Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Butcher's Knives Fibrox bred urbeningskniv 15 cm.

En praktisk och pålitlig urbeningskniv från Victorinox, perfekt för den som vill ha en kniv som är enkel att använda. Fibrox-handtaget ger ett bra grepp, även med blöta eller oljiga fingrar. Bladet är tillverkat av rostfritt stål och tål maskindisk.

267 kr

Köksknivar
Knivar
Universalknivar
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Skalkniv 8 cm Fibrox Rosa
90 kr
Bagaren och Kocken
En skalkniv med spets i rostfritt stål med ergonomisk skaft i rosa Fibrox för bra grepp, 8 cm bladlängd.

Detta är alla proffskockars "måste ha pryl", en  skalkniv av proffskvalitet.
 
Skalknivar finns i en mängd olika färger, storlekar och utformningar och det är tycke och smak som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket.
 
Vicorinox Fibrox serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.
 
Handtagen finns i olika färger kopplat till en internationell standard som färgkodar olika livsmedelsgrupper, estetiskt tilltalande i hemmaköket men nödvändigt inom restaurang- och livsmedelsindustrin.

Fibroxhandtaget ger bekvämt ergonomiskt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa. 

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. 
Skalkniv 8 cm Fibrox Grön
73 kr
Bagaren och Kocken
En skalkniv med spets i rostfritt stål med ergonomisk skaft i grön Fibrox för bra grepp, 8 cm bladlängd.

Detta är alla proffskockars "måste ha pryl", en  skalkniv av proffskvalitet.
 
Skalknivar finns i en mängd olika färger, storlekar och utformningar och det är tycke och smak som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket.
 
Vicorinox Fibrox serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.
 
Handtagen finns i olika färger kopplat till en internationell standard som färgkodar olika livsmedelsgrupper, estetiskt tilltalande i hemmaköket men nödvändigt inom restaurang- och livsmedelsindustrin.

Fibroxhandtaget ger bekvämt ergonomiskt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa. 

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. 
Jägarstekpanna Original Kolstål XL 28 cm
495 kr
AstroSweden
JÄGARSTEKPANNA ORIGINAL MED FÄLLBART TRÄSKAFT är en vidarutveckling av JÄGARSTEKPANNA ORIGINAL. Utrustad med ett hopvikbart skaft och ett handtag i björk gör den bekväm att hålla i samtidigt som den är enkel att få med i packningen. Pannan är av ett kallvalsat kolstål och 100% svensktillverkat i vår egen verkstad och rostskyddad med en vegetabilisk olja. Stabilotherm vikbar jägarstekpanna i kolstål- Tillverkad i Ulricehamn Sverige. Här snackar vi svenskt hantverk, kvalité och känsla. Denna smidiga stekpanna kommer bli din bästa vän i många år framöver, och den blir bara bättre ju mer du använder den. Tack vara att du kan vika ihop den så blir den inte större än att du får ner den i en liten ryggsäck. Vikten är också låg tack vare att den är tilverkad i kallvalsat kolstål, som är både tåligt och slitstarkt. Kolstål är som en blandning av både gjutjärn och "nonstick" fast du får bara det bästa från båda världarna! Den är betydligt lättare än gjutjärn men ändå mer eller mindre lika tålig. Kolstålet tål också höga temperaturer och ger en bra värmespridning över hela ytan. Pannan är rostskyddad vid leverans med vegetabilisk olja, diska ur pannan med lite diskmedel innan första användning. Kom ihåg att efter varje användning diska ur pannan med vatten endast, aldrig diskmedel. Fetta även in pannan efter varje användning så har du en kompis i generationer framåt. Bäst är att använda rapsolja som tål högre värme, eller SMÖR som ger bästa smaken såklart! Testa att göra en klassisk kolbulle, det blir inte bättre än så! Ett tips för att slippa smutsa ner dina andra grejer är att köpa till en skyddspåse. Detaljer: Material: Stekpanna: Kolstål. Handtag: Björk. Vikt: 1100 g. Diameter: 28 cm. Längd handtag: 33 cm.
Kockkniv med Fibroxhandtag 12 cm
287 kr
Bagaren och Kocken

En liten kockkniv är din bästa vän i köket och det här är en mycket smidig och populär kniv från Victorinox.  Bladlängden är 12 cm och kniven har ett härligt ergonomiskt handtag i Fibrox som ger ett gott grepp.

Knivar i den här storleken är mycket användbara och går ofta under benämningen allkniv eftersom de kan användas till allt från att skala lök, dela potatis i lämplig kokstorlek till allt annat finlir med kniv i köket.

Den är populär och uppskattad av många kockar, köp den och du får en ny kompis vid skärbrädan.

Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.

Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

GF-40 urbeningskniv 15 cm
1879 kr
Bagaren och Kocken

Global GF-40 urbeningskniv är en smidd kniv med ett styvt och relativt smalt blad – en modell som är idealisk till exempel när du ska skära en fläsksida eller ett lammlägg. I detta läge är det viktigt att ha en stabil kniv, eftersom man hela tiden jobbar med bladet mot benen.

Filékniv Flexibel med Fibroxhandtag 20 cm
361 kr
Bagaren och Kocken

En stor och lätt böjlig filékniv, bladet är 20 cm långt och den har ett Fibroxhandtag. En bra storlek som gör det enkelt att arbeta med lite större fisk och fågel. Med den här i köket blir det svårt att skilja proffs från amatörer, nu är det tid att utöka knivredskapen.

Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.

Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Victorinox Kockkniv med Fibroxhandtag 22 cm
447 kr
Bagaren och Kocken
En robust kockkniv som gör hemmakocken till proffskock i köket. Ett stadigt ergonomiskt fibroxhandtag med bra grepp även i väta gör det enkelt för dig att arbeta med kockkniven vars blad är 22 cm långt.En ordentlig kockkniv behövs i alla kök och med en kniv som denna får man alla att tro att man jobbar som kock till vardags.Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Kockkniv med Fibroxhandtag 19 cm
389 kr
Bagaren och Kocken

Med en ordentlig kockkniv blir matlagningen bättre och roligare. Den här kockkniven har ett blad som är 19 cm långt och ett härligt fibroxhandtag, gör att den ligger ergonomiskt bra i handen. Greppet är bra även om handtaget blir söligt.

En välbalanserad kockkniv av medelstorlek, som denna, är mycket smidig att använda. Matlagningens förberedelser blir lätta som en dans, med ett proffsverktyg som detta i hemmakockens hand.  -  Det blir ett enkelt val för kökets bästa.

Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.

Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

 

Styckningskniv med Fibroxhandtag 22 cm
531 kr
Bagaren och Kocken

En otroligt effektiv styckningskniv. Ett ergonomiskt fibroxhandtag som gör att den är enkel att arbeta med och bladet är 22 cm.

Styckningskniven är ett utomordentligt redskap när hängmörat kött av svin, nöt, lamm och fjäderfä skall styckas. Köttet separeras lätt i från ben och senor och styckas till filéer, stekar, grytbitar, karréer och entrecote.

Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.

Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Victorinox är kända för sina schweiziska arméknivar med multifunktion och har sedan 1884 berikat världen med sina högkvalitativa knivar gjorda i rostfritt stål.

Kockkniv extra bred med Fibroxhandtag 20 cm
495 kr
Bagaren och Kocken

En extra bred kockkniv från Victorinox, den passar både proffskocken och hemmakocken.  Bladets längd är 20 cm och handtaget är ergonomiskt utformat av Fibrox som ger ett bra grepp. En kockkniv som trots det breda bladet är mycket smidig att arbeta med.

Kniven hackar, tärnar och skär allt från fisk, fågel, kött till frukt och grönt. Kockkniven är ett måste och med den i köket blir det inga knivigheter.

Vi tycker att en kockkniv som denna är obligatorisk att ha i hemmet. 

Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.

Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.

Extra Flexibel filékniv 18 cm, wood
515 kr
Bagaren och Kocken
Filékniv med extra flexibelt blad och skaft i maple wood, bladlängd 18 cm.
 
Victorinox egen benämning är fiskfilékniv, bladets egenskaper är perfekt anpassade för att skära ut filéerna. En väldigt flexibel filékniv som gör den perfekt för mjuka råvaror.
 
Filéknivar kännetecknas av sina smala, långa, spetsiga och lätt böjliga klingor. Likt kirurgens skalpell är filékniven ett precisionsverktyg och med kniven avlägsnas fiskfilén med lätthet från ryggbenet.
 
En filékniv i den perfekta storleken, en fix idé för varje fiskgourmand.
 
Victorinox  Wood, en serie knivar och tillbehör som har en tidlös design med sköna handtag i vackert polerat maple wood. Träet odlas i Indien och är FSC-certifierat. Maple wood är ett hårt träslag med hög oljehalt och lågt krympningstal.

Maple wood ger tåliga handtag med en hög lyster som också står emot fukt och väta bra. Knivarna och redskapen är lätta att rengöra och är i rostfritt stål med god skärpa.

Knivar och redskap med handtag av maple wood tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd.
 
