Enkla tips för att välja rätt produkter för fransk manikyr när du köper på nätet

Fransk manikyr

Fransk manikyr är elegant, tidlöst, en säker väg till snygga naglar. Fransk manikyr kan du lätt göra själv, och med några enkla knep blir det riktigt snyggt! Viktigt att tänka på är att köpa bra nagellack och lämpliga redskap för att få en perfekt manikyr. Satsa på lack av god kvalité, och både bas, färg, topp samt ett vitt nagellack.

Bra kvalitet på nagellacket gör att manikyren sitter längre. Ofta finns bra kit som finns färdiga som innehåller allt du behöver. Annars kan du själv plocka ihop dit kit genom att välja ett ljusrosa eller beiget nagellack, ett vitt nagellack samt ett bra bas- och topplack.

För att manikyren ska hålla så länge som möjligt krävs också att naglarna är rengjorda och filade, utan skavanker. Satsa på en nagellacksremover utan aceton och en riktigt bra fil. Om du inte har testat en så kallad glasfil är det ett hett tips. Fila alltid naglarna åt samma håll, det gör naglarna mer hållbara. Undvik den så kallade sågtekniken.

Bra redskap när du applicerar manikyr kan vara hjälpmedel som till exempel små självhäftande pappersremsor, som skyddar övrig lack när du applicerar den vita lacken och hjälper dig att få raka, vita linjer.

5 saker att tänka på

  • Var noga med att välja nagellack av bra kvalitet, det gör att manikyren håller längre. Det är värt att satsa på kvaliteten i längden.
  • Var särskilt noga med att investera i ett bra topp- och baslack,. Det gör att färgen får stadigt fäste och det är mycket mindre risk att det går flisor.
  • Ett bra hjälpmedel är små, självhäftande pappersremsor som sätts över naglarna för att skapa raka kanter till den vita toppen.
  • En bra nagelfil är viktig för att lacken ska hålla längre. Satsa på en bra fil och fila naglarna åt samma håll för bästa resultat.
  • Det vita lacket finns också i pennform, för enklare applicering. Et bra tips till dig som inte är så stadig på handen.

3 butiker du bör överväga
Star5
Sally Hansen nagellack
  • Mycket prisvärt
  • Bra kvalitet

Sally Hansen nagellack

Ett bra lack som är ett baslack, stärkande lack, överlack och ett gel-lack i en och samma lilla flaska. Med unik precisionsborste. Detta lack levererar mycket glans!

Ev. priser är från 2024-02-09 och är exkl frakt.

Star3
Mavala Fransk Manikyrset
  • Färdigt manikyrset
  • Bra kombinationspris

Mavala Fransk Manikyrset

Ett bra set för fransk manikyr. Kan behöva kompletteras med ett bra baslack, för längre hållbarhet.

Ev. priser är från 2024-04-04 och är exkl frakt.

Star3
Claudia Glasfil
  • Mycket bra nagelfil som underlättar din franska manikyr

Claudia Glasfil

Inget manikyrset utan snarare en mycket bra glasfil som gör det enkelt att få snygga, filade naglar. Slits inte och håller fantastsikt länge. Förvara på säker plats, tryck kan göra att den spricker.

Ev. priser är från 2024-03-18 och är exkl frakt.

Butiker som säljer produkter för fransk manikyr
Eleven
Eleven
Eleven är en mycket stor ehandelsbutik för kropp och skönhet. De säljer hud- och hårvårdsprodukter, parfym, makeup och mycket mer. Här hittar du ett stort sortiment till fina priser, och Eleven jobbar bara med kända och respekterade märken av hög kvalité. Här finns något för alla.
NordicFeel
NordicFeel
Nordicfeel är en av Sveriges största butiker när det kommer till kroppsvård, hudvård, smink med mera. Här finner du garanterat produkter från de största och mest kända varumärkena. Här finns allt från billigare enklare produkter ända upp till de mest exklusiva utbudet.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer produkter för fransk manikyr? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.