Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
4Cast Flyt Fluglina

Denna fluglina är designad för att ge dig optimal linkontroll och en mjuk överrullning av spetsen. Den koncentrerade viktfördelningen i klumpen gör att du enkelt laddar upp spöt och får precisa kast.

699 kr

Fiskeutrustning
Flugor
Flugfiske
AstroSwedenKöp produkten hos AstroSweden
Liknande produkter
VacuChef 77 vakuumpackare
13455 kr
Bagaren och Kocken

Lägg vakuumpackat kött eller grönsaker i sous vide vid låg temperatur under längre tid och få ett perfekt mört, saftigt och smakrikt resultat. Samtidigt bibehålls vitaminer och mineraler, så att maten även är hälsosam. Detta uppnås med hjälp av VacuChef 77 från Caso, som är en helautomatisk vakuumpackare med en kapacitet på 11,5 liter.

När man vakuumpackar mat kommer den också hålla sig färsk upp till åtta gånger så lång tid. VacuChef 77 är gjord för påsar med en bredd på 30 cm. och den har en strak, professionell vakuumpump (77 liter/min). Vakuumpackaren är tillverkad av rostfritt stål och har ett transparent lock av plexiglas. Följ med i processen och justera tiden med hjälp av den digitala displayen.

Vakuumförpackare
599 kr
Bagaren och Kocken

NOD vakuumförpackare är ett oumbärligt tillskott i köket hos det svinnsmarta hushållet. Genom att förpacka maten i lufttäta påsar skyddar du den mot bakterier, mögel och frysbränna, vilket i sin tur gör att maten håller sig fräsch längre.

Vakuumförpackaren har en kompakt och stilren design som enkelt får plats i köket. Den har en knapp som kombinerar vakuumfunktion och försegling, så att du snabbt och smidigt kan förpacka maten. Du kan välja mellan vakuumplastrullar och färdiga påsar.

Tips:
Om du använder en rulle: se till att försegla änden innan du klipper av rullen till önskad längd.

Om du ska vakuumförpacka mat med vätska i: se till att ha extra god marginal mellan råvaran och vakuumförpackaren och att hänga påsen över kanten för att undvika att vätska sugs in i maskinen.

Om du ska vakuumförpacka något för sous vide kan det vara en bra idé att packa in råvarorna i dubbla påsar. Det gäller särskilt om du ska tillaga styckningsdetaljer på ben, eftersom benen lätt kan sticka hål i påsen.

VacuChef 40 vakuumpackare
3571 kr
Bagaren och Kocken

Kompakt vakuumpackare från Caso som är perfekt för att hålla matvaror färska eller för att använda vid sous vide. När du tillagar matvaror i vakuumpåse så får de en perfekt smak och mörhet, samtidigt som vitaminer och mineraler bibehålls. Därför är metoden naturligtvis optimal till marinering.

VacuChef 40 har en strak professionell vakuumpump (70 liter/min), och den har dubbelsvetstråd till påsar på upp till 25 cm. Den integrerade låsmekanismen ser till så att vakuumpåsen blir som den ska. Maskinen har olika program för olika matvaror, och du väljer dem enkelt via den enkla kontrollpanelen. Vakuumpackaren är tillverkad av rostfritt stål med glaslager. Med maskinen ingår en vakuumslang och 20 vakuumpåsar (25x28 cm.).

Vakuum VC 100
1199 kr
Bagaren och Kocken

Få ut så mycket som möjligt av din mat. Genom att vakuumförpacka maten håller den längre och skyddas från att få frostskador i frysen. Om du t.ex ska marinera kött är det optimalt att göra det i en vakuumförpackad påse då köttet suger i sig ännu mer smak och blir extra gott och smakrikt. Du kan enkelt reglera vakuumstyrkan vilket är perfekt för känsliga matvaror. Den här vakuumförpackaren från Caso har fler smarta funktioner som; elektronisk temperaturkontroll, helautomatisk vakuumprocess och tätning samt en avtagbar vakuumkammare. Oavsett vilken längd du väljer att ha på påsen är max. rullbredd alltid 30 cm.

 

50 stk. 30x40 cm. Vakuumpåsar
229 kr
Bagaren och Kocken

En bra ide är att vakuumförpacka din mat om du vill att den ska hålla längre. Med Caso vakuumpåsar får du en stark och tålig struktur som ger optimalt vakuum. De är bra till både mikrovågsugn och höga temperaturer upp till 100°C, vilket gör att de tål att sjudas och är idealiska till sous vide. Det är en naturlig förvaring helt utan konserveringsmedel som håller maten färsk längre.

