Enkla tips för att välja rätt ipads när du köper på nätet

iPad

iPad 2 är en av de allra populäraste surfplattorna på marknaden i dag. Den har ett välpolerat yttre, riktigt lång batteritid och är väldigt snabb. Men innan du verkligen bestämmer dig för att köpa en iPad 2 finns det några viktiga saker att tänka på.

Samsung Galaxy Tab 10.1 eller iPad 2?

En surfplatta som många gånger har jämförts med iPad 2 är Samsung Galaxy Tab 10.1. Den har fått väldigt positiv kritik, och har även vunnit över iPad i flertalet tester. Tester har bland annat visat på att Samsung Galaxy är bättre än iPad när det kommer till pris, vikt och kameraegenskaper. iPad har ändå många köprekommendationer, bland annat prisas den ständigt för sin attraktiva utformning.

3 saker att tänka på

  • Hur kommer du vilja koppla upp dig mot internet? - 3G/WIFI: Om du vill kunna använda din iPad var du än befinner dig måste du ha inbyggt 3G-stöd. Med stöd för 3G kan du sätta in ett SIM-kort i din iPad för att möjliggöra access till internet var du än bef
  • Lagringsutrymme: När du köper en iPad 2 kan du välja mellan lagringsutrymmen på 16, 32 eller 64 GB. Hur mycket du behöver beror helt på hur mycket musik, film och liknande du vill ha på din iPad. 16 GB räcker om du har någon enstaka film, en del musik och
  • Batteritid: Batteritiden på en iPad 2 ligger på cirka 10,5 timmar vid normal användning. Denna batteritid är bland de bästa i segmentet surfplattor.

2 varianter du bör överväga
Star5
Apple iPad
  • Den billigaste varianten

Apple iPad

iPad är den vanligast förekommande och mest populära surfplattan men kostar också mer än andra fabrikat. På denna länk hittar du de olika versionerna av iPad som finns just nu.

3 479 kr
Ev. priser är från 2024-03-18 och är exkl frakt.

Star5
iPad 9,7 tum 128 GB
  • Bästa versionen för att se på film

iPad 9,7 tum 128 GB

iPad med med 128 GB utrymme. Modellen passar bra för den som vill ha mycket film, musik och bilder i sin padda.

4 490 kr
Ev. priser är från 2024-03-18 och är exkl frakt.

Rabattkoder och erbjudanden från butiker som säljer iPad
Kod Sista datum Beskrivning
2024-10-27 Fynda hos CDON Se erbjudandet hos CDon
Butiker som säljer ipads
Amazon
Amazon
Amazon är från början ett amerikanskt företag som nu spritts över världen och både finns i Kanada, Europa och Asien. Detta är en stor butik med en rad olika produktkategorier och ett stort utbud, här kan du helt enkelt hitta det mesta. Detta för att de erbjuder företagare att sälja sina produkter via amazon. Du kan alltså hitta ett stort utbud av varor från ett stort antal företag.
CDon
CDon
CDON erbjuder det mesta inom film, musik, spel och hemelektronik. CDON är en väletablerad butik som erbjuder ett brett sortiment av allt från böcker till mobiltelefoner. CDON erbjuder dessutom fri frakt om du handlar varor för över 600 kr. Här finns allt du behöver för hemmet och många bra film och musikupplevelser!
Dustin
Dustin
Dustin är en butik inom med hemelektronik men vars signum är ett brett utbud av datorrelaterde produkter. Allt från datorer till till den vanliga konsumenten till datorkomponenter för den som bygger sin egen dator. Dustins huvudfokus är små- till medelstora företag men att vara privatkund är inget som helst hinder. Snarare en fördel då du får ta del av all expertis som finns hos Dustin!
Dustin Home
Dustin Home
Dustin Home erbjuder allting inom elektronik, datorer och hemelektronik. Leveranserna är supersnabba och priserna låga - och utbudet är gigantiskt. Hittar du inte din pryl här så finns den nog inte.
Proshop
Proshop
Proshop är från början ett danskt företag som säljer IT och hemelektronik, nu även i Sverige som ett första steg i en större internationalisering. Hos Proshop hittar du ett stort utbud av IT-varor och tillbehör samt hemelektronik, sortimentet är noga utvalt och lokalt anpassat med lokala, svenska leverantörer.
Thorn
Thorn
Thorn är företaget som har 40 år inom branschen i ryggen. Denna gedigna erfarenhet återspeglas i form av deras breda kompetens - här får kunden alltid hjälp med sina problem. Man jobbar efter mottot "Rätt produkt till rätt person", och satsar uteslutande på produkter av hög kvalitet.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer ipads? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Ipads du kan köpa nu