Tänk på det här när du köper datortillbehör
  • Ska du välja originaltillbehör (lite dyrare men bättre) eller kopior? Ofta finns båda varianter och det är inte nödvändigtvis så att orginalet motiverar sitt högre pris.
  • Vad blir totalpriset, inklusive frakt? Nästan alltid är det billigast att köpa flera saker på en gång för att minska fraktkostnaden.
  • Gäller datorns garanti om tillbehöret skulle orsaka skada på datorn?
  • Om tillbehöret inte passar, vilka regler gäller då för eventuell retur? Kan du skicka tillbaka varan om du öppnat förpackningen?
  • Håll koll på leveranstiden (som nästan alltid står angiven) så att du inte blir besviken.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Datortillbehör

Andra rekommenderade produkter inom kategorin datortillbehör
NetOnNet - datortillbehör
NetOnNet - datortillbehör
Netonnet har vuxit fram till att bli en av de mest kompletta nätbutikerna för hemelektronik. Här handlar du tryggt och säkert, till låga priser. Dessutom kan du välja gratis frakt om du är beredd att vänta några dagar extra på dina beställda varor.
DustinHome - datortillbehör
DustinHome - datortillbehör
När det handlar om utbud av datortillbehör finns det få nätbutiker som kan matcha DustinHome. Företaget har lång erfarenhet av försäljning av datortillbehör och är kända för sin snabba lagerhantering. Med låga priser och mycket korta leveranstider är DustinHome ett givet val för dig som letar efter bra datortillbehör.
Clas Ohlson - datortillbehör
Clas Ohlson - datortillbehör
Det är få branscher där Clas Ohlson inte finns representerat. Clas Ohlson säljer faktiskt även datortillbehör. I sortimentet hittar du ett relativt omfattande utbud av datortillbehör. Den största delen av sortimentet består av generiska produkter, vilket innebär att det är mycket billigt att handla datortillbehör hos Clas Ohlson.

Förslag på produkter inom kategorin datortillbehör