Armband i 18K guld


Armband i 18K guld

Vackert armband i 18K guld. Bismarckkedjan är en klassiker som aldrig går ur tiden. Här med 5st hjärtanberlocker som pryder smycket och ger det en romantisk twist. Perfekt som kärleksgåva. Längd 18,5cm.

Tänk på det här när du köper armband
  • Bestäm dig för vilken prisklass och vilket material du letar efter, så blir det lättare att hitta rätt bland butikerna.
  • I renodlade smyckesbutiker hittar du i regel armband av mer ädla material till ett högre pris.
  • I mode- och klädbutiker finns ofta ett brett utbud av accessoarer. Där kan du hitta fina och moderna armband i lite lägre prisklass.
  • Ett kul alternativ till att köpa färdiga smycken är att göra egna. Det finns en stor mängd butiker på nätet som specialiserat sig på smyckestillverkning.
  • Du kan också hitta butiker där du kan beställa smycken du själv designat.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Armband

Andra rekommenderade produkter inom kategorin armband
Hedbergs guld - armband
Hedbergs guld - armband
Hedbergs Guld erbjuder armband av ädelmetaller, guld, silver m.m. Här finns ett utbud av armband i guld, silver med mera. Armband av en dyrare prisklass förstås, men fin kvalitet.
Hallbergs Guld - armband
Hallbergs Guld - armband
Hallbergs Guld strävar efter att ha ett brett utbud av armband och att kunna erbjuda det du letar efter, oavsett modell, prisklass med mera. Här hittar du armband i flera olika material och design till bra priser.
Smartgirl.se - armband
Smartgirl.se - armband
Smartgirl är en mode- och klädbutik för tjejer. Här hittar du ett brett utbud av armband av olika material till riktigt fina priser.

Förslag på produkter inom kategorin armband