Enkla tips för att välja rätt lösögonfransar när du köper på nätet

Lösögonfransar

Lösögonfransar är riktigt festligt och är kul att använda när man vill vara lite extra fin. Det är dock inte helt lätt att få dem att sitta som man vill och det krävs både rätt material och en del träning innan det blir riktigt bra. Viktigast att tänka på när du köper lösögonfransar är att du köper ett bra lim.

Lösögonfransar finns i många olika utföranden. Där får du välja och vraka som du vill, vad du tror passar dina fransar bäst. Viktigt är när det kommer till limmet, de lim som ofta medföljer förpackningarna med fransar är i regel ganska dåliga. Satsa på att köpa ett riktigt bra lim separat, så ökar chansen till ett riktigt bra resultat.

Om du vill få dina fransar att sitta fast hela kvällen måste du börja med att några klippa till dem. Många gör misstaget att behålla själva fransbasen för lång, så att det lossnar i kanterna. Mät noga och klipp till så att fransarna börjar och slutar där dina egna också gör det. Klipp också till så att fransarna längst ut blir lite kortare än på mitten, då får du det mest naturliga resultatet.

Du kan också köpa så kallade lösa lösögonfransar, som man applicerar en och en. Det blir mycket pill, men du kan anpassa fransarna precis efter dina egna och få ett fantastiskt naturligt resultat.

5 saker att tänka på

 • Var noga med att klippa till dina fransar innan du applicerar dem, så att de passar just dina ögon. Annars är risken stor att de åker av eller sitter löst i kanterna.
 • Det viktigaste är limmet! Lita inte på de lim som ofta medföljer utan satsa på ett separat lim av hög kvalitet!
 • Ta dig inte vatten över huvudet och välj för stora fransar, om du är ute efter ett mer naturligt resultat.
 • För extra naturligt resultat och möjlighet att anpassa varje frans till ditt eget öga, köp så kallade lösa lösögonfransar, som appliceras en och en.
 • Var rädd om dina fransar, de kan användas flera gånger! Om du är rädd om dem så sparar du pengar då du inte behöver köpa nya lika ofta!

3 butiker du bör överväga
Star5
Ardell Fashion Lashes
 • Hög kvalitet
 • Tillverkade av äkta hår
 • Ger ett naturligt intryck

Ardell Fashion Lashes

Fransar av hög kvalité tillverkade av steriliserat, äkta hår! Ger ett mycket naturligt och vakcert intryck, finns i flera olika utföranden. Bra pris, dessutom!

Ev. priser är från 2024-04-21 och är exkl frakt.

Star4
NYX Fabulous Lashes & Glue
 • Hög kvalitet som håller länge

NYX Fabulous Lashes & Glue

Högkvalitativa lösögonfransar från NYX professional makeup. Hjälper dig att få en glamourös look på bara några sekunder!

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Star3
Ardell individual eye lashes
 • Fäster bra
 • Individuella fransar ger mer volym

Ardell individual eye lashes

Individuella lösgonfransar för optimal passform och funktion. Ser väldigt äkta ut!

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Butiker som säljer lösögonfransar
Eleven
Eleven
Eleven är en mycket stor ehandelsbutik för kropp och skönhet. De säljer hud- och hårvårdsprodukter, parfym, makeup och mycket mer. Här hittar du ett stort sortiment till fina priser, och Eleven jobbar bara med kända och respekterade märken av hög kvalité. Här finns något för alla.
NordicFeel
NordicFeel
Nordicfeel är en av Sveriges största butiker när det kommer till kroppsvård, hudvård, smink med mera. Här finner du garanterat produkter från de största och mest kända varumärkena. Här finns allt från billigare enklare produkter ända upp till de mest exklusiva utbudet.
Partykungen
Partykungen
Partykungen är en stor nätbutik som säljer maskeradkläder, dekorationer, sällskapsspel, sexleksaker och mycket mer, allt för att din fest ska bil lyckad, oavsett vilken typ av fest det är. Här kan du fynda alla möjliga roliga prylar till fina priser, och du erbjuds alltid snabba leveranser.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer lösögonfransar? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Lösögonfransar du kan köpa nu