Royal Design - presenter


Kategori: Presenter från Royal Design
rating
Royal Design - presenter

Royal Design är den perfekta presentbutiken för inredningssaker och vackra föremål. Här hittar du vackra vaser, ljushållare och allt annat som passar bra som "generella presenter som i princip alltid blir uppskattade".

Tänk på det här när du köper presenter
  • Spara kvittot! - Mottagaren kanske gillar presenten men vill ha den i en annan färg. Oavsett anledning så är det alltid bra att ha kvar kvittot.
  • Köp inte kläder till en klädsnobb (eller liknande)! - Om personen är väldigt specifik med sina kläder, sin inredning eller musiken denne lyssnar på så chansa inte. Köp då hellre något helt annat eller ett presentkort.
  • Lägg in en tanke i presenten - Knyt an till ett gemensamt minne eller fundera på vad mottagaren verkligen behöver. Med lite mer tanke bakom får du flerfaldigt igen i uppskattning.
  • Gör gärna kombinationer - Istället för att tex bara köpa en vinflaska, köp en ost och lite vindruvor och ge i en fin korg. Istället för bara en CD-skiva, köp band t-shirten och ett par konsertbiljetter också osv. Det blir mycket roligare, om budgeten till
  • Det GÅR att skicka tillbaka presenter man köper på nätet! - Att man köper en present på nätet gör ingen skillnad i returrätten och det är ofta mycket enkelt. Lämna tilbaka den inom 14 dagar och spara kartongen den kom i så är det extra smidigt.
  • Köp fler presenter på en gång! - Du kommer tacka dig själv nästa gång du, en timme innan födelsedagsfesten, och du inte köpt en present. Köp alltså ett litet lager med bra gå bort-presenter som du kan använda dig av vid dessa tillfällen.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Presenter

Andra rekommenderade produkter inom kategorin presenter
CoolStuff - presenter
CoolStuff - presenter

CoolStuff gör allt rätt. De har roliga, unika och uppseendeväckande prylar som är perfekta att ge som presenter. De är ofta den enda importören av alla dessa knasiga prylar. Ett måste att besöka!


Förslag på produkter inom kategorin presenter