KitchenAid Elvisp 9 Hastigheter Creme


KitchenAid Elvisp 9 Hastigheter Creme

KitchenAid elvisp i färgen Creme. En helt ny elvisp från KitchenAid, tyst och stark likströmsmotor med låg strömförbrukning tack vare ny teknik. Elektronisk styrning med inbyggd display som visar inställd hastighet. Soft start teknik - Vispen startar alltid på lägsta hastigheten för att undvika överraskningar och skvätt. 9 hastigheter från försiktigt långsam till mycket snabb. Liten, lätt och smidig.

Tänk på det här när du köper elvisp
  • Vill du kunna blanda degar med din elvisp? Då ska du välja en elvisp med hög effekt som dessutom har medföljande degkrokar.
  • Behöver du kunna använda olika hastigheter och även eventuellt turbofunktion? Med många olika hastigheter får du större användning för din elvisp. Turbofunktionen är utmärkt om du vill kunna blanda ingredienser snabbt.
  • Behöver du en elvisp med stark motor? Med en stark motor får du ett större användningsområde.
  • Är det viktigt att ergonomin är bra? Kika då på elvispar som väger lite, har bekväma handtag och ger ifrån sig minimalt med vibrationer.
  • Ska elvispen vara tystgående? Alla elvispar ger ifrån sig ljud, men vissa är mer tystgående än andra. Om du har småbarn och/eller husdjur kan det vara en fördel med en tystgående elvisp.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Elvisp

Andra rekommenderade produkter inom kategorin elvisp
Electrolux elvisp
Electrolux elvisp
Mycket tystgående elvisp från det ledande märket Electrolux. De två visparna är utformade för att ge bästa möjliga resultat samtidigt som vibrationerna från maskinen blir minimala.
Dualit elvisp
Dualit elvisp
Det här är verkligen en elvisp att räkna med för hemmabagaren. Hög effekt på 400W och fyra hastighetslägen gör att du kan ha full kontroll över små som störa bakmoment. Läcker design i high gloss white!
Bosch elvisp
Bosch elvisp
Enkel elvisp i ergonomisk design med fyra olika hastigheter och två vispar. Två degkrokar medföljer. En standardvisp som fungerar för de flesta ändamål.

Förslag på produkter inom kategorin elvisp