Kontorsgiganten - Företagsprodukter


rating
Kontorsgiganten - Företagsprodukter

Kontorsgiganten.se är en komplett leverantör av kontorsutrustning och kontorsmaterial. Kontorsgiganten har devisen ”Allt för kontoret och lite till” och man kan gott säga att företaget lever upp till detta.

Tänk på det här när du köper företagstjänster
  • Det finns tyvärr leverantörer av företagstjänster som har ett annorlunda sätt att skaffa kunder. Dessa företag är ofta verksamma inom annonsering och marknadsföring. Det är inte ovanligt att företag blir uppringda av säljare som aggressivt försöker sälja in en produkt eller tjänst. Även om du som företagare säger nej till ett erbjudande finns risken att säljaren ändå anser att det finns ett avtal mellan säljaren och ditt företag.
  • Förutom att du ska se till att du inte råkar ut för mindre nogräknade B2B-företag, ska du givetvis även noga se till att företaget får garantier och serviceåtaganden för de tjänster som köps in. Om ditt företag till exempel köper licenser för programvara för dyra pengar är det ju ett måste att programvaran kan användas på rätt sätt.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Företagstjänster

Andra rekommenderade produkter inom kategorin företagstjänster
Björn Lundén Information
Björn Lundén Information
Björn Lundén Information är en auktoritet när det gäller böcker om ekonomi och juridik samt bokföringsprogram och ekonomisystem. Om du behöver den senaste informationen om skatter, bokföring och ekonomiadministration är BL Information ett bra val.
Conrad - företagsprodukter
Conrad - företagsprodukter
Conrad.se är en elektronikbutik på nätet som har allt i teknikväg för företaget. Conrad erbjuder exempelvis produkter för telefoni, lagring och dokumenthantering.