Electrolux Vattenkokare Creative collection EEWA5300, Rostfri


Electrolux Vattenkokare Creative collection EEWA5300, Rostfri

Vattenkokare i rostfritt stål från Electrolux, Creative collection. Rymmer max 1,5 liter. Kraftfullt värmeelement på 2400 W, vilket gör att man kan koka upp vatten snabbt och effektivt. Creative Collection är dynamiska och mjuka former som tillför elegans i ditt kök. Passar för den stilsäkra som prioriterar design för funktion. Öppningsknappen är placerad på vattenkokarens handtag, vilket gör det lätt att öppna och stänga locket. Löstagbart kalkfilter som ser till att inget oönskat hamnar i koppen. Enkelt att ta bort och göra rent. Vattenkokaren har automatisk säkerhetsavstängning, vid kokning och när du lyfter upp vattenkokaren från basenheten. Belyst på och av- knapp.Roterande basstation i 360 grader och sladdlös vattenkanna. Höjd: 24 cm.Bredd: 25,5 cm.Djup: 16,5 cm.

Tänk på det här när du köper vattenkokare
  • Hur ofta tror du att du kommer att använda vattenkokaren? För att få ut energibesparingen i rena pengar behöver du använda vattenkokaren ganska ofta.
  • Behöver du anti-kalkfilter eller kan du rengöra vattenkokaren på egen hand? En vattenkokare med anti-kalkfilter kan rekommenderas i de delar av landet som har hårt vatten.
  • Hur stor ska kannan vara? En kanna rymmer normalt 1,5–1,7 liter. För det större hushållet kan en större kanna vara lämplig.
  • Ska vattenkokaren vara sladdlös med bottenplatta eller kopplas med sladd direkt till eluttaget? En vattenkokare med bottenplatta kan upplevas som lite behändigare, särskilt vid servering.
  • Behöver du extrafunktioner som varmhållning och manuell temperaturinställning? Möjlighet till varmhållning och temperaturinställning är praktiska funktioner. Dock finns dessa funktioner inte i de billigaste varianterna.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Vattenkokare


Förslag på produkter inom kategorin vattenkokare