Butiker som säljer presentkort på upplevelser
Gr8 Experience
Gr8 Experience
GR8 Experience är Europas största leverantör av Ferrari- och Lamborghiniupplevelser. Företagets instruktörer har lång erfarenhet av sportbilarna och ser till att alltid leverera oförglömliga körupplevelser till 100%. Ge bort en present som innebär provkörning av Ferrari och Lamborghini - en oförglömlig upplevelse! Gr8 Experience anordnar allt från företagsspecifika motorevent, företagsgåvor och körupplevelser via presentkort.
Greatdays
Greatdays
På Greatdays hittar du upplevelser som passar alla. Här finns upplevelser för stora och små, för en eller flera personer, familjeupplevelser och mycket mer. Upplevelser är en rolig och spännande present att ge bort, och här finns många fina erbjudanden som du kan skänka till någon du tycker om. När du beställt din upplevelse levereras den till dig eller din vän i en snygg förpackning.
ICA upplevelser
ICA upplevelser
ICA upplevelser tar vara på trenden med upplevelsepresenter. En trend som är här för att stanna. Utbudet spänner över ett stort fält av upplevelser. Allt från mat och dryck till sport och äventyr. Med ICA upplevelser beställer du enkelt på hemsidan. Upplevelsen skickas fint förpackad hem till någon som garanterat kommer bli glatt överraskad.
Liveit
Liveit
På Liveit.se kan du köpa upplevelser och upplevelsepresenter till fina priser. Här hittar du ett stort utbud av upplevelser för alla, stor som liten, kille som tjej, i alla prisklasser. Presentkort på allt från massage till fallskärmshopp kan du hitta här. Presenten levereras snyggt förpackad i en fin presentask och Liveit garanterar dig en snabb leverans.
Upplevelse.com
Upplevelse.com
Står du utan idéer på bra presenter nu igen? Tänk upplevelser, och tänk ett besök på Upplevelser.com! Här hittar du presentkort på trevliga aktiviteter inom allt från djur och natur till mat och dryck. Dessutom, hittar du ett lägre pris inom 14 dagar skickar företaget dig mellanskillnaden.
Zuperbox
Zuperbox
På Zuperbox hittar du presentkort till över 500 upplevelser och aktiviteter. Det är ett enkelt sätt att ge dig själv eller din vän en fantastisk upplevelse värd att minnas. Välj själv om du vill ha de fina presentkorten i en vacker exklusiv presentbox, eller skriva ut dem direkt elektroniskt (PDF) för snabb leverans.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer presentkort på upplevelser? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.