Enkla tips för att välja rätt ögonfransböjare när du köper på nätet

Ögonfransböjare

Drömmer du, som så många andra, om fantastiska ögonfransar som drar till sig omgivningens blickar och beundran? Det finns idag många metoder och behandlingar för att göra drömmen till verklighet, men en enkel, billig och fungerande metod är att helt enkelt skaffa sig en riktigt bra ögonfransböjare. En fin böj på fransarna, i kombination med en bra mascara, gör att fransarna ser både längre och fylligare ut.

Det finns många olika typer av ögonfransböjare, du väljer helt efter tycke och smak. De flesta tänker nog på den vanliga, klassiska ögonfransböjaren med silikonlist när de hör ordet ögonfransböjare. Det är inget dåligt alternativ, den är lätt att använda och finns i både lyx- och budgetvarianter i flera olika prisklasser. Se bara till att silikonlisten är i gott skick, så att den inte knipsar av istället för böjer fransarna. Tänk också på, när du använder böjaren, att du börjar utifrån och in och böjer på minst tre ställen, för ett jämt och hållbart resultat.

Det finns också många elektriska varianter av ögonfransböjare på marknaden. De inte bara böjer, utan värmer också fransarna, för att böjningen ska hålla längre. Ger ett fint resultat, de flesta är mycket lättanvända och inte allt för dyra.

3 saker att tänka på

  • Välj ögonfransböjare efter vad som känns bekvämt att använda. Olika modeller är olika lätta att komma åt med, prova dig fram och hitta en modell du trivs med.
  • Om du väljer en klassisk böjare med silikonlist, tänk på att det är en fördel om det medföljer extra, utbytbara lister. Silikonlisten slits lätt ut och det är viktigt att den är i gott skick, så att den inte klipper av fransarna istället för att böja upp
  • En del elektriska böjare fungerar som en liten varmluftsborste där fransarna rullas upp och kläms som i en varmluftsborste. Kul att prova för dig som redan är van med ögonfransböjare.

3 produkter du bör överväga
Star5
Vanlig ögonfransböjare
  • Billigaste sättet att böja ögonfransarna
  • Enkel att använda och lätt att ta med
  • Har extra silikonlist för längre hållbarhet

Vanlig ögonfransböjare

Mycket prisvärd och hållbar ögonfransböjare som håller länge. Böjer fransarna fint. Extra silikonlist medföljer.

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Star4
Elektrisk ögonfransböjare med värme
  • Avancerad böjare till ett fantastiskt pris
  • Lätt och smidig att använda

Elektrisk ögonfransböjare med värme

En fantastsik böjare till ett mycket bra pris. Snabb och smidig att använda, batteridriven.

Ev. priser är från 2024-04-12 och är exkl frakt.

Star4
Ögonfransböjarnas Rolls Royce
  • Minsta ögonfransböjaren

Ögonfransböjarnas Rolls Royce

En grymt bra batteridriven ögonfransböjare som böjer ögonfransarna med hjälp av värme.

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Butiker som säljer ögonfransböjare
NordicFeel
NordicFeel
Nordicfeel är en av Sveriges största butiker när det kommer till kroppsvård, hudvård, smink med mera. Här finner du garanterat produkter från de största och mest kända varumärkena. Här finns allt från billigare enklare produkter ända upp till de mest exklusiva utbudet.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer ögonfransböjare? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Ögonfransböjare du kan köpa nu