Enkla tips för att välja rätt armband när du köper på nätet

Armband

Armband finns i alla färger, material, storlekar och prisklasser. Det är en smaksak vad man gillar och vilken prisklass man vill lägga sig i. På nätet finns ett stort antal butiker som säljer armband i alla material i alla prisklasser. Det är bra att kolla in ett antal butiker när du letar armband på nätet, för att hitta det du vill ha och jämföra priser.

När du vill köpa armband på nätet bör du leta efter butiker som säljer smycken eller accessoarer. I butiker som specialiserat sig på smycken av ädelmetall hittar du armband i de högre prisklasserna, tillverkade av bland annat guld och silver. I klädbutiker kan du hitta avdelningar med accessoarer och armband i lite lägre prisklasser.

I mode- och klädbutikerna är smyckena i regel mer modeinriktade och färgglada. I renodlade smyckesbutiker hittar du mer stilrena eller tidlösa smycken.

Ett kul alternativ till att köpa färdiga smycken är att designa egna. På nätet finns både butiker där du kan beställa smycken du själv designat eller köpa material för att tillverka egna smycken hemma. Att till exempel tillverka armband av pärlor, stenar och smyckervajer har på senare tid blivit mycket populärt. Det finns många butiker på nätet som specialiserat sig helt på smyckestilverkning.

5 saker att tänka på

 • Bestäm dig för vilken prisklass och vilket material du letar efter, så blir det lättare att hitta rätt bland butikerna.
 • I renodlade smyckesbutiker hittar du i regel armband av mer ädla material till ett högre pris.
 • I mode- och klädbutiker finns ofta ett brett utbud av accessoarer. Där kan du hitta fina och moderna armband i lite lägre prisklass.
 • Ett kul alternativ till att köpa färdiga smycken är att göra egna. Det finns en stor mängd butiker på nätet som specialiserat sig på smyckestillverkning.
 • Du kan också hitta butiker där du kan beställa smycken du själv designat.

3 butiker du bör överväga
Star5
Hallbergs Guld - armband
 • Väldigt brett och varierande utbud
 • Bra priser

Hallbergs Guld - armband

Hallbergs Guld strävar efter att ha ett brett utbud av armband och att kunna erbjuda det du letar efter, oavsett modell, prisklass med mera. Här hittar du armband i flera olika material och design till bra priser.

Ev. priser är från 2024-04-21 och är exkl frakt.

Star4
Hedbergs guld - armband
 • Lyxigare armband av ädla metaller
 • Många olika typer av armband

Hedbergs guld - armband

Hedbergs Guld erbjuder armband av ädelmetaller, guld, silver m.m. Här finns ett utbud av armband i guld, silver med mera. Armband av en dyrare prisklass förstås, men fin kvalitet.

Ev. priser är från 2024-02-25 och är exkl frakt.

Star4
Smartgirl.se - armband
 • Brett utbud av mode-armband
 • Prisvärt

Smartgirl.se - armband

Smartgirl är en mode- och klädbutik för tjejer. Här hittar du ett brett utbud av armband av olika material till riktigt fina priser.

Ev. priser är från 2024-04-21 och är exkl frakt.

Butiker som säljer armband
Albrekts Guld
Albrekts Guld
Albrekts Guld erbjuder ett välutvecklat sortiment av allt ifrån diamantsmycken och presentvaror, till guld- och silversmycken, pärlor och bijouterier. Matsilver och klockor finns också, av samma höga kvalitet. Allt naturligtvis köpt direkt från tillverkarna!
Buyers club
Buyers club
Buyers club erbjuder en bred nätshopping med mängder av produkter från en mängd produktkategorier. Hos Buyers club hittar du köksprodukter, kläder, skor, gamingprodukter, boxar med mera. Buyers club anpassar sig efter efterfrågan och har allt mellan himmel och jord.
Efva Attling
Efva Attling
Efva Attling är en exklusiv smyckesbutik som nu har en närmast ikonisk status. Efva Attling är kända för sina stilrena, tidlösa smycken - ofta med en unik twist. Här finns både guld- och silversmycken, för alla esteters olika preferenser. Butiken erbjuder också en mindre kollektion av dofter och andra accessoarer.
Guldfynd
Guldfynd
Guldfynd är marknadsledande företag i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet erbjuder både smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar. Idag finns Guldfynd på ett 60-tal orter över hela Sverige, utöver den välöverskådliga nätbutiken.
Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
Hallbergs guld är en guld- och smyckesbutik med anor ända tillbaks till 1860. När du handlar hos Hallbergs guld kan du vara säker på att få exklusiva och stilrena produkter. Här finns allt från smycken, armband, ringar med mera i de lägre prissegmentet upp till riktigt exklusiva produkter.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer armband? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Armband du kan köpa nu