Nätapotek som säljer självtester
Apotek365
Apotek365
Apotek365 är en nätbutik med fokus på receptfria läkemedel, skönhetsprodukter och hälsotillskott. Apotek365 är helt nätbaserat och erbjuder tusentals apoteksrelaterade produkter till bra priser. I det bred sortimentet finns produkter från kända tillverkare. Också ett bra ekologiskt sortiment.
Dynamic Code
Dynamic Code
Dynamic Code erbjuder dig tester som via ditt DNA kan visa om du har en sjukdom eller inte. Med DNA-test blir diagnosen mycket mer säker än vid en konventionell läkarbedömning. Testet skickas från Dynamic code på ett enkelt och diskret sätt. Testet är helt anonymt och träffsäkerheten är snudd på 100%-ig.
Graviditetskollen.nu
Graviditetskollen.nu
Graviditetskollen säljer billiga produkter för dig som vill bli gravid. Här hittar du graviditetstest, ägglossningstest, fertilitetsmonitorer med mera. Graviditetskollen har också kläder och andra produkter för gravida.
Quicktest
Quicktest
Quicktest erbjuder test av alla dessa slag. Quicktest erbjuder produkter som hjälper kunder att testa olika kroppsliga förändringar eller scanna av för sjukdomar. Quicktest levererar tester direkt till hemmet och kunderna behöver därför inte gå till någon klinik.
Werlabs
Werlabs
Werlabs erbjuder hälsokontroll via blodprov online. Du beställer via internet, gör testet hos någon av Werlabs samarbetspartners, sen får du tillgång till ditt provresultat online. Du beställer enkelt med hjälp av mobilt bank-ID.

Övriga nätapotek

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer självtester? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Självtester du kan köpa nu