Vakuumpåsarna passar till följande Caso modeller: VC10, VC12, VC100, VC120, VC200, VC220, VC 300 Pro, VC320 Pro, FastVac 3000, FastVac 4000. Dessutom kan de även användas till följande märken: Rommelsbacher, LAICA, Gastroback, Foodsaver, Genio, Solis.

 

Food sealer Vakuumpåsar
169 kr
Bagaren och Kocken

Du kan själv bestämma storleken på dina vakuumpåsar med rullar av påsmaterial. De har en bredd på 22 cm och varje rulle har en total längd på 300 cm. 

Påsarna kan användas i mikrovågsugn och i småkokande vatten, något som gör dem perfekta till att värma mat. De kan även återanvändas och tål maskindisk. 

 

 

Fresh & Save vakuumpåsar 10 st 1,25 liter
97 kr
Bagaren och Kocken

Fresh & Save vakuumpåsar från Zwilling passar perfekt till din Sous Vide, marinering och för att hålla maten färsk samt mer smakrik. Därtill bidrar de till att bevara vitaminer och mineraler, detta tack vare det vakuum som skapas. Påsarna är tillverkade i BPA-fri plast och är värmebeständiga upp till 100°C, vilket gör att de passar bra till matlagning med Sous Vide. Påsarna tål mikrovågsugn och frys.

Detta set innehåller 10 st påsar i storlek S, och har en kapacitet på 1,25 liter och mäter 23 x 20 cm. När maten är placerad i påsarna sätts vakuumpumpen på ventilen. På några sekunder skapas ett vakuum och därefter kan påsarna placeras i t.ex. kylskåp eller frys. Påsarna är återanvändningsbara och bör diskas för hand. Du kan också ladda ner den smarta Zwilling-appen för att hitta recept samt information om innehållets hållbarhet.

 

Rullplast 20 x 600 cm, 2 st
199 kr
Bagaren och Kocken

Se till att bevara dina vitaminer och mineraler i maten. Om du vakuumförpackar din mat håller den sig färsk längre och förvaras naturligt utan konserveringsmedel. Med Caso rullplast kan du enkelt vakuumförpacka din mat. Den starka och tåliga strukturen ger ett optimalt vakuum.

Vakuumpåsar 20x30 & 28x40 cm
149 kr
Bagaren och Kocken

Set om två rullar med NOD vakuumpåsar, 20 och 28 centimeter breda. Vakuumpåsar kommer väl till pass när du vill vakuumförpacka mat eller förbereda råvaror för tillagning i sous vide. Påsarna är tillverkade av polyeten/polyamid och tål både infrysning och vattenbad i upp till 90°C.

I setet ingår 25 påsar à 20x30 centimeter och 25 påsar à 28x40 centimeter. De är kompatibla med de flesta vakuumförpackare som finns på marknaden och passar självklart även med NOD vakuumförpackare.

Vakuumförpackare
997 kr
Bagaren och Kocken

Förvara dina matvaror under längre tid med hjälp av en vakuumförpackare från Anova. Den kombinerar snabbt luftutsug, pålitlighet, säker vakuumförsegling och kompakt design, som ger dig en effektiv produkt och som lätt kan förvaras i antingen lådan eller skåpet när den inte används. Maten skyddas bl.a. mot frost när den packas i vakuum och den behåller näringsämnen under längre tid.

Använd vakuumförpackaren när du vill tillaga mat med din sous vide. På så sätt får du fler smakfulla rätter som du imponerar på både gäster och familj med. Förpackaren är lätt att använda och kräver i princip bara att du trycker på en knapp.

25 stk. 40 x 60 cm. Vakuumpåsar
329 kr
Bagaren och Kocken

Om du vakuumförpackar din mat så håller den längre. Med Caso vakuumpåsar kan du skydda din mat mot frostskador och ge den längre hållbarhet. Vakuumpåsarna är idealiska till sous vide, men är även bra till mikrovågsugn och tål upp till 100°C. Den starka och tåliga strukturen ger optimalt vakuum.

