Bosch Förhöjningssockel Med Utdragslåda WMZ20500


Bosch Förhöjningssockel Med Utdragslåda WMZ20500

Passar alla frontmatadeExtra tillbehör torktumlare

Tänk på det här när du köper torktumlare
  • Hur stor kapacitet behöver du? För den mindre barnfamiljen räcker förmodligen en kapacitet på upp emot 6 kilo alldeles utmärkt. För den större familjen kanske en modell med en kapacitet på upp emot 8 kilo är mer lämplig.
  • Är designen viktig för dig? De flesta torktumlare är inte särskilt fantasifullt designade. Torktumlaren är ju en bruksmaskin. Det finns dock en del modeller med ett lite annorlunda designspråk. För dessa måste du ofta vara beredd att betala lite extra.
  • Hur många specialprogram behöver du? Ju fler specialprogram desto större användningsområde. Med upp emot sex specialprogram kan du torka i princip alla typer av kläder i din torktumlare.
  • Vill du ha sensorstyrd torkning och/eller tidsstyrd torkning? Sensorstyrd torkning är tids- och energibesparande och lämplig för de flesta kläder. Med tidsstyrd torkning anpassar du själv torktiden efter klädernas kvalitet.
  • Dåligt med plats? Då kanske en kombinerad tvättmaskin/torktumlare är ett bra alternativ för dig? Det finns ett mindre antal av dessa modeller. Det du kan tänka på är att torkkapaciteten inte är lika stor som i en fristående torktumlare.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Torktumlare

Andra rekommenderade produkter inom kategorin torktumlare
Whirlpool torktumlare
Whirlpool torktumlare
Torktumlare med Whirlpools ”6th sense”-teknik. Maskinen slår av när kläderna är torra. Flera program för särskilt omtåliga kläder. Torkkapacitet på 8 kg.
Smeg tvättmaskin/torktumlare
Smeg tvättmaskin/torktumlare
Om du har trångt hemma är en kombinerad tvättmaskin/torktumlare ett utmärkt val. Den har modellen har kapacitet för 7 kg vid tvätt och 4 kg vid tumling. Mängder av energibesparande tvätt- och torkprogram.
AEG torktumlare
AEG torktumlare
Populär torktumlare från AEG i det mer åtkomliga prissegmentet. En extra tyst torktumlare med målet att inte torka kläderna för mycket (vilket sliter på dem). Utrustad med kondensmätare för bästa möjliga torkning.

Förslag på produkter inom kategorin torktumlare