Butiker som säljer tandblekningsgeler
Confident smile
Confident smile
Confident smile är butiken som gör det snabbt och enkelt att bleka dina tänder. Confident smile erbjuder kit som skickas hem till dig med allt du behöver för att få dina tänder så ljusa som du önskar dem. Confident smile hjälper dig fixa till leendet hemma vilket gör att du slipper gå till en klinik eller tandläkare.
DentaWorks
DentaWorks
DentaWorks erbjuder tandblekning i komplett set för hemmabruk. DentaWorks erbjuder ett tandblekningsmedel som också tandläkare rekommenderar, helt fritt från farliga ämnen som normalt finns hos andra märken. Blek dina tänder hemma i lugn och ro och få samma resultat som hos tandläkaren.
DentWay
DentWay
Dentway erbjuder ett set för tandblekning för hemmabruk till attraktiva priser. De är verksamma i hela norden och säljer tandblekningsprodukter och här får du också råd och tips för hur du på bästa sätt bleker dina tänder hemma.
The Smile Shop
The Smile Shop
Hos The Smile Shop hittar du nyckeln till leendet du alltid drömt om. Tack vare deras formula kan du bleka dina tänder utan de obehag som vanlig blekning kan medföra, men på ett lika effektivt och långvarigt sätt. Givetvis är alla tekniker professionella och försäkrade.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer tandblekningsgeler? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Tandblekningsgeler du kan köpa nu