Rabattkoder och erbjudanden från butiker som säljer Sexleksaker
Kod Sista datum Beskrivning
100TT23 2023-05-31 100 sek discount on orders over 1.000 sek Se erbjudandet hos Shytobuy
50TT23 2023-05-31 50TT23 - 50 sek discount on orders over sek Se erbjudandet hos Shytobuy
2023-07-31 Här får du välja 3 stycken produkter och endast betala 600 kronor oavsett tidigare pris. Väljer du 6 stycken så betalar du bara 1200 kronor etc. Rabatten dras av i kassan och går ej att kombinera med andra rabattkoder. Se erbjudandet hos Intima
2023-03-31 Att kunna kontrollera sin partners njutning på håll med en trådlös sexleksak och iaktta när hen sakta men säkert eller rentav plötsligt och intensivt når kulmen och veta att det är under din kontroll kan vara bland det mest upphetsande förspel man kan ha. Se erbjudandet hos Intima
2023-03-31 Kampanjkoden adspring2023 ger 20% rabatt på hela sortimentet, förutom på reavaror! Se erbjudandet hos Intima
2023-04-10 Fyll varukorgen med fräcka erbjudande på Sinfuls Vårrea. Erbjudanden gäller under perioden 13/3 - 10/4 2023 och så långt lagret räcker. Se erbjudandet hos Sinful.se
2023-04-06 Oavsett vilken typ av påsk du tänkt fira, om det blir själv, med vännerna eller med familjen så hittar du allt du kan tänkas behöva till påsken 2023 – godis, dukningstillbehör, dekorationer för inom- och utomhusbruk och så mycket mer. Till och med fejkägg Se erbjudandet hos Partykungen
Nätbutiker som säljer sexleksaker
D7
D7
D7 är en butik som säljer skämt- och presentprylar. De har ett stort utbud av det mesta du letar efter inom skämtartiklar eller fina presenter. D7 har ingen fysisk butik och beställningar kan enkelt göras via kundtjänst. De har också ett stort utbud av maskeraddräkter.
Himmelriket
Himmelriket
Himmelriket säljer sexleksaker och allt annat som kan tänkas bidra till ett härligt och spännande sexliv. himmelriket erbjuder snabba och diskreta leveranser över hela landet. Himmelriket kan också komma hem till dig på homeparty där du och dina vänner kan köpa sexleksaker på en fnissig och rolig kväll.
Intima
Intima
Intima är en butik för intim- och sexleksaker, både för henne, honom och för båda. Hos Intima beställer du enkelt ur deras breda sortiment direkt över nätet, och får dem hemskickade i diskret förpackning. Du kan också genom Intima anordna s.k. homepartyn, något som intima driver med stor framgång.
Joyland
Joyland
Joyland har en butik fylld med sexleksaker och sexhjälpmedel och allt där kring. Hos Joyland kan du enkelt och diskret köpa dina produkter hemifrån och få dem hemskickade. Alltid i diskreta försändelser och med snabba leveranser.
Lastbryggan
Lastbryggan
Lastbryggan säljer ett mycket brett utbud av sexleksaker, underkläder och porrfilm för både män och kvinnor. Berika ditt sexliv med nya, roliga produkter, du hittar dem garanterat här. Nätbutiken startades redan 1994 och växer stadigt, idag kan Lastbryggan erbjuda snabba leveranser och fina priser.
Lustjakt
Lustjakt
Lustjakt är ett företag som vill berika sina kunders sexliv, både med sexleksaker och andra sexprodukter men också med bra, korrekt och lättillgänglig information om sex, sexualkunskap på nätet helt enkelt. Här finns mycket information att tillgå som är lättillgänglig och informativ, Lustjakt vill öka människors njutning men också kunskap och säkerhet kring sex.
Lustly (fd KINO Shopping)
Lustly (fd KINO Shopping)
KINO Shopping är sexleksaken som har såväl en fysisk butik mitt i centrala Stockholm och en onlinebutik bara ett klick bort. KINO Shopping erbjuder ett brett utbud av sexleksaker och sexhjälpmedel. Här erbjuds du enkel och diskret shopping med minst lika diskreta leveranser.
Mshop
Mshop
Msohp är en erotikshop med det allt du kan önska dig inom sexleksaker och andra erotiska produkter som livar upp i sängkammaren. Ett brett utbud i webbutiken kompletteras av flertalet fysiskabutiker. Mshop har massor av kunnig personal.
Oliver & Eva
Oliver & Eva
Oliver & Eva är en butik som helt och hållet fokuserar på din och/eller din partners njutning. Här finns ett stort utbud av sexleksaker, hjälpmedel och annat som kan piffa till livet i sängkammaren. Oliver & Eva har kunniga medarbetare som mer än gärna hjälper sina kunder med frågor om sina produkter.
Partykungen
Partykungen
Partykungen är en stor nätbutik som säljer maskeradkläder, dekorationer, sällskapsspel, sexleksaker och mycket mer, allt för att din fest ska bil lyckad, oavsett vilken typ av fest det är. Här kan du fynda alla möjliga roliga prylar till fina priser, och du erbjuds alltid snabba leveranser.
SexleksakerOutlet.se
SexleksakerOutlet.se
Köpt sexleksaker och vuxenleksaker billigt hos sexleksaskeroutlet.se. Sexleksakeroutlet.se erbjuder fri frakt och snabba diskreta leveranser överallt i landet. Så vill du göra inköpet av sexleksaker billigt och anonymt är sexleksakeroutlet.se rätt ställe.
Shytobuy
Shytobuy
Shytoby är ett internationellt företag som säljer produkter för hårborttagning, hudvård och sexuell hälsa. Här hittar du produkter för både män och kvinnor till fina priser. Genom att erbjuda en bredd och variation i sitt produktsortiment hittar du garanterat det som just du letar efter i Shytobuys sortiment.
Sinful.se
Sinful.se
Sinful utger sig för att ha Nordens största utbud av sexleksaker och vuxenleksaker. En titt i deras onlinebutik får en inte att tvivla på det. Här finns allt du kan tänka dig som piggar upp livet i sängkammaren. Diskreta försändelser och låga fraktkostnader är Sinfuls modell.
Svensk Hälsokost
Svensk Hälsokost
På Svensk Hälsokost har man stenkoll på allt som gäller naturmedicin, hälsa och wellness. Mottot talar om snabba och trygga leveranser samt ett kvalitativt sortiment med bredd. Priserna hålls låga och kundservicen är välutvecklad - här behöver ingen kund gå undrandes över vad det egentligen är man beställt. Fri frakt gäller dessutom, vid köp över 500 kr!

Övriga nätbutiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer sexleksaker? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Sexleksaker du kan köpa nu