Butiker som säljer preventivmedel
euroClinix
euroClinix
EuroClinix erbjuder sjukvårdstjänster på 12 olika språk, med främsta inriktning på sexuell hälsa. Ta kontoll över ditt sexliv idag, bota könssjukdomar etc. EuroClinix hjälper dig med råd och tips och här kan du dessutom beställa ett stort antal receptfria läkemedel för bl.a. sexuell hälsa.
Natural Cycles
Natural Cycles
Natural Cycles är appen som hjälper kvinnor att ta kontroll över sin egen hälsa. Natural Cycles är en naturlig och revolutionerande preventivapp som avgör fertilitetsstatus med hjälp av basal kroppstemperatur. Idag använder tusentals kvinnor runt om i världen Natural Cycles, som ett effektivt och smidigt preventivmedel.
Svensk Hälsokost
Svensk Hälsokost
På Svensk Hälsokost har man stenkoll på allt som gäller naturmedicin, hälsa och wellness. Mottot talar om snabba och trygga leveranser samt ett kvalitativt sortiment med bredd. Priserna hålls låga och kundservicen är välutvecklad - här behöver ingen kund gå undrandes över vad det egentligen är man beställt. Fri frakt gäller dessutom, vid köp över 500 kr!

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer preventivmedel? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.