Enkla tips för att välja rätt läppglans när du köper på nätet

Läppglans

Läppglans ger färg och glans åt dina läppar, perfekt för dig som vill förstärka dina läppar med färg och glans utan att behöva använda ett heltäckande läppstift. Läppglans finns i många olika färger och vissa innehåller också glitter, för extra lyster. När du köper ett läppglans är det bra att tänka på att välja en färg som både matchar och framhäver din naturliga.

Läppglans kan användas på många olika sätt. Direkt på läpparna skapar de glans, lyster och viss färgsättning. Det kan också appliceras som toppfinish ovanpå ett läppstift, för extra glans och snygg finish. Både läppglans och läppstift brukar hålla längre om de kombineras. Läppglans sitter annars inte lika länge som läppstift, du får räkna med att du behöver applicera läppglans flera gånger under dagen för att behålla glansen.

Vissa läppglans innehåller ämnen som återfuktar och vårdar huden, samtidigt som det ger lyster och glans. Dessa läppglans passar dig med känslig hy och dig som lätt får torra läppar. Tycker du ändå att det känns som att glansen torkar ut läpparna är ett bra tips att börja med att applicera ett cerat precis innan du applicerar läppglanset, så ligger det ett extra vårdande lager och bidrar med både fukt och mjukhet under glansen.

För heta sommardagar på stranden, kolla också in de läppglans som innehåller solskyddsfaktor. Skydd och skönhet i ett, en ultimat kombination!

5 saker att tänka på

 • Om du har svårt att välja färg, välj en ton som framhäver och matchar din naturliga, det brukar ge bäst resultat.
 • Du kan också använda ofärgade glans, om du vill skapa en mer diskret lyster.
 • Om du har lätt att få torra läppar, köp ett läppglans som innehåller vårdande och återfuktande ämnen eller applicera cerat under läppglanset, så behåller du en len och mjuk yta på dina läppar.
 • Vissa läppglans innehåller också solskyddsfaktor, perfekt för heta sommardagar på stranden!
 • Läppglans kan också användas som en snygg finish ovanpå ditt läppstift, för extra glans och lyster.

3 märken du bör överväga
Star5
Bareminerals 100% Natural Lippgloss
 • Innehåller vårdande ämnen
 • Ger glans och lyster
 • Finns i flera fina färger

Bareminerals 100% Natural Lippgloss

Ett läppglans tillverkat av enbart naturliga ingredienser, som värnar om dina läppar. Ger superfin glans och finns i flera, både neutrala och mer intensiva färger.

Ev. priser är från 2012-03-03 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star5
Smashbox Lip Enhancing Gloss
 • Bäst i test
 • Många nyanser att välja mellan
 • Storslagen glans

Smashbox Lip Enhancing Gloss

Ett härligt läppglans som finns i många olika nyanser, för att du ska kunna hitta just din favorit. Detta glans håller länge och är beprövat.

Ev. priser är från 2012-03-03 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Star4
IsaDora Lip Chic
 • Otroligt billigt!

IsaDora Lip Chic

Ett mycket prisvärt glans, lite matt i tonen, från IsaDora. Finns i fem härliga nyanser.

19 kr 99 kr
Ev. priser är från 2012-03-03 och är exkl frakt. Rapportera fel på produkten (bild, länk, pris etc.).

Märken som säljer läppglans
Bluebox
Bluebox
Bluebox är ett presentföretag som erbjuder presenter inom många olika kategorier. Prefekt för dig som inte vill jäkta runt på stan efter presenter. Hos Bluebox kan du i lugn och ro beställa dina presenter på nätet. Bluebox har presenter inom en hel mängd olika kategorier. Du kan också välja leveransdag för dina paket.
Eleven
Eleven
Eleven är en mycket stor ehandelsbutik för kropp och skönhet. De säljer hud- och hårvårdsprodukter, parfym, makeup och mycket mer. Här hittar du ett stort sortiment till fina priser, och Eleven jobbar bara med kända och respekterade märken av hög kvalité. Här finns något för alla.
Lyko
Lyko
Lyko säljer skönhets- hår och hudvårdsprodukter på nätet till fina priser. Lyko strävar efter att erbjuda ett brett sortiment där du som kund garanterat ska hitta det du letar efter, få hem produkterna av hög kvalité med snabb leverans. Lyko jobbar med kända varumärken och har en certifiering av Trygg e-handel, det är säkert och tryggt att handla hos Lyko.
Nelly.com
Nelly.com
Nelly är ett företag som säljer kläder, skor och accessoarer till kvinnor, män och barn. Här finns ett sotrt utbud av kläder, underkläder, ytterkläder, skor, det mesta du kan tänkas behöva till vardag och fest till rimliga priser. Nelly samarbetar med många kända, etablerade varumärken.
Roliga Prylar
Roliga Prylar
Roliga prylar är verkligen en butik som säljer allt möjligt roligt. Här finns allt från kläde till leksaker, partydekorationer, hemelektronik och mycket mer, huvudsyftet är att prylarna som säljs här ska vara funktionella och roliga. Här får du ett brett sortiment och snabba leveranser på dina beställningar. Välkommen in!
StylingAgenten
StylingAgenten
På StylingAgenten.se hittar du ett enormt sortiment av de kändaste skönhetsprodukterna, allt till konkurrenskraftiga priser. Företaget håller sig uppdaterade med marknadens nyheter och tar ständigt in det senaste till butik. Öppet köp i 14 dagar gäller enligt Distansavtalslagen!

Övriga märken

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer läppglans? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Läppglans du kan köpa nu