NUXE Huile Prodigieuse OR (100ml)


NUXE Huile Prodigieuse OR (100ml)

Huile Prodigieuse OR är en närande, reparerande och skyddande torr guldolja för sammetslen hud och glänsande hår som passar alla åldrar liksom alla hud- och hårtyper. Den ger ett raffinerat pärlemorskimmer till kinder, dekolletage, axlar och armar. Den gör huden sammetslen utan att kännas fet och gör håret mjukt och glänsande. Den förnyar hudens celler, motverkar för tidigt åldrande av huden, tillför näring, lugnar och återfuktar. Under årets skiftande vädertyper skyddar oljan ansiktet, kroppen och håret. Den förhöjer solbrännan och har en lugnande effekt. Den ger blek hud en transparent lyster precis som en naturligt sund och fräsch hudton. Innehåller 95,9% ingredienser av naturligt ursprung. Utan konserveringsmedel, utan parabener, utan mineraloljor, utan silikon. Användning: Applicera på bara axlar, byst, i ansiktet och på hårtopparna. Oumbärlig för festkvällen. Istället för, eller som komplement till smycken. Använd dag som natt. Perfekt för den moderna människan som snabbt vill piffa upp sig med skimrande pärlemor och samtidigt dra nytta av de vårdande kvaliteterna hos guldoljan. Passar alla åldrar och hudtyper. Innehåller bl.a: 95,9% ingredienser av naturligt ursprung, Johannesörtsolja – lugnar huden, ger oljan en gyllene ton. Sötmandelolja – tillför näring och lyster. Kameliaolja – tillför näring. Gurkörtsolja – förnyar hudens celler. Makadamiolja – uppmjukande. Hasselnötsolja - hudkonditionerande. Vitamin E – motverkar för tidigt åldrande av huden. Pärlemorguld – ger guldigt skimmer.

Tänk på det här när du köper make-up
  • Dyrare märken är inte bara dyrare för att det är "märkessmink". Oftast håller de också högre kvalitet, ger bättre resultat och håller längre.
  • Tänk igenom hur viktigt det är för dig hur sminket är testat. Det står ibland, men inte alltid angivet, i produktbeskrivningar och på webbutiker. Vissa webbutiker har som princip att bara ha med make-up som gjorts utan att testas på djur.
  • Make-up är nästan alltid billigast att köpa på nätet men du kan ju alltid få inspiration i olika make up-butiker.
  • Fraktkostnaden på smink brukar inte vara direkt hög eftersom det oftast är relativt lätta produkter. Men köper du mycket kan det vara värt att köpa allt från en och samma butik så du inte behöver betala för grundfrakten (ofta 39 kr) vid varje beställning.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Make-up

Andra rekommenderade produkter inom kategorin make-up
Nordic Feel - make-up
Nordic Feel - make-up
Stort urval av välkända märken och en hemsida som är enkel att navigera på. Hemsidan erbjuder även skönhetstips.
Eleven - make-up
Eleven - make-up
En av de största svenska nätbutikerna inom make up med ett bredd utbud av skönhetsprodukter för både män och kvinnor.
Lyko.se - make-up
Lyko.se - make-up
Nätbutik med stort utbud av välkända och spännande märken. Lyko.se är en gigant inom skönhetsprodukter på nätet som är ett måste att besöka.

Förslag på produkter inom kategorin make-up