Vakuumpåsarna passar till Caso modellerna: VC12, VC100, VC120, VC200, VC220, VC 300 Pro, VC320 Pro, FastVac 3000, FastVac 4000. Dessutom passar de till följande märken: Rommelsbacher, LAICA, Gastroback, Foodsaver, Genio, Solis.

Sous Vide-paket
2499 kr
Bagaren och Kocken
Detta är det perfekta paketet för dig som vill testa på sous vide. Då får en Champion Sous Vide Precision Circulator, en Champion Vakuumförpackare och vakuumpåsar. Allt du behöver för att bli en sous vide-expert!
 
Vad är Sous Vide? Hur gör man Sous Vide?
Sous vide betyder "under vakuum" på franska och det innebär att man tillagar maten vid låg och precis temperatur under en längre period, alltså en slags långtidstillagning. Det bästa är att förpacka maten i förseglade vakuumpåsar som man lägger i en gryta eller kastrull, sen fäster du bara din sous vide-maskin på kanten. Sous vide-kokare är en speciell slags köksmaskin som håller precis rätt temperatur på maten och resultatet blir utsökt varje gång. Missa inte denna utsökta trend!
 
Innehåller:
Champion Sous Vide Precision Circulator
Champion Vakuumförpackare
Champion Vakuumpåsar 50-pack 20x30 cm
Vakuumpåsar 20 cm
129 kr
Bagaren och Kocken

NOD vakuumpåsar 20 cm kommer väl till pass när du vakuumförpackar mat eller förbereder råvaror för tillagning i sous vide. Rullen är tillverkad av polyeten/polyamid och tål temperaturer från infrysning till vattenbad upp till 90°C.

Rullen är 20 centimeter bred och 6 meter lång. Den passar till de flesta vakuumförpackare som finns på marknaden och är självklart kompatibel med NOD vakuumförpackare. Du väljer själv önskad längd på varje påse genom att klippa rullen till precis den längd du behöver.

Caso Foliepåsar för vakuummaskin 100 st, 30x40 cm
239 kr
Bagaren och Kocken
De här foliepåsarna för vakuummaskin från tyska Caso kan användas med alla vakuummaskiner, men är särskilt utvecklade för användning ihop med kammarvakuummaskin. Du fyller då påsen med det du önskar förvara och placerar påsen i maskinen, som sköter resten. Till skillnad från många andra vakuumpåsar är de här påsarna släta, vilket gör dem kompatibla även med större kammarvakuummaskiner. Tack vare påsarnas tjocklek på 70 my är de extra tåliga, så att du kan vakuumförpacka mat med ben och andra stora råvaror utan problem. De tål även att kokas enligt följande råd: vid 40°C max 24 timmar, vid 70°C max två timmar och vid 100°C max 15 minuter. Du kan alltså använda påsarna för tillagning med sous vide på låg temperatur under en längre tid. Påsarna levereras i set om 100 påsar och finns i flera storlekar. Tillverkade av BPA-fri plast.
Vakuumpåsar 28 cm
139 kr
Bagaren och Kocken

NOD vakuumpåsar 28 cm är mycket användbara när du ska vakuumförpacka mat eller förbereder råvaror för tillagning i sous vide. Rullen är tillverkad av polyeten/polyamid och tål temperaturer från infrysning till vattenbad upp till 90°C.

Rullen är 28 centimeter bred och 6 meter lång. Den passar till de flesta vakuumförpackare som finns på marknaden och är självklart även kompatibel med NOD vakuumförpackare. Du väljer själv önskad längd på varje påse genom att klippa rullen till precis den längd du behöver.

SV80 WiFi Sous Vide + Caso VC 200 vakuumpackare
2817 kr
Bagaren och Kocken

Paketet innehåller den precisa Steba SV80 WiFi sous viden, som garanterar exakt temperatur i upp till 99 timmar. Den helautomatiska vakuumpackaren Caso VC 200 ingår också i paketet. Den ser till att försegla maten säkert. Vakuumpackaren håller maten färsk under en längre tid vilket gör den ideal vid marinering. 

Sous viden ger dig möjlighet till många olika tillagningmetoder, vilket gör det lätt att förbereda mört och smakfullt kött. Den enda kravet är att grytan som används ska vara minst 15 cm. djup. Sist men inte minst så ingår 200 st. isoleringsbollar som minskar värmeförlusten med upp till 90%. Du kan enkelt övervaka matlagningen på den användarvänliga LCD-skärmen på Steba SV80 WiFi.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.