Enkla tips för att välja rätt skrivbord när du köper på nätet

Skrivbord

Att köpa skrivbord och andra möbler på nätet har blivit väldigt populärt de senaste åren. Idag finns det många nätbutiker som erbjuder både större utbud och lägre priser än de traditionella möbelvaruhusen, och som dessutom kan leverera ditt skrivbord direkt hem till din ytterdörr när du så önskar. Det gäller oavsett om du ska köpa ett mindre arbetsbord till sovrummet eller ett större skrivbord till kontoret.

Tack vare nätbutikernas snabba leveranstider och stora försäljningsvolymer kan de sälja skrivbord av de senaste modellerna till ytterst överkomliga priser. På nätet är det dessutom lättare att jämföra flera skrivbord med varandra eftersom du med några få klick kan få se all information om skrivbordens mått, material och färger. Det blir alltså lättare att hitta det skrivbord som passar dig bäst.

När du köper skrivbord på nätet är fraktkostnaden ofta en stor del av det slutgiltiga priset och uppgår inte sällan ett antal hundralappar. Men det finns också nätbutiker som erbjuder gratis frakt genom att inkludera fraktkostnaden i varornas priser. För att få en korrekt bild av butikernas olika priser måste därför räkna med fraktkostnaderna innan du jämför skrivborden med varandra.

Om du har ont om kontanter kan det vara lockande att köpa ett skrivbord på avbetalning, speciellt om butiken skyltar med avbetalningsplaner med 0 % ränta. Dessa avbetalningsplaner inkluderar dock ofta avgifter som gör de mer kostsamma än vad man först kan tro. Det blir i regel billigast om du istället betalar med kort.

8 saker att tänka på

 • Om du har ont om plats kan du köpa ett kompakt hörnskrivbord att placera i hörnet av ett rum
 • Ett datorbord med speciella förvaringsutrymmen för tangentbord och annan utrustning är rekommenderat att köpa om du enbart ska använda skrivbordet tillsammans med en dator
 • Om du ska använda skrivbordet för både datorarbete och annat arbete så är det en bra idé att köpa ett skrivbord med en stor bordsskiva
 • Ett skrivbord med inbyggda förvaringslådor gör att du lättare kan hålla skrivbordets arbetsyta rent
 • Ska du köpa ett skrivbord till ett barn är det bra om skrivbordet går att höja så att det kan användas även när barnet har blivit lite äldre
 • Att köpa ett elektroniskt höj- och sänkbart skrivbord gör att flera skrivbordsanvändare lättare kan få den mest ergonomiska bordshöjden för just dem.
 • Det kan i vissa fall vara nödvändigt att ta reda på vilken maxvikt som skrivbordet behöver ha för att klara av din dator, datorskärm och all annan tung utrustning som du tänker ha på skrivbordet.
 • Alla skrivbord levereras direkt hem till dig, men håll utkik efter den totala fraktkostnaden.

3 exklusiva skrivbord du bör överväga
Star4
Trendrum - skrivbord
 • Fantastiskt vackra skrivbord
 • Prisvärt

Trendrum - skrivbord

Trendrum har exklusiva, vackra, användbara och prisvärda skrivbord med ett mycket stort utbud.

Ev. priser är från 2024-07-14 och är exkl frakt.

Star3
Cdon - skrivbord
 • Stort utbud

Cdon - skrivbord

CDon säljer varor i massor av olika former och här kan man också hitta massor av skrivbord också!

Rabattkod: = Fynda hos CDON

Ev. priser är från 2024-07-18 och är exkl frakt.

Star3
IKEA- skrivbord
 • Billigt
 • Praktiska skrivbord

IKEA- skrivbord

IKEA, som du säkert känner till, säljer skrivbord och har ett gott och brett utbud av enkla och mycket praktiska skrivbord.

Ev. priser är från 2024-07-14 och är exkl frakt.

Möbelbutiker som säljer skrivbord
RUM21
RUM21
Rum21 är en del av CDON-koncernen, där en mängd butiker som CDON.com, Nelly.com med flera ingår. Koncernen är en stor och stabil koncern i e-handelsbranschen och bedriver trygg e-handel inom många nischer. PÅ Rum21 säljer man möbler, inredning och heminredning till slående priser.
Trendrum
Trendrum
Trendrum är möbelbutiken online som stoltserar med ett imponerande utbud av möbler av alla dess slag. Mattor, sängar, förvaringsmöbler, Trendrum har allt! Leverans av stora möbler är alltid ett problem för de som har liten eller stor bil. Detta löser sig enkelt med Trendrums hemleveranser.
Zandvoort
Zandvoort
Hos Zandvoort köper du väl utvalda designmöbler till ditt hem. Ett väl utvalt sortiment med flera välkända designers i sitt produktutbud. Zandvoort har möbler för alla möjliga typer av rum. Allt från badrum till vardagsrum och utemöbler. Zandvoort har sin bas i Sickla utanför Stockholm.

Övriga möbelbutiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer skrivbord? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Skrivbord du kan köpa nu