Rabattkoder och erbjudanden från butiker som säljer Presentkort på upplevelser
Kod Sista datum Beskrivning
Adrecord10 2023-12-31 Få 10% på alla* upplevelser. Kampanjvillkor: Rabatten gäller endast på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra rabatter. Dessa produkter är exkluderade från samtliga erbjudanden: Presentkort, Presentboxen, Mystery Box, Middag på Stjärnkrog, Mat Se erbjudandet hos Liveit
NEWLIVEIT2023 2023-12-31 Gäller endast till nya kunder. Se erbjudandet hos Liveit
NEW2023 2023-12-31 Gäller endast till nya kunder. Se erbjudandet hos Greatdays
2023-04-30 Vi erbjuder just nu upp till 50% rabatt på ett 30-tal av våra allra mest populära upplevelser. Se erbjudandet hos Upplevelse.com
Butiker som säljer presentkort på upplevelser
Greatdays
Greatdays
På Greatdays hittar du upplevelser som passar alla. Här finns upplevelser för stora och små, för en eller flera personer, familjeupplevelser och mycket mer. Upplevelser är en rolig och spännande present att ge bort, och här finns många fina erbjudanden som du kan skänka till någon du tycker om. När du beställt din upplevelse levereras den till dig eller din vän i en snygg förpackning.
Liveit
Liveit
På Liveit.se kan du köpa upplevelser och upplevelsepresenter till fina priser. Här hittar du ett stort utbud av upplevelser för alla, stor som liten, kille som tjej, i alla prisklasser. Presentkort på allt från massage till fallskärmshopp kan du hitta här. Presenten levereras snyggt förpackad i en fin presentask och Liveit garanterar dig en snabb leverans.
Upplevelse.com
Upplevelse.com
Står du utan idéer på bra presenter nu igen? Tänk upplevelser, och tänk ett besök på Upplevelser.com! Här hittar du presentkort på trevliga aktiviteter inom allt från djur och natur till mat och dryck. Dessutom, hittar du ett lägre pris inom 14 dagar skickar företaget dig mellanskillnaden.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer presentkort på upplevelser? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.