Technum BT Löpband


Technum BT Löpband

Maxhastigheten är imponerande 18 km/t, och med 11 olika träningsprogram som automatiskt anpassar sig och inkluderar lutningar upp till 15 %, ger FINNLO av Hammer TECHNUM BT en toppmodig löpupplevelse. Det professionella löputrymmet mäter 142 x 50 cm och ger gott om plats för din löpträning. Dessutom finns tre pulsstyrda program som fokuserar på hälsoinriktad löpning.

TECHNUM BT är utrustad med en imponerande 1,75 hk motor som möjliggör en smidig och kontrollerad löprörelse. Dessutom erbjuds sju automatiska träningsprogram som kan individanpassas, och den 5-tums högkvalitativa skärmen visar viktig träningsinformation som avstånd, träningstid, hastighet, kaloriförbrukning och puls. Det innovativa Body-Fat-programmet ger möjlighet att noggrant övervaka träningsutveckling och mäta kroppsfett.

Säkerheten är prioriterad med två pulsstyrda program som är speciellt designade för hälsoinriktade övningar. Om din puls når en kritisk nivå reducerar TECHNUM BT automatiskt löphastigheten och lutningen för att säkerställa maximal kontroll och säkerhet.

Den breda och stötdämpande löpbanan på 142 x 50 cm ger en behaglig känsla, liknande löpning i skogen. Dess halkfria design ger nödvändigt grepp även vid höga löphastigheter. Dessutom kan du enkelt fälla ihop TECHNUM från full storlek till endast 108 x 80 x 150 cm (L x H x B) och enkelt flytta den med hjälp av transporthjulen.

Observera att bröstrem för pulsmätning inte ingår i paketet. Med FINNLO av Hammer TECHNUM BT får du en kombination av avancerad teknik och praktisk design för en optimal löpupplevelse.

Andra produkter från Sporttema