Rabattkoder och erbjudanden från butiker som säljer Självtest för magsår
Kod Sista datum Beskrivning
testa15 2020-07-31 Just nu får du 15% rabatt på hela sortimentet! Se erbjudandet hos Svensk Provtagning
2020-07-31 Nu kan du som privatperson testa dig för att se om du har antikroppar mot COVID-19! Just nu får du även hela 15% rabatt på hela sortimentet hos Svensk Provtagning. Använd rabattkoden: testa15 Se erbjudandet hos Svensk Provtagning
Butiker som säljer självtester för magsår
Quicktest
Quicktest
Quicktest erbjuder test av alla dessa slag. Quicktest erbjuder produkter som hjälper kunder att testa olika kroppsliga förändringar eller scanna av för sjukdomar. Quicktest levererar tester direkt till hemmet och kunderna behöver därför inte gå till någon klinik.
Shopping4Net
Shopping4Net
Shopping4net är en e-handelsportal som erbjuder mänga spännande produkter under många olika kategorier. Sortimentet utökas ständigt och här finns allt från kontaktlinser till leksaker. Shopping4net erbjuder mycket fina priser och har en utbyggd kundservice som gärna hjälper dig och svarar på dina frågor.
Svensk Provtagning
Svensk Provtagning
Att testa kroppen för olika åkommor eller tillstånd har blivit allt vanligare. Hos Svensk provtagning beställer du ett test med hjälp av BankID och sen väljer du ett ställe dit du går och tar själva blodprovet. Svaret på provet får online med avisering direkt via SMS och e-post.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer självtester för magsår? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.