad smälter jämnt. 1kg-förpackningarna är tänkta för dem, som bakar och lagar mycket kakor och desserter hemma- och som gärna vill ha ett litet lager av fin choklad hemma.
Stenkrus 180 g Låt stå i varmt vattenbad 15 min utan lock. Kakaomassa, socker, kakaosmör, sojalecitin, ren vanilj.Kan innehålla spår av mjölk. Efter öppnandet: 2 veckor.Vi rekommenderar: Fondue som en efterrätt med bitar av färsk frukt.
Lyxig mjölkchoklad med smak av karamell, salt och mandlar. Passar bra ihop med kaffe, te eller i en smarrig efterrätt. Chokladen har en lyxig förpackning och är därför en perfekt gå bort-present! Ingredienser:Mjölkchoklad 38% kakao minimum (socker, kakaosmör, mjölkpulver, kakaomassa, naturlig vanilj)(92%), mandel (4%), kola, salt(socker, vete, glukos, mjölkpulver, smör, havssalt, naturliga tillsatser, karamell: E150A) (4%)
Jordnötter doppade i vit choklad, smaksatta med citrongräs. Frisk och fräsch kombination som passar mycket bra ihop med kaffe eller te. Ingredienser: Vit choklad (socker, kakaomassa, kaka
Jordnötter doppade i mjölkchoklad och smaksatta med ingefära. Spännande fräsch kombination som passar mycket bra ihop med kaffe eller te. Ingredienser: Vanlig
Lyxig vit choklad med smak av hallon och te. Passar bra ihop med kaffe, te eller i en smarrig efterrätt. Chokladen har vackra färger och en fin förpackning och är därför
En helt ny blond choklad med krämig konsistens och intensiva toner av kex och en fin touch av salt i eftersmaken. 200 g Lagring: Förvara på torr plats mellan 16-18 °C.
Caraïbe 66%Balanserad och sammetslenDenna blend av Grand Crus ger en fin syrlighet och en söt bitterhet. Utöver denna eleganta balans finns det toner av rostade nötter och torkad frukt . Chocolate
Intensiv och Chokladig! En stark och elegant choklad smak, balanserad mix mellan bitterhet och en mild syra.Gourmet choklad, perfekt för choklad tryffel och choklad brownies.
Chokladdoppade jordnötter smaksatta med chili. Spännande kombination som passar mycket bra ihop med kaffe eller te. Ingredienser: Vanlig choklad (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel:
Jordnötter doppade i mjölkchoklad och torkad majs. Supergod kombination med mycket crunch som passar bra ihop med kaffe eller te. Ingredienser: Jordnötter (20%), Cornflakes(12%)
Extra mörk choklad med sofistikerad styrka. Den har en koncentrerad och elegant balans i många dimensioner. Den domineras av bitterhet och kraftig tannin, vilket kännetecknas av den höga kakaohalten och den unika b
Rund, mörk chokladkaka som är tillverkad av bönor från Karibien. Har en mild och fyllig mörk chokladsmak med toner av torkad frukt och vanilj. 70 g. Lagring: Förvara på
Ljus choklad med toner av friskhet samt en bittersöt arom.Ekologisk och Fairtrade-certifierad chokladpellets, enklare att dosera och använda vid bakning. 200 g Lagring: Förvara på torr plats mella
Caramelia 35%Caramélia är mjuk, rik och generös i smaken. Vid första tuggan röjs en rik krämighet, innan den rika och kraftiga karamellsmaken utvecklas. En svag sälta och kextoner.&n
Den vita chokladen Valrhona Ivoire innehåller ingen kakaoböna, bara kakaosmör, socker, mjölk, lecitin och äkta vanilj. Ingredienser: socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljextrakt.Denna produkt kan innehålla spår av nötter, proteiner, ägg, gluten och jordnötter. Lagring: Förvara på torr plats vid mellan 16-18 °C.
Dulcey - en blond choklad.Valrhonas nya Dulcey är en helt ny chokladkategori. Inte mörk. Inte ljus. Inte vit. Men blond! Blond är en helt ny blond choklad med krämig konsistens. De första tonerna är smöriga, rostade och inte så söta, sedan utvecklas en viss sälta. Passar bra med ingredienser som har toner av karamell, kaffe och hasselnötter. Även god tillsammans med gula frukter med låg syra som mango, banan och aprikos. Lagring: Förvara på torr plats mellan 16-18 °C.
Lyxig mjölkchoklad med smak av lakrits och chili. Spännande kombination som passar bra ihop med kaffe, te eller i en smarrig efterrätt. Chokladen har en lyxig förpackning och är därför en perfekt gå bort-present! Ingredienser:Mörk choklad 73% kakao minimum (kakomassa/likör, socker, kakaosmör, naturlig vanilj)(94%), espelettechili(1%), lakrits(1%)
En mjölkchoklad med kakaobönor från Madagaskar, som har en fin balans av fruktiga nyanser och milda toner av mjölk och karamell. 70 g. Lagring: Förvara på torr plats mellan 16-18 °C.
Lyxig mjölkchoklad med smak av tranbär och lönnsirap. Spännande kombination som passar bra ihop med kaffe, te eller i en smarrig efterrätt. Chokladen har en lyxig förpac
Mörk choklad som tillverkas på bönor från Madagaskar. Jordförhållandena på Madagaskar ger en fruktig, syrlig, mörk choklad med toner av röda bär. Ovanligt mi
Tillverkad av "Nacional"; den lokala kakaobönan från Equador, vilken kombinerar sofistikerad styrka med delikata blommiga toner såsom jasmin och apelsinblomma. Diskret men har ändå kraftig smak. 70 g. Lagring: Förvara på torr plats mellan 16-18 °C.