Sedan starten 1884,  har Victorinox berikat världen med knivar av rostfritt stål.  De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet,  knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.
Butcher's Knives Fibrox lammflåkniv 12 cm.
489 kr
Bagaren och Kocken

Victorinox lammflåkniv gör jobbet lätt och problemfritt. Det vassa bladet är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet och är 12 cm långt.

Kniven är en del av Butcher's Knives Fibrox-serien och har naturligtvis det praktiska Fibrox-handtaget som ger ett stabilt och skönt grepp när kniven används. Den grova, antiglid ytan gör att du enkelt och säkert kan använda kniven även om dina händer är blöta eller oljiga.

Bred Skinkkniv Tandad 30 cm med Fibroxhandtag
698 kr
Bagaren och Kocken

Vågigt tandad skinkkniv från Victorinox av mycket hög vardagskvalité. En kniv speciellt anpassad till att skära jämna tunna skinkskivor med, perfekt till jul-och helgskinkan. Kniven lämpar sig också väl, till att skära fina buffé skivor av den rökta eller gravade laxen.

Handtaget är utav greppvänlig Fibroxplast och det stansade bladet är av högsta rostfria stålkvalitet. Bladets längd är 30 cm och med skaftet blir totallängden 43,5 cm. Knivbladet är 30 mm brett hela vägen och tjockleken är 1,5 mm, detta är fundamentet för att lyckas skära smala mjälla skivor med fin presentering. Vikten på 145 gram är välbalanserad och ger en optimal användarupplevelse.

Vicorinox Fibrox-serien är världsomspännande välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.

Fibroxhandtaget ger bekvämt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa.

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Butcher's Knives slaktkniv smalt blad 18 cm.
445 kr
Bagaren och Kocken

Slaktkniv från Victorinox som är designad för användning i professionella kök eller slakterier. Tack vare det värmetåliga bladet får du en kniv med optimal skärpa som enkelt skär genom hinner och senor i kött, samtidigt som kniven har ett tunt och flexibelt blad. Bladet är gjort av rostfritt stål av hög kvalitet och kniven kommer i två olika storlekar.

Kniven har även ett ergonomiskt Fibrox-handtag som är ett plastmaterial som har en grov yta. Detta gör att kniven ligger säkert och skönt i handen.

Ran Urbeningskniv 15 cm
1471 kr
Bagaren och Kocken

Yaxell urbeningskniv är en professionell och vacker kniv som är idealisk för att bena ur och stycka kött och fisk. Denna kniv har ett styvt och smalt blad som gör att du kan skära nära benen utan att skada köttet. Bladet är tillverkat av VG-10-stål som är omgivet av 69 lager av damaskusstål, vilket ger den en unik och slitstark yta med ett vackert mönster. Bladet är 15 cm långt och har en hårdhet på ca 58 HRC, vilket innebär att det behåller sin skärpa länge. Handtaget är gjort av svart micarta, ett material som består av harts och tyg, vilket ger kniven ett rustikt och modernt utseende. Handtaget är också ergonomiskt utformat för att ge ett bra grepp och balans. I änden på kniven sitter en rostfri knapp som ser till att den extremt vassa kniven är välbalanserad.

Kniven levereras i en elegant trälåda som skyddar den från damm och repor. Yaxell urbeningskniv 15 cm är en kniv som kombinerar traditionellt japanskt hantverk med modern design, och som passar perfekt för dig som vill ha en högpresterande och stilfull kniv i ditt kök.

Skalkniv 8 cm Fibrox Orange
73 kr
Bagaren och Kocken
En skalkniv med spets i rostfritt stål med ergonomisk skaft i orange Fibrox för bra grepp, 8 cm bladlängd.

Detta är alla proffskockars "måste ha pryl", en  skalkniv av proffskvalitet.
 
Skalknivar finns i en mängd olika färger, storlekar och utformningar och det är tycke och smak som avgör vilken man väljer. Erfarenhet visar att det kan vara bra att ha flera olika i varierande storlek och funktion för att täcka in de flesta arbetsmomenten i köket.
 
Vicorinox Fibrox serien är världsomspännande, välkänd och uppskattad inom restaurang- och livsmedelsbranschen för sin prisvärda, jämna kvalitet av högt snitt som gör den tillgängliga för alla.
 
Handtagen finns i olika färger kopplat till en internationell standard som färgkodar olika livsmedelsgrupper, estetiskt tilltalande i hemmaköket men nödvändigt inom restaurang- och livsmedelsindustrin.

Fibroxhandtaget ger bekvämt ergonomiskt grepp i vått och torrt och tål att maskindiskas i upp till 150 grader C för sterilisering, rekommendationen är dock att kniven skall handdiskas. Bladet av rostfritt stål är lätt att skärpa och slipa. 

Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd. 

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.