Butiker som säljer glidmedel
Himmelriket
Himmelriket
Himmelriket säljer sexleksaker och allt annat som kan tänkas bidra till ett härligt och spännande sexliv. himmelriket erbjuder snabba och diskreta leveranser över hela landet. Himmelriket kan också komma hem till dig på homeparty där du och dina vänner kan köpa sexleksaker på en fnissig och rolig kväll.
Joyland
Joyland
Joyland har en butik fylld med sexleksaker och sexhjälpmedel och allt där kring. Hos Joyland kan du enkelt och diskret köpa dina produkter hemifrån och få dem hemskickade. Alltid i diskreta försändelser och med snabba leveranser.
Lastbryggan
Lastbryggan
Lastbryggan säljer ett mycket brett utbud av sexleksaker, underkläder och porrfilm för både män och kvinnor. Berika ditt sexliv med nya, roliga produkter, du hittar dem garanterat här. Nätbutiken startades redan 1994 och växer stadigt, idag kan Lastbryggan erbjuda snabba leveranser och fina priser.
Lustjakt
Lustjakt
Lustjakt är ett företag som vill berika sina kunders sexliv, både med sexleksaker och andra sexprodukter men också med bra, korrekt och lättillgänglig information om sex, sexualkunskap på nätet helt enkelt. Här finns mycket information att tillgå som är lättillgänglig och informativ, Lustjakt vill öka människors njutning men också kunskap och säkerhet kring sex.
Lustly (fd KINO Shopping)
Lustly (fd KINO Shopping)
KINO Shopping är sexleksaken som har såväl en fysisk butik mitt i centrala Stockholm och en onlinebutik bara ett klick bort. KINO Shopping erbjuder ett brett utbud av sexleksaker och sexhjälpmedel. Här erbjuds du enkel och diskret shopping med minst lika diskreta leveranser.
Partykungen
Partykungen
Partykungen är en stor nätbutik som säljer maskeradkläder, dekorationer, sällskapsspel, sexleksaker och mycket mer, allt för att din fest ska bil lyckad, oavsett vilken typ av fest det är. Här kan du fynda alla möjliga roliga prylar till fina priser, och du erbjuds alltid snabba leveranser.
SexleksakerOutlet.se
SexleksakerOutlet.se
Köpt sexleksaker och vuxenleksaker billigt hos sexleksaskeroutlet.se. Sexleksakeroutlet.se erbjuder fri frakt och snabba diskreta leveranser överallt i landet. Så vill du göra inköpet av sexleksaker billigt och anonymt är sexleksakeroutlet.se rätt ställe.
Sinful.se
Sinful.se
Sinful utger sig för att ha Nordens största utbud av sexleksaker och vuxenleksaker. En titt i deras onlinebutik får en inte att tvivla på det. Här finns allt du kan tänka dig som piggar upp livet i sängkammaren. Diskreta försändelser och låga fraktkostnader är Sinfuls modell.
Svensk Hälsokost
Svensk Hälsokost
På Svensk Hälsokost har man stenkoll på allt som gäller naturmedicin, hälsa och wellness. Mottot talar om snabba och trygga leveranser samt ett kvalitativt sortiment med bredd. Priserna hålls låga och kundservicen är välutvecklad - här behöver ingen kund gå undrandes över vad det egentligen är man beställt. Fri frakt gäller dessutom, vid köp över 500 kr!

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer glidmedel? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Glidmedel du kan köpa nu