Enkla tips för att välja rätt läppglans när du köper på nätet

Läppglans

Läppglans ger färg och glans åt dina läppar, perfekt för dig som vill förstärka dina läppar med färg och glans utan att behöva använda ett heltäckande läppstift. Läppglans finns i många olika färger och vissa innehåller också glitter, för extra lyster. När du köper ett läppglans är det bra att tänka på att välja en färg som både matchar och framhäver din naturliga.

Läppglans kan användas på många olika sätt. Direkt på läpparna skapar de glans, lyster och viss färgsättning. Det kan också appliceras som toppfinish ovanpå ett läppstift, för extra glans och snygg finish. Både läppglans och läppstift brukar hålla längre om de kombineras. Läppglans sitter annars inte lika länge som läppstift, du får räkna med att du behöver applicera läppglans flera gånger under dagen för att behålla glansen.

Vissa läppglans innehåller ämnen som återfuktar och vårdar huden, samtidigt som det ger lyster och glans. Dessa läppglans passar dig med känslig hy och dig som lätt får torra läppar. Tycker du ändå att det känns som att glansen torkar ut läpparna är ett bra tips att börja med att applicera ett cerat precis innan du applicerar läppglanset, så ligger det ett extra vårdande lager och bidrar med både fukt och mjukhet under glansen.

För heta sommardagar på stranden, kolla också in de läppglans som innehåller solskyddsfaktor. Skydd och skönhet i ett, en ultimat kombination!

5 saker att tänka på

  • Om du har svårt att välja färg, välj en ton som framhäver och matchar din naturliga, det brukar ge bäst resultat.
  • Du kan också använda ofärgade glans, om du vill skapa en mer diskret lyster.
  • Om du har lätt att få torra läppar, köp ett läppglans som innehåller vårdande och återfuktande ämnen eller applicera cerat under läppglanset, så behåller du en len och mjuk yta på dina läppar.
  • Vissa läppglans innehåller också solskyddsfaktor, perfekt för heta sommardagar på stranden!
  • Läppglans kan också användas som en snygg finish ovanpå ditt läppstift, för extra glans och lyster.

3 märken du bör överväga
Star5
Smashbox Lip Enhancing Gloss
  • Storslagen glans

Smashbox Lip Enhancing Gloss

Ett härligt läppglans som finns i många olika nyanser, för att du ska kunna hitta just din favorit. Detta glans håller länge och är beprövat.

Ev. priser är från 2024-04-28 och är exkl frakt.

Star5
Estelle & Thild 100% naturlig läppglans
  • Innehåller vårdande ämnen
  • Finns i flera fina färger

Estelle & Thild 100% naturlig läppglans

Ett läppbalsam tillverkat av enbart naturliga ingredienser, som värnar om dina läppar. Ekologiskt certifierat! Ger superfin glans och finns i flera färger.

Ev. priser är från 2024-04-28 och är exkl frakt.

Star4
IsaDora Moisturizing läppglans
  • Otroligt billigt!

IsaDora Moisturizing läppglans

Ett mycket prisvärt glans. Halvtransparent flytande, från IsaDora. Finns i flera härliga nyanser.

39 kr 99 kr
Ev. priser är från 2024-04-28 och är exkl frakt.

Märken som säljer läppglans
Bangerhead
Bangerhead
Bangerhead är en hemsida som säljer skönhetsprodukter från en mängd olika kända märken. Bangerhead säljer produkter för hud- och hårvård samt smink från märken som Redken, L'Oréal m.fl. Hos Bangerhead beställer du enkelt hem dina varor och kan sedan hämta ut dem hos närmaste postutlämning, Bangerheads vision är att du ska kunna hämta dina varor inom 48 timmar.
Bluebox
Bluebox
Bluebox är ett presentföretag som erbjuder presenter inom många olika kategorier. Prefekt för dig som inte vill jäkta runt på stan efter presenter. Hos Bluebox kan du i lugn och ro beställa dina presenter på nätet. Bluebox har presenter inom en hel mängd olika kategorier. Du kan också välja leveransdag för dina paket.
Buyers club
Buyers club
Buyers club erbjuder en bred nätshopping med mängder av produkter från en mängd produktkategorier. Hos Buyers club hittar du köksprodukter, kläder, skor, gamingprodukter, boxar med mera. Buyers club anpassar sig efter efterfrågan och har allt mellan himmel och jord.
Eleven
Eleven
Eleven är en mycket stor ehandelsbutik för kropp och skönhet. De säljer hud- och hårvårdsprodukter, parfym, makeup och mycket mer. Här hittar du ett stort sortiment till fina priser, och Eleven jobbar bara med kända och respekterade märken av hög kvalité. Här finns något för alla.
Hudoteket
Hudoteket
Hudoteket har sitt säte och sin historia i Jönköping där Hudotekets första salong fortfarande huserar. Hudoteket är i dag betydligt större med en stor onlinebutik och ett enormt utbud av produkter inom hälsa och skönhet. När du handlar från Hudoteket köper du mer än en produkt. Du köper också en historia, erfarenhet, passion och kunskap.
Nelly.com
Nelly.com
Nelly är ett företag som säljer kläder, skor och accessoarer till kvinnor, män och barn. Här finns ett sotrt utbud av kläder, underkläder, ytterkläder, skor, det mesta du kan tänkas behöva till vardag och fest till rimliga priser. Nelly samarbetar med många kända, etablerade varumärken.
NordicFeel
NordicFeel
Nordicfeel är en av Sveriges största butiker när det kommer till kroppsvård, hudvård, smink med mera. Här finner du garanterat produkter från de största och mest kända varumärkena. Här finns allt från billigare enklare produkter ända upp till de mest exklusiva utbudet.
StylingAgenten
StylingAgenten
På StylingAgenten.se hittar du ett enormt sortiment av de kändaste skönhetsprodukterna, allt till konkurrenskraftiga priser. Företaget håller sig uppdaterade med marknadens nyheter och tar ständigt in det senaste till butik. Öppet köp i 14 dagar gäller enligt Distansavtalslagen!

Övriga märken

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer läppglans? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Läppglans du kan köpa nu